Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1005. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Terre D'Hermes

Paco Rabanne - iNViCTUS Avrupa

Dior - Sauvage

Hepsi Erkek olacak. İlk siparişimi yardımların sayesinde tamamladım hocam :)
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Kesenize bereket hocam teşekkür ederim. Bugün kargoluyorum
  • Eser hocam merhaba. Daha önce sizden alışveriş yapmıştım ama epey bir zaman geçti. Şunları almayı düşünüyorum. Elinizde hepsi mevcut mu sizce nasıl kokular tavsiye ediyor musunuz.

Daha çok invictus tarzı çok ağır değil ama çok da hafif olmayan etkileyici kokulardan hoşlanıyorum.

Listem
    1.Bombshelli
    2.Gentlemen Only
    3.INVICTUS
    4.Hermes
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    Hepsi mevcut hocam . Öneririm tabi, güzel liste.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam bi konuda daha rahatsız edicem. 1.Bombshelli unisex bir parfüm müdür . Erkeğe gider mi acaba.
  • Armani - Black Code ve issey Miyake l'eau d'issey aldım. Bugün gelir sanırım. İkisini de uzun süre kullandım, gelince dener bir yorum yaparım. Elbette aldığımız ürünün farkındayız 300 liralık ürün performansı beklemek doğru olmaz. :) Umarım Eser Beyden almaya devam ederiz.

Burberry The Beat niye yapılmıyor acaba? Piyasada sadece 2 firma yapıyor onlar da ispirto gibi kokuyor, the beat ile alakası yok.
  • Roja Dove DANGER Eser beyin dediği kadar varmış :) Teşekkürler Eser hocam.
  • ispirto gibi koktuğundan dolayı yapmıyorlardır hocam :)

@Extralarge Hayırlı olsun abi, güle güle kullan.

@mmert02 Yok hocam, bayan kokusu.
  • dün öğlene doğru sipariş verdiğim parfümler sabah 10da elimdeydi.abercrombie fierce ve hugoboss vanilya.
    hugoboss vanilya çok tatlı bi koku 10da hemen sıktım halen ilk sıktığım gibi kokuyorum herkes parfüm şişesine bulanmış gibisin dedi.Bu kalıcılık anlamında güzel.abercrombiyi denedim daha fresh bi koku ürünlerin içinden tester olarak gentilmen only geldi iş yerindeki sekreter bayanlar en çok onu beğendiler.bir dahakine onu alayım:)
  • Tekrar 1 adet invectus siparisi verildi.Herkese hayirli alisverisler.
  • Eser merhaba ben yine listemi yapayım
    Erkek
    Roja Dove - DANGER (Delux)
    Amouage - Epic Men
    Parfums De Marley - HEROD (Delux)
    Tom FORD - Black Orchid (Delux) 2 ad
    Bvlgari - Man in Black

Bayan
    Cacharel - Amor Amor
    Dior - Hypnotic Poison
    Gucci - Guilty

Eser nekadar tutuyor eft yapayım sana...
  • efsanea_06 kullanıcısına yanıt
    myosotis kullanıcısına yanıt
    Bombshell ve Armani she. Bir koku hem hafif hem kalıcı olmaz hocam.

----------

@myosotis 155 tl hocam listeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

quote:

Orijinalden alıntı: m2ho06

quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

Creed smw denemenizi öneririm invictus gibi tatlı değildir sucul bir kokudur çok özeldir issey miyake yi seviyorsanız beğeniceğinizi düşünüyorum koku olarak benzemiyorlar ama o tarz hafif bir kokudur kalıcılık ve farkedilirlik oranıda tarzına göre oldukça yüksek

Eren arkadaşa katılıyorum. Yolda bırakmaz perfomansı yüksek bir parfüm .

Ha bu arada Dior - Sauvage muhteşem herkese tavsiye ederim.Teşekkürler Eser.

Dior Sauvage parfümünü 4. olarak listeme eklemeyi düşünüyorum da. Nasıl bir tarz fresh midir? Kış için uygun mu arkadaşlar ve kalıcılığı da önemli.

Hocam her mevsim kullanabilirsin ama bence yazın dozajı düşürmek gerekir(Şahsım için yazın beni boğar o parfüm).Diğer ustadlar daha çok bilgilendireceklerdir.

Dün sauvage ile birlikteydim.Beğenmeyen kimseye rastlamadım.Herkes çok beğendi ve herkes parfümün markasını sordu :)

Saat 22:00 da uyguladığım kokuyu sabah 05:00 hala alıyordum.Gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m2ho06 -- 5 Ocak 2017; 16:17:18 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    eser eft saatini geçirdim yarın sabah eft yapıcam bilgine
  • m2ho06 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler siparişime ekledim, yakında elimde olur :)
  • hocam gucci intense oud'u getirmemekte hala ısrarcımısınız
  • Benim parfümler de dün geldi sağ olun eser hocam hepsini beğendim tabi tek tek yorum yapamıyorum pek bir bilgim yok

Kutulama filan da hoş

Aklına soru işareti olmasın kimsenin alın aldırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultraviolet bekleyen arkadaslar mujde 2-3 ay sonra listeye dusecekmis.kaynak çok sağlam
  • Eser abi tester olarak yolladığın acqua di parma fico di amalfinin kokusu çok hoşuma gitti çok ferahlatıcı bir kokusu var acaba bu kolonya mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: snmez13

Eser abi tester olarak yolladığın acqua di parma fico di amalfinin kokusu çok hoşuma gitti çok ferahlatıcı bir kokusu var acaba bu kolonya mı

Hayır normal bir koku güzeldir ferah sayılır
  • 
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.