Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1073. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.053
Favori
8.508.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araba ile yapıları aynı ama esans oranını biraz düşürmek lazım. Ancak arabada duracak bir ambalajı yok. İçlerinde 10 ml askılı arac kokusu var. Eğer hosuna giderse şırınga ile oda kokusundan aşırabilirsin bittikçe :)
  • eserden ilk parfümü geçen sene aldım o zamandan sonra niye orjinale para vereyim ki dedim toplam 8 şişe aldım kullanıyorum.Ne zaman sıksam birisi kokuyu alsa parfümün güzelmiş diye yorum alıyorum geçen saçma bir diyalog geçti şu şekildeydi parfümün kokusunu alan arkadaş ne güzelmiş parfüm markası ne dedi söyledim böyle böyle sonra aa kutusu nasıl onun dedi ben bir afalladım tutaste dh kullanıcılarına özel diyemedim
  • hipnoz varsa alırım bi fıs..
  • dakota01 kullanıcısına yanıt
    Bayanı var, bay soruyorsanız maalesef hocam.
  • Benim parfümlerde kargo kaynaklı gecikmeden dolayı geçte olsa elime ulaştı. İnvictus gerçekten bahsedildiği gibi üst notalardan dibe kadar genel beğeniye uyan bir parfüm fakat jpg le male için aynı şeyi söyleyemicem en azından şimdilik ilerleyen saatlerde güncelleyebilirim :)

Bu arada kız arkadaşına parfüm almayı düşününler lacoste touch of pink i bir değerlendirsin. Ben çok beğendim

Eser hocamada kargoda yaşadığım problem sırasında benimle irtibata geçip yakından ilgilendiği için de ayrıca teşekkür ederim.
  • Siparişin en başından beri gerek ilgisi gerek hızlı kargosuyla on numara satıcı :)) Öğlen teslim aldığım parfümleri sağ ve sol koluma tester olarak gelen siseyide üstüme sıktım. Şunu söylemeliyim ki bu parfümleri öneren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Öğleden beri sağımı solumu koklamaktan cevremdekiler ruh hastası ilan edecek. Kokular çok güzel bayıldım. Aqua di Gio promo favorim bundan sonra. Tüm parfümleri tek tek deneyen kadar durmak yok satın almaya devam :D

Teşekkürler Eser bey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Garanti bankası hesabınıza biraz önce 65+5TL havale yaptım.

Dior Homme Intense
    Carolina Herrera - CH MEN Prive
    La Nuit de l`Homme Yves Saint Laurent for men
    Armani - Code Profumo

Teşekkür ederim.
  • inv elime ulaştı koku olarak güzel kalıcılığı da çok iyi öğlen sıktığım 2 fıs 12 saat sonra bile hafiften kendini hissettiriyor.

Bir de koku tavsiyesi isteyeceğim. İnv güzel ama ben fresh değil de biraz daha tatlı bir koku arıyorum. Var mı öneriniz ?

Bir de Eser hocam. Tester paketi yapıp satarsanız mesela 10 - 15 tester sizin de zarara girmeyeceğiniz şekilde alıcılar için çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ickarakurt -- 16 Şubat 2017; 7:54:43 >
  • ickarakurt İ kullanıcısına yanıt
    Rochas Man
    Hugo Boss Vanilyalı
  • Rica etsem üşenmeyen birisi bana kokuların kaç türe ayrıldığını kısa ve öz olarak açıklayabilir mi? Yani odunsu,baharatlı,şekerli vs ne anlama geliyor..Ben rochas kullanmıştım ağır gelmişti bana..kendisi hangi türde oluyor..Creed original vetiver sıktım bugün gayet güzel koku..Bunun türü nedir..Ayrıca old spice ve lion bugüne kadar en çok hoşuma giden parfümlerdir..Bu durumda parfüm alırken hangi türdekileri tercih etmem gerekiyor
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Hocam isimlere tıkladığınızda açılan Fragrantica sayfasında sağ kısımda yazıyor bu istediğiniz.

Örneğin Rochasta

MAIN ACCORDS
    coffee
    sweet
    vanilla
    aromatic
    woody
    fresh spicy
  • İnceledim hocam teşekkür ederim..

terre d'hermes by hermes bu koku hakında yroum alabilir miyim arkadaşlar...Yağmurdan sonraki toprak kokusunu anımsatıyormuş..Doğruysa şayet benim kokum budur :)

Edit: Çok iğrenç yorumlayanlar da olmuş:) Var mı öyle toprak kokusunu andıran :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 16 Şubat 2017; 10:25:9 >
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Roja Dove - danger,Hermes,Kingski,Vakko ve Aventus hepsinide güzel kokulardır bana göre tahminim sizde seveceksiniz.

• Siparişlerim geldi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

İnceledim hocam teşekkür ederim..

terre d'hermes by hermes bu koku hakında yroum alabilir miyim arkadaşlar...Yağmurdan sonraki toprak kokusunu anımsatıyormuş..Doğruysa şayet benim kokum budur :)

Edit: Çok iğrenç yorumlayanlar da olmuş:) Var mı öyle toprak kokusunu andıran :D

hermes güzeldir,evet farklıyorumlar var ten kokusundan tutunda...
    ilk açılışında kinski deki gibi yeşilimsi koku var bana onu andırıyor sonrasından limon falan araya giriyor naranciyeli,daha sonra ise koku oturuyor ve yağmur sonrası toprak kokusu ortaya çıkıyor..öyleki bir keresinde işyerine girdiğimde birkaç kişi yağmur da yağmıyor ama bu toprak kokusu nereden geliyor demişti :)
    ama ne olursa olsun koku demek öznellik demek karakter demek..koklamadan karar veremessiniz..
  • Takip

• ysl - la nuit i patrona sıktım banada alıyosun dedi :) para çıkardı hemen bende sizden bahsettim hocam sanırım yeni müşteride bulduk size.

ek olarak ben kokuyu yakından sıktığım içinmi bilmiyorum resmen genzimi yakıyo koku ve bişey duyamıyorum
  • İlk sıktığınızdaki zerrecikleri koklamayın. Mumkun olduğunca (20cm kadar) uzaktan sıkın. Üzerinizdeki kokuyu da koklamaya calısmayın. Test etmek için üzerinizde olmayan bir şeye sıkar arada bir koklayabilirsiniz.

Patron da ne zaman dilerse buyursun başımızla beraber...
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    ben hariç herkes duyuyo kokuyu bense duyabilmek için yakından kokluyorum oda genzimi yakıyo yaşadığım durum tamamen psikolojik artık emin oldum.

ablamda coco yu çok beğendi bu arada hocam
  • hermes i alacağım..Çok merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.