Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1712. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
69.955
Cevap
2.022
Favori
8.572.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
621 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Wirm

Spor giyim takılıyorum hocam. Çok yoğun veya şekerli kokuları sevmiyorum Prive STH o yüzden bana gidecek gibi geldi. Farklılık arıyorum şu sıralar yoksa kış için Ch men Prive, DHI gibi güzel genç işi kokular var elimde. Kalıcılık olayı hiç sorun değil tazeleriz arada :)

YSL çok güzel koku, le parfume versiyonu denemedim ama işe başlayınca alacağım özel günlerde kullanılacak efsane parfümlerden biri.
    Tom Ford - Blach Orchid deneyebilirsin.
  • 20 yaşındayım da siz hangi parfümü önerirsiniz? okulum bandırma da olduğu için sahil havası ile birlikte gidecek farkedilecek bir koku istiyorum. Kız arkadaşım aventus invictus boss vanilya bunları beğendi yanına bir tane daha ekler misiniz?.
    Ryzen 5 3600 İşlemci / Asus DUAL 4070 Ekran Kartı / XPG 16 GB 3000 MHz RAM / B450 Tomahawk MAX Anakart / Corsair MP510 480 GB M2 NVMe SSD / CM MasterBox MB511 650W Kasa / Asus 24 VG248 144HZ 1MS Monitör / Hyperx Cloud 2 Kulaklık / Zowie EC1-B Mouse / Corsair K68 RED Klavye
  • perseyuz kullanıcısına yanıt
    Kokusu bana rocco'nun mor paketli mavi lolipopunu andırıyor. Tutti frutti

Perseyuz: bana sormamışsın ama naçizane ben Dior Sauvage tavsiye ediyorum içimden öyle geçti anlatınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsesif. -- 10 Eylül 2018; 18:4:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lacoste red,Abercrombie fierce,Amouage Lyric,Suavage,Creed Sliver Mountain,Bvlgari Bvl gibi parfümleri deneyebilirsin.

Diğerlerini denemedim ama eğer gül-limon temalı farklı hafif parfüm seversen Lyric dene zaten benzerlik %99 ve fiyatı 2.500 TL civarında bir parfüm.

Hepsi yaşına gider diye düşünüyorum

• Hocam merhaba, öncelikle ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim. Kargonun bugüne yetişmesi ve benim de yurt dışına çıkmadan teslim alabilmem için aceleyle verdim siparişi saat 12.58'de Yazdığım sonbahar-kış ürünlerinin Spicebomb hariç hepsini aldım. Spicebomb'u elemekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. İçimde kalan bir diğer ukte de, STH'nin prive versiyonunu bekleyememem. Çıkmış olsa normali yerine prive versiyonunu sipariş edecektim ama ne yapalım, iki yıl sonra deneriz artık Hava soğuyana kadar da sıkmak için Sauvage sipariş ettim. Erolfa ile çok arada kaldım ancak Sauvage biraz daha bu mevsime uygun diye aldım, iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.

Bir de forum geneline işin teorisiyle alakalı bir sorum var. Şimdi parfümü sıktıktan atıyorum beş altı saat sonra tazeleyebiliyoruz. Bu süre içinde parfümümüz tenden komple uçup gitmeyeceği için alt notalara inmiş oluyor, farklı aromalara geçmiş oluyor. Peki bunun üstüne tazemek için tekrar aynı parfümü sıktığımız zaman, üst notalar ile bu dip notalar karışmış oluyor, bu ne kadar mantıklı? Derdini "seveyim" butonuna basabilirsiniz evet. Sadece merak
    Hayırlı olsun hocam.

2 yıl uzun süre mutlaka bu süre içinde gelirsin sen gelmeden bile ailenden birileri gelir

Güle güle kullan

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz. / Fatura no ile sorgulama**

