Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1007. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eser Eft yi yaptım yurtiçi ile gönderim yapıyorsun adresi değiştiricem ona göre
  • myosotis kullanıcısına yanıt
    Mng abla. Pm atarsın farklı olacaksa eğer.
  • 2-3 defa aldım abercrombie den. Çok memnunum. Fazla ağır olmayan spor bir koku. Genel beğeniye hitap ediyor beğenmedim denilmedi daha bana
  • Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba Eser Hocam , dörtlü paket siparişini verdim az önce hotmail adresinden , hayırlı işler dilerim.
  • Hocam siparişim şu şekilde enparadan gönderdim. tşkler

1-Chanel - Coco Mademoiselle (BAYAN)

2-Bvlgari - AQVA (Yeni) [AQV]

3-Tom Ford - Tuscan Leather [TSC] / Delux(22 tl 50ml)

4-Chanel - Egoiste Platinum [EGO]

5-Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

6-Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

7-Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

8-Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

9-Givenchy - Gentlemen Only (Yeni) [Gent]

10-Dior - Sauvage [SVG]

11-Hugo Boss - Boss (Vanilyalı) [Bs.V]
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Di amalfiden çok mu farklı abi?
  • snmez13 kullanıcısına yanıt
    Bir biri ile bir alakaları yok hocam.
  • Royal vintage aventustan farklı olarak açılışında bir toz tprak kokusu hissetim gerçekten güzel şimdi geldi sıktı denedim
  • 6 OCAK MNG Kargo takip kodları:

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

MN809881 6.01.2017 FAHRETTİN Ü
    MN810128 6.01.2017 ONUR M
    MN810448 6.01.2017 MESUT H. D
    MN810703 6.01.2017 ÜMİT K
    MN811050 6.01.2017 BURAK S
    MN811564 6.01.2017 MUSTAFA B
    MN811952 6.01.2017 MAHİR K
    MN812351 6.01.2017 İBRAHİM H N
    MN815126 6.01.2017 ZİYA E
    MN815553 6.01.2017 EMRE G
    MN815833 6.01.2017 MERAL E
    MN816305 6.01.2017 CİHAN M G
    MN816709 6.01.2017 MEHMUT
    MN817585 6.01.2017 MURAT U
    MN818158 6.01.2017 SERHAT A
    MN818453 6.01.2017 CANER Ö
    MN818800 6.01.2017 AHMET M
    MN819086 6.01.2017 ONUR K
    MN819449 6.01.2017 BERKE T
    MN819899 6.01.2017 ENVREN İ
    MN821557 6.01.2017 MUHAMMED H Ş
  • Yılbaşından önce elime ulaşan ilk siparişlerimle ilgili kendimce yorum yapmak için sonunda fırsat bulabildim.

Öncelikle eser hocama parfüm seçimimdeki yardımları ve yaptığı bu güzel iş için teşekkür etmek istiyorum.

Tabi yine parfüm seçimi konusunda yardım aldığım değerli arkadaşlara da teşekkürü bir borç bilirim. Buranın parfüm satışından çok dostluk ve hoş sohbet yeri olduğunu hissettiriyorlar gerçekten.

Daha önce orjinal olarak sadece Givenchy - Ultramarine ve açık parfüm olarak Chanel Blu de Chanel kullanmış biri olarak parfüm konusunda çok bilgisiz ve deneyimsiz olduğumu belirtmek isterim.

Donanımhaber forumunda çok vakit geçiririm genelde elektronik ve teknik forumlarda. Şans eseri bu konuyu görünce bir bakayım dedim o günden beri hep takip ediyorum. :)

Fazla uzatmadan aldığım parfümlere kendimce yorumlar yapmak istiyorum. Yaptığım yorumlar tamamen amatördür. Bu parfümlerin orjinallerini yada açık formlarını hiç koklamadım. Bu kapsamda orjinaline benzerlik yada koku kalitesi konusunda bi fikrim olmadığını belirtmek isterim. Bu yüzden yorumlarım sadece burnuma gelen koku ve aldığım tepkiler doğrultusunda olacak.

