Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım parfümler ile ilgili ilk izlenimlerimi yazmaya devam ediyorum.

Michael Kors Michael- Basit bir koku . Öyle alt nota üst nota diye bir şey yok. İlk sıktığında ne ise sonrası da o. Sümbül gibi kokmak isteyenler için bire bir. Çiçek kokusu ama öyle hafif falan değil. Yalnız 1-2 kere sıkmak yeter, sonrası ağır gelir. Çiçek gibi kokmak için.

Tuscan Leather- Bu da deri gibi kokmak isteyenlere. Şaka bir yana çok güze bir koku. Kırk yıl düşünsem bu kadar net bir deri kokusunu sevebileceğimi düşünmezdim. Vişne kokusu demişler ben hiç algılayamadım. Erkeksi bir koku. Ben biraz daha tatlılık katılmış olsaydı ne hoş olurdu dedim ve deneme amaçlı bir damla gül suyu kullanarak bir karışım yaptım ve kokuya taptım. Bu koku bence karışım yapmak için ideal. Bu arada deri kokusunun kadınlar için uyarlanmışı olan White Suede’i bulmak bana farz oldu.

Azure Lime- Adından belli olduğu gibi misket limonu açılışıyla başlayan hafif bir yaz kokusu. Bir çok yaz kokusunda olduğu gibi kalıcılığı iyi değil. Ünlü bir parfüm eleştirmeni hafif kokuların 45 dakikada bir tazelenmesini önermiş. Çok para vermiş olsaydım bunu yapamazdım ama böyle uygun fiyatlı olunca ha babam tazeledim, iyi oldu. Bence kadınlar da rahat kullanabilir

Creed Virgin Island Water- Limon ağırlıklı narenciye notaları sonra hindistan cevizi olduğu söylenen yumuşak bir kokuya dönüşüyor. Açık konuşayım ben bunun hindistan cevizi olduğunu anlamadım. Benim bildiğim hindistan cevizi böyle kokmuyor. Neyse ne çok hoş bir yaz kokusu. Bence performans isteniyorsa bu da sık sık tazelenmeli. Gerçekten gün boyunca severek kullandım.

Poison Girl- Güzel bir kadın kokusu. Bana gül ağırlıklı gibi geldi. Hafif değil ama çok ağır da değil. Ancak çok sıcaklarda bunaltır. Bence güzel ama özel değil. Birçok kadının bu kokuyu seveceğini düşünüyorum.

Dior Oud Ispahan-Bu da gül ağırlıklı bir koku. Ne kadar gül kokusu almışım yazdıkça anlıyorum. Bu kokuyu Poison Girl’e tercih ederim. Çok güzel bir koku. Kadınların çok rahatlıkla kullanabileceklerini düşünüyorum.

Bond no 9 New York Oud- Bir gül kokusu daha. Dior Oud’un daha hafif kardeşi. Dior’un hemen ertesi günü kullandığım için hakkını veremedim galiba.

Dior Homme- Ruj kokusu dedikleri neymiş artık anladım. Nasıl güzel bir koku bu ya. İlk sıktığımda yapay bir koku aldım sank,i ancak sonraki koku beni benden aldı. Merakla Prive den çıkacak kardeşini bekliyorum . Tutmayın beni İntense ‘de alacağım galiba.

Kilian Straight to Heaven- İlk sıktığımda cennete gitmeden bir tek atalım bari diye düşünülerek tasarlanmış herhalde dedim. Önce alkolün kokusunu aldım (Rommuş) sonra kakao kokusu aldım (oyle bir notası yokmuş) sonra da ağaç kokusunu aldım (Sedirmiş). Bu parfümün özellikle son notasını çok sevdim. Bu koku kalkıyorsa gerçekten çok yazık.

Kilian Moonlight in Heaven- Ben bundan hiçbir şey anlamadım. STH’den sonra kullanınca bana ay ışığı gibi cılız geldi. Son notası bana hiç hitap etmedi. Şansıma o kadar kalıcıydı ki kokuyu almayayım diye sıktığım ağır kokuların arasından bile sıyrılıp kendini gösterdi namussuz.