Sevgilerimle,
    Eser

TK 458475 LEYLA A
    TK 492144 CAN S P
    TK 492202 ERDİNÇ K
    TK 492269 MUSTAFA K
    TK 492331 EMİRHAN E
    TK 492378 MUHAMMED M K
    TK 492534 SERKAN G
    TK 492580 VOLKAN Ç
    TK 493160 HAKAN K
    TK 493227 ÖMER F E
    TK 493278 SAMİ A
    TK 493340 TOLGA A
    TK 493788 DAVUT E
    TK 493894 REHA C
    TK 494089 CAN A
    TK 494300 BURAK G
    TK 494490 TİMURCAN T
    TK 495772 BAHAR Ç
    TK 495990 ANAR A
    TK 496150 YUSUF Y
    TK 496307 AYŞE N
    TK 496640 SERKAN B
    TK 496879 ONURCAN U
    TK 497210 KADİR C S
    TK 497500 ÇİĞDEM A
    TK 499013 BİLAL T
    TK 499256 OKTAY A
    TK 499558 AYKUT E
    TK 507960 ARDA B K
    TK 508648 SERPİL K
    TK 509043 DOĞANCAN A
    TK 509527 TARIK A
    TK 510323 ARMAĞAN K
    TK 510488 ÖZGÜR Ş
    TK 510641 ONUR A
    TK 511194 ÖMER K D
    TK 511457 EMRE Z
    TK 550333 ERHAN A
    TK 557957 ÖMER B
    TK 562567 SEVDA S
    TK 564681 GÖKHAN A
    TK 565115 MUSTAFA G
    TK 565244 HELİN Ç
    TK 566101 MERT C Ş
    TK 566818 FATİH D
    TK 567013 HALİL E
    TK 567393 MUSTAFA M K
    TK 567942 ERDEM S
    TK 568928 CİHAN A
    TK 568953 YUNUS E D
    TK 569059 SİNAN Ç
    TK 569204 KAYHAN İ
    TK 570530 BAHADIR B
    TK 572687 ALİ C
    TK 578269 SERKAN D
    TK 578885 MEHMET O G
    TK 579227 İBRAHİM S
    TK 589530 SELDA Ç

Sauvage ve chanel blue yu severek kullanıyorum.Şekerli,pudrali ağir kokulari sevmiyorum.Aqua di gio dan nefret ediyorum.Klinik ortamında gidecek değişik koku istiyorum.Neden klinik belirttim derseniz hani ağir olup da insanlari rahatsiz etmemesi icin.Neler oneririsiniz?

Hatta önermekle kalmayıp erkek kadın herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Övgü almasının yanında bu kokuyu taşımak beni mutlu ediyor. Burnuma geldikçe serotonin salgılanıyor sanki

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Arkadaşlar merhaba,

Sauvage ve chanel blue yu severek kullanıyorum.Şekerli,pudrali ağir kokulari sevmiyorum.Aqua di gio dan nefret ediyorum.Klinik ortamında gidecek değişik koku istiyorum.Neden klinik belirttim derseniz hani ağir olup da insanlari rahatsiz etmemesi icin.Neler oneririsiniz?
    Hocam prada l'homme veya chanel egoiste platinum'u iş için deneyin derim. Ağır değil temiz, ferah kokular,bence tam çalışma ortamına uygun parfümler. Kışın da gider diye düşünüyorum

Bu arada Jubilation prive kullandım geçen gün, benim için de efsane olduğunu tekrar yazayım . Kalıcılığı tende düşük, kıyafette daha iyi geldi emin değilim; açık rüzgarlı alandaydım gerçi. Kullananlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sipariş Numaranız 1113

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Arkadaşlar merhaba,

Hocam prada l'homme veya chanel egoiste platinum'u iş için deneyin derim. Ağır değil temiz, ferah kokular,bence tam çalışma ortamına uygun parfümler. Kışın da gider diye düşünüyorum

Bu arada Jubilation prive kullandım geçen gün, benim için de efsane olduğunu tekrar yazayım . Kalıcılığı tende düşük, kıyafette daha iyi geldi emin değilim; açık rüzgarlı alandaydım gerçi. Kullananlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?

4 parfüm sipariş edeceğim. 1-2 seçenekte kararsız kaldım. Bugüne kadar gerek orjinal gerekse açık onlarca parfüm kullandım. En beğendiklerim;

1 Million
    212 VIP
    Armani Black Code
    Invictus
    Rochas
    Roma Uomo
    Azzaro Chrome Legend

Beğenmediklerim;

Yves Saint Laurent Lu Nuit Homme
    Fahrenheit
    Joop Homme
    Nautica Voyage
    A&F Fierce
    Lancome Hypnose
    Disel Yumruk
    Peony
    Kilian - Moonlight in Heaven
    Kilian - LOVE Don't be shy
    Lacoste Red
    Tom Ford parfümleri

ilk aklıma gelen bunlar. Genel olarak beğenmediğim daha doğrusu ağır gelen ya da bana uymayanlar bunlar.

Zevki benimki ile paralel olanlar varsa, tavsiye beklerim.
    Çok ağır,baygın,boğucu kokuları sevmiyorum.

Son bahar ve kış için uygun seçenekler arıyorum. Bu nedenler Acua di gio tarzı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutsapi44 -- 11 Eylül 2018; 9:37:15 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.