1-Creed - Aventus [CRD] / Delux (22 tl 50ml)

Listeye hiç sormadan direk eklediğim bir kokuydu. Ama sanırım beklentimi çok yüksek tuttuğum için beğenemedim. Çok uğraştım bekledim birkaç defa denedim ama olmadı maalesef. Sorun bende de olabilir :) Kesinlikle kötü değil hoş ve değişik bi kokusu var ağır değil. Özellikle açılışı daha önceden açık parfüm olarak kullandığım Chanel Blu de Chanel’e benzettim ne alaka bilmiyorum. Ama “işte bu!!” diyeceğimi umduğum aventus’tan vazgeçmek zorunda kaldım üzülerek.

2-Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme [YSL]

Aventus’u kendime bunu erkek kardeşime niyet almıştım aslında ama; Aventusu beğenmeyince bu koku bana kaldı :) İyi ki de kalmış. Gerçekten çok hoş bir kokusu var. Açılışından itibaren baymayan burnu yormayan naif klas bir koku. Kesinlikle beğendim. İmza kokusu mertebesine yükselirmi onu bilmiyorum ancak şimdilik kullanıyorum ve memnunum. Bu kokuda beni üzen tek nokta yorumlarından okuduğum kadarıyla orjinalinde de olan kalıcılığının az olması handikapı oldu.

3-Guerlain - Idylle [iD2] / Delux Bayan (22 tl 50ml)

Eşim “içinde leylak kokusu barındıran” bir koku istemişti benden. Çok şanslıyım ki eser beyin müjdesiyle tam ben sipariş vermeden birkaç gün önce stoklarda yerini aldı bu koku. İdylle gerçekten çok hoş çiçeksi bir koku. Tabi sadece leylak kokmuyor onu belirtmem de fayda var. Genel olarak floral bi yapısı var. Eşim çok beğendi. Bende çok beğendim. Bu kokuda burnu yakmayan yormayan hafif ama kalıcılığı iyi bir koku. Floral notaları sevenler için tavsiye edebilirim.

4-Victoria's Secret - Bombshell [Bomb]

Bu kokuyu genel beğeni ve tavsiyeler üzerine İdylle’e alternatif olarak listeme eklemiştim. Çiçeksi hafif bir koku. Genel beğeniye açık gerçekten. Benim gibi bilgisi olmayan ve karar veremeyenlere kör alım için tavsiye edebilirim. Ama bizim için idyll’den sonra geliyor beğeni açısından onu belirtmeliyim.

5-Lancome - La Vie Est Belle [LNC]

Bu kokuyu daha önce başka açık parfüm formlarını da kullanmış ve sürekli bu kokuyu kullanan kuzenime aldım. Kendisine sordum ve bu parfüm varsa alırım demişti. Kendisine ulaştırdım kokuyu. Kokuyu çok beğendiğini belirtti. Kalıcılık ve orjinaline yakınlık açısından gayet başarılı bulduğunu söyledi.

6-Hugo Boss - Boss (Bottlet) [BSS]

Bu kokuyu daha önce başka açık parfüm formlarını da kullanmış ve sürekli bu kokuyu kullanan bir arkadaşıma aldım. Kokuyu beğendiğini ve memnun olduğunu belirtti.