Neyse şimdilik bu kadarını yazmam yeter. Parfümle ilgilenen herkes bilir ki insanın zevki gününe, mevsimine, ruh haline, sağlığına, yaşına hatta karnının tok olup olmamasına göre bile değişiyor. En sevdiğinden sıkılır, kenara attığına bayılmaya başlarsın. Yukarıda yazdıklarım şu andaki ruh halime göre yaptığım yorumlar. Yarın ne olur bilemem.
  • Eser hocam bir dileğim olacak..Muhtemelen başka arkadaşlar da ricada bulunmuşlardır daha önce..

Sizden aldığımız parfümlerin ekserisinden memnun kalıyoruz.Ancak kör alış yapmak zorunda olduğumuz için aldığımız her parfümden memnun kalamayabiliyoruz...Nacizane talebim 10 lu ,15 li tester paketleri hazırlasanız ve onlara bir fiyat belirleseniz..Önce tester alıp ona göre sipariş versek..Hem daha çok parfümü denemiş oluruz hem de kör alıştan kurtulmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

üniversite öğrencisine göre 4 adet güzel erkek parfümleri önerir misiniz?

Acqua Di Parma - Fico di Amalfi

M.Micallef - Royal Vintage

Terre D'Hermes

Prive No.1 ( Özel Creed Aventus )
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DarthVader_

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

üniversite öğrencisine göre 4 adet güzel erkek parfümleri önerir misiniz?

Acqua Di Parma - Fico di Amalfi

M.Micallef - Royal Vintage

Terre D'Hermes

Prive No.1 ( Özel Creed Aventus )

hocam bunları zaman farketmeksizin yaz kış kullanabilir miyim?
  • ilkini denemedim ama diğer 3 ünü ne zaman istersen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadira_1986

THE ONE D&G

Dostlar selam

İlk 1000 sayfanın tamamını okumuş biri olarak son zamanlarda konudan baya koptum. Hem işler hem de konuya girdikçe insanın yeni sipariş verme ihtiyacı hissetmesinden dolayı konudan biraz koptum. Malum evdeki 2 litre parfümü 1.5 litreye indirdik. 1.5 litre parfüm azalsın tekrar siparişler kaçınılmaz olacak.

Daha önce Eser hocamın THE ONE ini denemiştim ancak orijinaline aşık biri olarak tutaste yorumunu pek begenmemistim. Bir tutaste kalitesini benzerlik açısından bulamamıştım. Daha sonra baktığımda the one in listeden kalktığını görmüştüm. Şimdi yeniden listede gördüm. Acaba bu the one yeni mi yoksa yine daha önce satılan ürün geri mi geldi? Eğer yeni ise deneyip orijinaline yakınlığı hakkında yorum yapabilecek olan var mıdır? Keza orijinali kalıcılık konusunda berbat malum :) bu konuda da fikirlerinizi rica ederim.

Teşekkürler

Yok mu cevaplayacak kimse ?
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    kalıcığı ve sevilme bakımından nasıl yorumlarsınız hocam? bir de Prive No.1 ( Özel Creed Aventus ) bu parfüm neden 50 tl? ne özelliği var hocam? teşekkürler
    Daha önce böyle bir tester paket hazırladı aslında eser ama çok zor oluyormuş ondan dolayı da bir daha yapılmadı çünkü ufacık şişelere doldurmak vsvs uğraşmak gerçekten zor ben evde 3 tane yapınca canım sıkıldı açıkçası bu öneri çok geliyor ama zahmetli bir iş olduğu için çok da sıcak bakılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipte kalalım belki bir gün bizde alırız
  • prive 1 de esanslar daha pahalı ve kaliteli..Hocam o 3 parfüm de çok başarılıdır ancak Royal vintage ile aventus aşağı yukarı aynı kokular..Sadece Royal biraz daha tozludur..Ben Eser hocamdan almadım bu kokuları..Orjinallerini kullanıyorum.Sadece prive 1 tester geldi onu denedim..Açılışta bariz esans kokusu kendini belli ediyor ama daha sonra koku kendini buluyor ve aventusla çok yakın benzerlik gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Daha önce böyle bir tester paket hazırladı aslında eser ama çok zor oluyormuş ondan dolayı da bir daha yapılmadı çünkü ufacık şişelere doldurmak vsvs uğraşmak gerçekten zor ben evde 3 tane yapınca canım sıkıldı açıkçası bu öneri çok geliyor ama zahmetli bir iş olduğu için çok da sıcak bakılmıyor.

