Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2005. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20032004200520062007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dhi de kesinlikle alkol baskın olarak gelmez başlangıçta
    O yüzden her zaman bu tarz kokuları bilen kişiler alsın deniyor genel beğeniye uygun değil diye sürekli söyleniyor.
    Seçimlerinizi daha çok designer yani genel beğeniye uygun olarak seçerseniz çok daha mutlu olursunuz parfüm merakınız ve deneyiminiz arttıkça farklı arayışlara geçersiniz DHİ gibi parfümler sizi daha çok mutlu eder zamanla beğenileriniz değişir.
    Söylediklerimin kesinlikle hedef alır bir amacı yoktur
    Sadece daha mutlu olacağınız seçimler yapmanız içindir umarım yanlış anlamazsınız
    İnvictus gerçekten hem ferah hem kalıcı tam kararında bir ürün
    Abercrombie, Desire Blue, Nautica Voyage da denemenizi tavsiye ederim kalın sağlıcakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvot K kullanıcısına yanıt
    10 kişiden 9'unun beğeneceği, sık sık iltifatlar alabileceğiniz kokulara yönelmek sizin için en iyi seçim olabilir. Size Black Code öneririm. Karizmatik, çekici bir kokudur. Dahası One Million da çok farkedilir ve kalıcı bir kokudur. İlk kokladığım zaman bundan daha iyisi yok galiba demiştim. :) Diesel fuel for life da orijinalini kullandığım bir koku ve genel beğeniye gayet uyar ve çok güzel iltifatlar alırsınız.

Saygılarımla.

• Son aldığım Green irish tweed hakkında birseyler yazayim.. Ormansi, yemyesil, ferah ve tuzlu kokuyor. Sanki ormanin içerisinde türlü türlü yesil kokulari hissettiriyor agaclar, yapraklar menekseler vb... Sucul bir hissiyati da var orman icinde yağan yağmur gibi. Salatalığı da andiriyor kokusu zaman geçtikçe. Kapanista ise odunsuluk hissediliyor sandal agaci ve creed in artik klasik kapanış notalarindan olan ambergris hissediliyor.
    Zengin, asil ve karizmatik kokuyor!
    Performans yonunden de gayet tatminkar, 4 mevsim kullanilabilir.
    Tutastenin acik parfumun otesinde olan urunlerinden biri oldugunu kesinlikle söyleyebilirim.
    Koku begenisi kisiseldir, ancak kalite tartisilmaz diye düşünüyorum. Bu yuzden benim benzerlik ve kalite icin notum 10/9

• Abercrombie yorumlayabilecek olan var mı ? Orijinalinin şişesi gerçekten çok hoş ama koku hakkında hiç bilgim yok biraz sentetik diye duymuştum o kadar

• Kvot K kullanıcısına yanıt
    mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi herkes tarafından beğenilmiş yadırganmayacak kokulara yönelmelisin.
    Lacoste Red,
    Armani Code,
    Desire Blue,
    Lanuit de l'homme,
    Armani Di Gio,
    Gibi herkesin alışık olduğu kokuları dene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de orijinalini bulmak pek zor, ama açık parfüm olarak elimde var ki yorumu yazarken bileğime sıktım kokluyorum. (tutaste farklı olabilir) kokusu duyduğun gibi sentetik. Ama bence genel beğeniye uygun hiç ağır bir koku değil ve çok erkeksi, aslında o sentetik hava çok fazla kalmıyor sonra yerini yeşil serin Bi hava alıyor yani koku zaman geçtikçe daha çiçeksi daha yeşil ve sevilebilir bir hal alıyor. Ama erkeksi duruşu hiç bozulmuyor. Koku bence imza koku olabilecek kaliteli bir koku. İmkanın varsa denemeye değer diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bvlgari pour homme yorumlayabilir misiniz?
  • Eser hocam İstanbula Şube açmayı düşündünüz mü veya düşünür müsünüz?
  • Hocam yorumunuzu silmissiniz merak ettim.Bu arada herkese tekrar sorayim dumansi ile ananas arasinda kaldim.Bleu de chanel alacagimdan dumansiya yakinim ama tavsiyenizi bekliyorum

• Gece verdigim siparis haftasonu demeden bugun kargoya verilmis tesekkurler

• Sadoo54 S kullanıcısına yanıt
    ananas alın bence. dumansı da çok iyi ama bleu de chanel kullanacak bir insana ananas gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadoo54 S kullanıcısına yanıt
    Aventusu Aventus yapan batch dumansı olan kesinlikle onu alın derim naçizane

• thundercry kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dumansi ile ananas arasinda kaldim ama @sadoo54 gibi dusunerek bleu de chanel zaten meyveli fresh bu da ananas olmasin diyerek dumansi aldim.Umarim begenirim.

• zedegex kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilk fırsatta deneyeceğim 👍🙂

• Arko traş kolonyaları arasında platatinium serisi var onun gibi kokan parfüm var mı listede?

• FunkedUp kullanıcısına yanıt
    212 vip men yazmışlar burada.
    ekşi sözlük
    arko men platinum protection traş kolonyası
    https://eksisozluk.com/arko-men-platinum-protection-tras-kolonyasi--4934528

• Araç için kokunuz var mı acaba ?
  • FunkedUp kullanıcısına yanıt
    Traş losyonu-berber parfümü diyince aklıma listeden 2koku geliyo. Chanel platinium egoiste - creed himalaya 2'sinide severim klasik erkek kokusu seviyorsanız deneyebilirsiniz.

dediğiniz ürünü bilmiyorum ama.
  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    thundercry kullanıcısına yanıt
    ERKUTCN @

Merhaba, maalesef hocam.

thundercry @ Vip men'i losyona yakıştıramadım nedense :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    attığım linkte aynı markanın (arko) gold power traş kolonyasının da one million özentisi bir koku olduğu yazılmış. yani bir bleu de chanel, green irish tweed, cool water varken ben de yakıştıramadım :D

• 
Sayfa: önceki 20032004200520062007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.