7- Chanel - Allure Homme Sport [ALL]

Bu parfümü yine bir iş arkadaşım için aldım. Kendisi turunçgil notalı bir parfüm istemişti. Bende fragrantica.com üzerindeki genel beğeniler üzerine kör alım bu kokuyu seçtim. Arkadaşım çok beğendi. Aldığı tepkilerin çok iyi olduğunu söyledi. Eşi de çok beğenmiş. Kalıcılığının da çok iyi olduğunu belirtti. Parfümün kişiden kişiye farklılık gösterdiğini ve beğenilerin farklı olduğunun ispatı bu kokuda karşıma çıktı. Parfümler ilk geldiğinde arkadaşıma vermeden önce hepsini 1-2 fıs sıkarak deneme fırsatım olmuştu ve ben pek sevmemiştim. Ama arkadaşım, eşi ve arkadaşları çok beğenmişler. :)

8- Dior - Homme (Yeni) [D.Hm] / Delux (22 tl 50ml)

Allure Homme Sport alan arkadaşım birde böyle bir koku istemişti. Niyetim intense olanı almaktı ama ben sipariş vermeden önce stoklar eridi :) Bu kokuda yeni gelenler arasına girmişti. Eser hocamın tavsiyesiyle rotadan fazla şaşmadan bunu seçtik. Arkadaşım bu parfümü de çok beğendiğini., üniversitedeki 3 kız arkadaşının “bu koku ne??” diye merak edip sorduklarını belirtti :)

9-Roja Dove - DANGER (Yeni) [Dove] / Delux (22 tl 50ml)

Koku tester olarak geldi sağolsun eser hocam eklemiş kutuya. Kokuyu kısa süreli test etme imkanım oldu. İlk sıktığımda inanılmaz ağır geldi yok dedim bu kesinlikle çok ağır. Ancak koku durdukça bir güzelleşti bir güzelleşti ki çok hoşuma gitti. Ancak şunu belirtmeliyim bu koku kesinlikle yaş istiyor. Gençlere kesinlikle hitap etmiyor. Bir sitede yorumlarını okurken “baba kokusu” diye bir tabir görmüştüm. Koku burnuma geldikçe bu tabir hep aklıma geldi nedense. Benim şahsi tavsiyem 35 yaş üstü kullanımına uygun gibi. Eğer bu ve üstü bir yaşa sahipseniz bu kokunun imza kokunuz olabileceği kanaatindeyim.

10- Serge Lutens – Chergui

Bu koku da tester olarak geldi. Özel olarak istemiştim. Sağolsun eser hocam kırmadı beni elinde tester olmamasına rağmen bir şekilde ayarlayıp eklemiş kutuya. Çok övgüler alan ve prive haricinde sahip olamayacağınız bu koku konumunu hak ediyor. Gerçekten kalite kokuyor. Ben daha çok fresh ve odunsu orta kokuları seviyorum sanırım. O yüzden beğensemde sürekli kullanabileceğimi sanmıyorum bu kokuyu. Ancak bu tarz kokuları sevenler için kesinlikle tercih edilir ve vazgeçilmez olabilir. Tekrar söylüyorum sadece Prive tahtında olması tesadüf değil.

Başta eser hocam olmak üzere yardımcı olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeThauS -- 6 Ocak 2017; 22:22:10 >
  • LeThauS kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güzel yorumlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Aventus için zaman ayırmanızı öneririm.
    Eline yüreğine sağlık hocam. Hepiniz güle güle kullanın :)
  • Yorumlar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

Öncelikle güzel yorumlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Aventus için zaman ayırmanızı öneririm.

Rica ederim sizde sağolun. Maalesef aventusa zaman ayırmam imkansız çünkü kardeşime verdim :) belki ilerleyen zamanlarda tekrar deneyebilirim. Çabuk harcamak istemiyorum aventusu.

Yine 4'lü bir paket siparişi geçeceğim aslında tavsiyeye ihtiyacım olacak.

1 numarada Kilian Straight to heaven olacak

2 numarada Aventusa yakın ama biraz farklı royal vintage'i düşünüyorum. issey miyake, gentlemen only yada fico di amalfi olabilir.

3 numarada herod, tuscan leather yada burbery london düşündüm.