En azından 5 ml lik dekantlar hazırlanabilir diye düşünüyorum..
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım, parfümün adının veya sıkma miktarının önemi var mı bilmiyorum ama Dior Homme İntense artık düz bir şekilde püskürtmeye başladı parfümü son 1 haftadır. Bildiğiniz düz bir hat üzerine sıkıyor, parfümü dağıtmıyor. Daha 20 kere anca sıkmışımdır, kafasıyla falan da oynamadım hiç. Birkaç ay önce aldım, eski şişelerden.
    Bu sorunu yaşayan veya nasıl düzeltebilirim bilen var mı?
  • 15 MART MNG KARGO takip kodları:
    www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

NF473881 15.03.2017 UMUT B D
    NF474283 15.03.2017 CANAN M
    NF477537 15.03.2017 ONUR S
    NF477951 15.03.2017 SENA A
    NF480177 15.03.2017 MÜRSEL Y
    NF480403 15.03.2017 GÖKHAN T
    NF480579 15.03.2017 BURAK B
    NF483481 15.03.2017 ÖMER F T
    NF483668 15.03.2017 EMRAH A
    NF483913 15.03.2017 ORHAN S
    NF484148 15.03.2017 TAHİR M U
    NF484768 15.03.2017 SRHAN Y
    NF489528 15.03.2017 MÜKREMİN Ö
    NF489880 15.03.2017 SELMAN G
    NF490042 15.03.2017 YALÇIN E
    NF490393 15.03.2017 OSMAN U
    NF492289 15.03.2017 MUSTAFA B
    NF492537 15.03.2017 MEHMEET Ö
    NF492712 15.03.2017 OĞUZ S O
    NF507670 15.03.2017 CEMALETTİN E
    NF508347 15.03.2017 ÖMER B Ç
    NF508592 15.03.2017 MUSTAFA G
    NF509071 15.03.2017 YİĞİT A
    NF509498 15.03.2017 METİN Ö
    NF509928 15.03.2017 SEMİH G
    NF510541 15/03/2017 AHMET Ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 15 Mart 2017; 20:48:46 >
  • GorunmezBKZ kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam size. Dönerseniz yardımcı olmaya calısayım,

-------

Arkadaşlar her paket alışverişine 2 adet numune ürün ekliyorum.

Bu ürünleri her sabah 50 lik şişelerden açıp dolduruyorum. Bu yüzden bu ürünleri seçtiremiyor veya fazlasını ekleyemiyorum. Hali hazırda gelmiyorlar bu yüzden bu durumdan fazlasını yapamıyorum. Tester satışı yapmayı düşünmüyorum, bunu denedim ve beceremedik.
  • dün konuşmuştuk akşam saatlerinde, bugün direkt kargoya vermiş arkadaş.
    teşekkür ettim kendisini.. bol kazançlar. :)
  • Creed git bir tasarim parfumudur. Tras kolonyasina indirgemek icindeki notalara haksizlik diyebiliriz. Tasarimcisinin yesil ve islak bir ormani tasvir icin ortaya cikardigi sonuctur creed git. Bence Eser'in de en basarili parfumlerinden biridir. Klon kokular icersinde notalari bu derece hissettiren ve degisen parfum bulmak kolay degildir.

