Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2003. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BarışN

Teşekkürler hocam bu sefer bulucam gibi hissettim ben de aradığımı
    En yakın zamanda sipariş edicem bakalım nasıl cikicak.
    Az beğenirsin çok beğenirsin ama beğenmedim demezsin kötü bir koku değil yazın akşamları müthiş gider. Deneyince geri dönüş yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Conqueror kullanıcısına yanıt
    Gucci tarçınlı bvlgari ise portakal çiceği ve vetiver karisimi. Yazin bvlgariyi öneririm hem baymiyor hem kalici

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Aradığın cevap Bombshell hocam bayanlar tarafından çok ilgi görüyor.

• handsame_ kullanıcısına yanıt
    Notalara baktığımda tarçın ve tütün bende biraz daha koyu temalı bir izlenim uyandırdı. Bvlgari'de ise misk ve lavantadan kaynaklı bir olgunluk var gibi duruyor. Bunların dışında çay ortak nokta zaten. Sanırım ikisini de denemek en iyisi.

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Hocam baktimda baya sekerli bi kokuymus.Anneme (50) uygun olur mu sence?

The Conqueror @ Çay PH2 de kuru çay. Paketlerde demlediğiniz çayın kuru haldeki kokusu. Tarçın, odun kokularındaki gibi koyu değil. Parfüm genel olarak hafif yani.

B.Pour homme sucul hafif ve bundaki çay yeşil. İki çay arasında koku benzerliği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 15 Şubat 2019; 10:56:42 >
    Valide için Shiseido Zen tam uygun olur hocam...

Hafif olsun baymasin ofiste kullanacagim diyorsanız kesinlikle blv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsame_ -- 15 Şubat 2019; 11:14:27 >
  • BarışN kullanıcısına yanıt
    Moonlight in heaven a muhakkak bakin o zaman. Viw tarzi tropik koku. Mango hindistan cevizi falan var. Ayrica Hermes nilde aradiginiza çok uygun.

Bombshell şekerli bir koku değil . Çiçek ve meyvelerin çok güzel kullanıldığı hafif tatlı bir parfüm . Hatta 50 yaş ve üstüne hafif kaçabilir diye düşünüyorum 😁

Bu kafanızı karıştırdı ise chanel tendre ' yi denemenizi tavsiye ederim . Her anlamda güzel bir parfüm . Orjinali ile birebir 👍🏻

• PaspaSsS kullanıcısına yanıt
    Tendre kalmamis bombshell aliyorum o zaman tesekkurler

hocam yine sen bilirsin ama vs bombshell çok genç işi, 50 üzeri için daha klasik kokular tavsiye ederim, yine sen bilirsin. bombshell güzel bir koku o ayrı tabi.
  • Parfüm kalıcılığını arttırmak için ''kokusuz'' vazelini kullanabileceğinizi,en azından bir kısmınız hiç düşünmemişsinizdir.Halbuki,parfüm kalıcılığını arttırmak için çok basit bir yöntem olarak hafızalara kazınması gerekiyor diyebilirim.

Malum,parfümün vücudumuzda kalıcı olması için bilek içlerine ve boyun bölgemize sıkıyoruz.''Kokusuz'' vazelini de bu bölgelere uygulamamız gerekecek.

İyi marka ''kokusuz'' bir vazelin alın.

Parfüm uygulamadan öncede duş almanızı önemli bir husus.Tertemiz vücutta parfümün etkisi daha kalıcı olacaktır.

Parfüm sıkmadan önce vazelini bilek içlerinize ve boynunuza sürün.Ardından da parfümü uygulayın.Vazelin sayesinde parfüm teninize işleyecek ve kalıcılığı artacaktır.
  • Bence Tutaste parfümleri için bu tür şeylere gerek yok. Şimdiye kadar 9 10 adet kullandım hiçbirisinde de kalıcılık sorunu görmedim. Sadece sth prive diğerlerine göre az kalıyordu ama onun orijinalinde de aynı durum var.Orijinaline yakınlığı arıyorsak bunu kabul etmeliyiz ki benzerlik kalıcıktan daha önemli bence. 2 günde bir spora gidiyorum gitmeden önce t shirt e sadece 1 2 fıs Viw sıkıyorum. Ertesi gidişimde yani aradan 2 gün geçmesine rağmen tsirti giyerken burnuma kokusu çok net geliyor. Viw gibi yazlık fresh temalı bir parfüm de bile bu performans varsa diğerlerini siz düşünün. Orijinal Bvlgari Aqva Pour Homme kullanırken vazelin olayına bir ara ben de niyetlenmiştim çünkü o kadar para verip 4 - 5 saat sonra kokudan eser kalmayınca zoruna gidiyodu insanın 😀 Zaten Parfüm dünyasında 7 8 saati gören bir parfüm için kalıcılığı iyi derler bizim insanımız 2 3 gün kalsın istiyor yani beklenti büyük 😀 Eser abinin gönderdiği tester şişeler açılabiliyor bi ara çok aramıştım bu şişeler çok kolay bulunmuyor. İsteyen onun kapağını açıp içine fıslatarak doldurup gün içinde tazeleyebilir iyi bir yöntem bence 🙂

• BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Birçok vazelinin paraben ve zararlı E-Kodları içerdiğini gördüm. Bilinçli bir tüketici en azından bunları içeren ürünlerden elinden geldiğince kaçınmaya çalışmalı.

Fakat dediğin kesinlikle doğru. Parfüm, nemlendirilmiş ciltte ya da sürülmüş vazelin üstünde aşırı kalıcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 15 Şubat 2019; 14:34:58 >
  • ero158 kullanıcısına yanıt
    Hocam vazelinin zararı olduğu tam olarak bilimsel şekilde açıklanmamış bir olay. Herşeyde mevcut zaten paraben, flatat vs vs uzar gider :)

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    İlkokul arkadaşım gazi üniversitesi eczacılık 4. Sınıf geçen gün buluşmuştuk konu sağlıktan falan açıldı. Hocaları sınıfta parabenin zararlı olmadığını söylemiş.

• Parfümün tende kalıcılığını arttırmak yayılımını düşürmek anlamına gelir. Kullandığımız kimyasal adı üzerine havada uçmasıyla tercih nedenidir. Bu yüzden fazla uçsun diye eklem yerlerimize sıkmayı tercih ediyoruz. Az uçsun çok kalsın diyorsanız hareketsiz yerlerinize sıkmanızı öneririm.
  • Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    Ben bu algıların zaten reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum. Paraben zararlı, hoop parabensiz sampuan cikaralim uzerine yazalim is yapsın. Florur zararlı, hoop florursuz dis macunu yazalim is yapsin vs. Kesin olarak zararli bulunan sey yasaklanir zaten eczane ortamina sokulmaz. Onun dışında teorilere gore haraket etmekle uğraşamam acikcasi

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Dünyada ilaç ve kozmetik sektörleri masum değil.

Hele kozmetik dünyasında insanın sağlığı çoğunlukla (özellikle ünlü markalarda) ikinci plandadır. Önemli olan ürünün amacını yerine getirebilmesi, estetik kaygılar ve ürünün uzun ömürlü olmasıdır.

"Parabensiz" denilen ürünlerde, onun muadili başka bir koruyucu koyuyorlar. Bir nevi kelime oyunu. Aynı şeyin laciverti açıkçası. O olmazsa ürünün ömrü uzun olamazdı, maalesef.

Ayrıca, florür denen madde hiçbir besinde doğal olarak bulunmaz. İnsanın vücuduna girdiğide ise atılmayan bir madde. (Bazı besinlere ve şehir sularına ekleniyor)
    Vücuttaki enzimlerin hemen hemen yarısını bloke etmeyi başarıyor. Bağışıklılığını düşürüyor. Dişlerini ilk zamanlar korurken (tabaka oluşturduğu için), sonrasında çürütüyor. (Diş minesinin kendisini yenilemesine neden olan enzimi engellediği için.)

Florürün beyin kimyasını etkilemesi de bambaşka bir konu. Beyindeki epifiz bezinin fonksiyonunu bozarak, beyin kimyasına etki ediyor. İnsanları kontrol edilmeye, razı olmaya, itaatkar davranmaya meyillenmesini sağlıyor. Florür, antidepresanlarda da bolca bulunuyor, antidepresanları tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum bunları ve birçok kötü etkisini yaşadım.

Bir madde bizi nasıl değiştirecek demeyin, zaten karakter özelliklerimiz ve davranışlarımız vücudumuzdaki kimyasallara göre şekillenir. (Örn; Endorfin, testosteron, östrojen, kortizol...)

• 
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.