Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acqua di gio genel beğeniye daha uygun ama hem çok daha basit bi koku hemde performansı daha düşük. kokladığınızda zaten bu kokuyu kokladım önceden dersiniz parfümün atalarından çok klonu yapıldı.
    profumo ise daha bi tütsülü,yeşillikli hali gibi düşünün
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bleu de Chanel ağır felan değil saçmalamayın be abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogrudancennete kullanıcısına yanıt
    Hatta en hafif ve en ince parfüm olabilir :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam ödeme yaptım braz önce pm gönderdim size

• Arkadaşlar kız arkadaşıma parfüm arıyorum tavsiye ettiğiniz var mı?

Daha önce kullandıkları

1- Cacharel - Amor Amor
    2- Victoria Secrets - Bombshell
    3- Estee Lauder - Modern Muse

Not: Bu parfümlerin kokusunu uzaktan pek alamıyorum. Belki sorun bendedir bilemiyorum :D

Diorun klasik bayan parfümü listede yok keşke olsaydı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27EyLuL -- 9 Haziran 2019; 15:12:1 >
  • Üretim yeriniz Rize civarında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messout

212 vip ile 212 men arasında nasıl bir fark var acaba?
    Birbirlerinden farklı parfümler onlar. İsimlerinde 212 olmasına bakmayın.

• Şu NIVEA güneş kremlerinin parfüm versiyonu olsa çok güzel olurdu, ne muazzam bir koku :)

• 27EyLuL 2 kullanıcısına yanıt
    Bvlgari Crystal Omnia

• Yaz için parfüm almam lazım bir kaç arkadaşım Amouage - OPUS V [OP5] ve Kilian-Moonlight in Heaven[Moon] önerdi. Bu ikisini kullanan varsa yazabilir mi? Yaz için ideal mi? yoksa Channel alıcam
  • Uzman arkadaslar yardiminiza ihtiyac var 4 lu parfum alicam bunlar la nuit pour home de hermes bunlari yorumlarsaniz sevinirim daha onceden kullanip begendiklerim eserhocadan kirke
    creed aventus souvage black code erba pura tesekkurler simdiden ilgilenen arkadaslara...

• quote:

Orijinalden alıntı: ero158

Şu NIVEA güneş kremlerinin parfüm versiyonu olsa çok güzel olurdu, ne muazzam bir koku :)
    Ben de Dove Sabun kokusunu çok severim.Keşke olsa onun da parfümü:)

• denizcgc D kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim Opus V yaz mevsiminde serin akşamlarda olabilir. Yaza ağır kaçar bence. Moonlight in Heaven ise çok sıcak bir yörede (Adana vb.) yaşamıyorsanız yaz için uygundur.
    Tabii şunu da göz önünde bulundurmak lazım. Aynı parfümü kimisi çok ağır bulurken, kimisi de performans anlamında yetersiz bile bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rhatt -- 9 Haziran 2019; 18:57:14 >
  • Arkadaslae ve konu sahibi , parfüm siparişi vereceğim fakat aklimda saglik açısından sorular var , kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim hassas bir cildim var herhangi bir tahrişe sebep olur mu guvenebilie miyiz ?

• suhakopan S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Orijinal parfümlerde hangi maddeler kullanılıyorsa bu ürünlerde de onlar kullanılıyor. Bu ürünler ile ilgili bir sorun yaşarsanız orijinalinde de yaşarsınız zaten. Benim de oldukça hassas bir bünyem var ama uzun zamandır kullanmama rağmen en ufak bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rhatt -- 9 Haziran 2019; 19:1:3 >
  • denizcgc D kullanıcısına yanıt
    opus yaz sıcağında bayar diye düşünüyorum
  • black opium yok mu hocam elinizde
  • s3rhatt S kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Peki kredi kartiyla alacağım herhangi bir sorun vs yasar miyim kart guvenligi açısından ?

• naboo kullanıcısına yanıt
    Yaz ayları için 4 tane fresh parfüm denemek istiyorum hangisi daha uygundur yaz için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmydz

Uzman arkadaslar yardiminiza ihtiyac var 4 lu parfum alicam bunlar la nuit pour home de hermes bunlari yorumlarsaniz sevinirim daha onceden kullanip begendiklerim eserhocadan kirke
    creed aventus souvage black code erba pura tesekkurler simdiden ilgilenen arkadaslara...
    Yorum yokmu arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.