Eser'in parfum cesitlerindeki nis/tasarimci parfum agirligi degerlendirildiginde bu sayfayi kesfeden kullanicilar nedenli sansli olduklarini bir sure sonra daha iyi anliyorlar. Hugo boss ile versace blue var mi diye sorarken; bagimlilik yapan parfumeri denerken en sonunda A*men icin yorumcular cikolatanin kullanisini cok begenmisler dogru mu?gibi sorularla artik nisin zirvesine ulasanlar klubune donuyor burasi ve beraber yorumlari okudukca keyif aliyoruz.

Donanimhaber gibi bir forumda basta Eser'in esnafligiyla sonra da kullananlarin ortak sinerjisiyle cok seckin bir konuya donustu. Islerim dolayisiyla yogunluktan cok yazamiyorum bu aralar ama firsat buldukca okumaya calisiyorum.

Bu konu surekli kendini guncelliyor cunki hergecen gun Eser'in kalitesiyle bulusuan deneyimli deneyimsiz parfumseverler bir sure sonra yorumlariyla konuyu lezzetlendiriyorlar. Eser de parfum listesini guncelledikce yazana da okuyana da guncel bir konu haline geliyor.

Canli ve hareketli olan bu konuda samimiyeti bozmadan iyiye iyi, kotuye kotu demeyi mussterisinden once Eser becerebildigi icin kalite hep ust seviyede kaliyir.

Laf arasinda a*men gecmisken denemeyenler icin eser belki sonraki siparislere tester olarak ekleyip burun ziyafeti cekebilir.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam a*men bu kokunun tam adı nedir :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Creed git bir tasarim parfumudur. Tras kolonyasina indirgemek icindeki notalara haksizlik diyebiliriz. Tasarimcisinin yesil ve islak bir ormani tasvir icin ortaya cikardigi sonuctur creed git. Bence Eser'in de en basarili parfumlerinden biridir. Klon kokular icersinde notalari bu derece hissettiren ve degisen parfum bulmak kolay degildir.

Eser'in parfum cesitlerindeki nis/tasarimci parfum agirligi degerlendirildiginde bu sayfayi kesfeden kullanicilar nedenli sansli olduklarini bir sure sonra daha iyi anliyorlar. Hugo boss ile versace blue var mi diye sorarken; bagimlilik yapan parfumeri denerken en sonunda A*men icin yorumcular cikolatanin kullanisini cok begenmisler dogru mu?gibi sorularla artik nisin zirvesine ulasanlar klubune donuyor burasi ve beraber yorumlari okudukca keyif aliyoruz.

Donanimhaber gibi bir forumda basta Eser'in esnafligiyla sonra da kullananlarin ortak sinerjisiyle cok seckin bir konuya donustu. Islerim dolayisiyla yogunluktan cok yazamiyorum bu aralar ama firsat buldukca okumaya calisiyorum.

Bu konu surekli kendini guncelliyor cunki hergecen gun Eser'in kalitesiyle bulusuan deneyimli deneyimsiz parfumseverler bir sure sonra yorumlariyla konuyu lezzetlendiriyorlar. Eser de parfum listesini guncelledikce yazana da okuyana da guncel bir konu haline geliyor.

Canli ve hareketli olan bu konuda samimiyeti bozmadan iyiye iyi, kotuye kotu demeyi mussterisinden once Eser becerebildigi icin kalite hep ust seviyede kaliyir.

Laf arasinda a*men gecmisken denemeyenler icin eser belki sonraki siparislere tester olarak ekleyip burun ziyafeti cekebilir.

Saygilarimla.

Tamamdır abi pazartesi siparişlerinde A*men ürününün testerini dağıtalım madem istendi.

Ayrıca Amen şu kokunun tamamen aynısıdır:
    www.fragrantica.com
    Attention Required! | Cloudflare
    http://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Intoxicated-25991.html

Kilian Intoxicated
  • 
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.