4 numarada hypnotic poison, lancome miracle, kilian love dont be shy olarak düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Eline yüreğine sağlık hocam. Hepiniz güle güle kullanın :)

Eyvallah eser hocam. Sizinde ellerinize sağlık. Güzel işler çıkarıyorsunuz. Allah bol kazanç bereket versin size. Saygılar.
    Aventusu kardeşiniz de koklayınca seveceğinize eminim :)
    1)STH nin bende yeri ayrıdır. İlk kokusuna aldanmayıp zaman verecek herkese tavsiye ederim. Etraftan gelecek yorumlar zaten sevmeseniz de sevdirecektir
    2)Royal Vintage bana Aventusdan daha güzel geliyor.
    3)Herod ve tuscanı kullanmış biri olarak tuscanı tavsiye ederim. O muazzam deri kokusu alttan gelen ahududu ile müthiş bir kokuya bürünüyor.
    4)Hypnotic poisonı kokladım fakat beğenmedim. Diğer 2 kokudan miracle hakkında güzel yorumlar okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

Aventusu kardeşiniz de koklayınca seveceğinize eminim :)
    1)STH nin bende yeri ayrıdır. İlk kokusuna aldanmayıp zaman verecek herkese tavsiye ederim. Etraftan gelecek yorumlar zaten sevmeseniz de sevdirecektir
    2)Royal Vintage bana Aventusdan daha güzel geliyor.
    3)Herod ve tuscanı kullanmış biri olarak tuscanı tavsiye ederim. O muazzam deri kokusu alttan gelen ahududu ile müthiş bir kokuya bürünüyor.
    4)Hypnotic poisonı kokladım fakat beğenmedim. Diğer 2 kokudan miracle hakkında güzel yorumlar okudum.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

STH ı alıcam kesin :)

Royal vintage haricinde issey, gentlemen ve fico de amalfi denediniz mi?

herod nedense daha asil duruyor ama tuscan da çok tavsiye ediliyor haklısınız. Deri notalı parfüm hiç kullanmadım nasıl kokar bilmiyorum açıkçası. :)

miracle dikkatimi çekti evet yorumlar iyi gibi. love dont be shy'da genel beğeniye açık gibi.
    Issey çiçek temalı hoş bir koku. Gentlemen de klas ve dikkat çekici. Amalfi denemedim.
    Deri kokusu daha önceden koklamışınızdır diye düşünüyorum :) Parfümünü düşünün ama etkileyici bir deri kokusu.
  • Sanırım sonunda aradığım konuyu buldum.Eser abi yorumları baya baya okudum ve olumsuz tek yorum göremedim, işinin doğruluğunu yazılanlar fazlasıyla kanıtlar nitelikte.Az buçuk araştırmalarım sonucu şu 8 li listeyi oluşturdum

1-Terre d'hermes

2-Acqua di gio

3-Thierry mugler pure havane

4-Dior homme intense

5-Hugo boss bottled

6-Dior homme

7-Carolina herrera 212 men

8-Rochas man

Aradığım kokuyu örneklendirece olursam, Lacoste essential ı uzun süre kullandım hafif ve çok hoşuma giden bir parfüm fakat kalıcılığı yok, herkesin ayılıp bayıldığı tom ford black orkidi ise aldıktan sonra 3.gün başkasına hediye etmek zorunda kaldım benim için fazlasıyla ağırdı, resmen koklarken başımı ağrıtırdı.Genel olarak hafif, tatlı ve gerçekten kokladıkça baş ağrıtmayan aksine koklamaya devam etme hissi uyandıran, yazın da kışın da kullanılabilir olan bir parfüm arıyorum ve uzun uzun okuduktan araştırdıktan sonra oluşturdum bu listeyi.Sen son olarak ne önerirsin sence liste tamam mıdır? Listemde bu tanımıma uymayan parfüm varsa, sana göre uyanla rötuş yapabilirsin.
  • Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Bizim essential gayet kalıcı ve fark edilir. Bir de bizden deneyin derim.

Dior homme intense ağırdır. Pure havane bizde yok. Hermes 25 yaş altıysanız uymayabilir. Gerisinde bir sıkıntı göremedim. Listeye invictus yakışır :)
  • 
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.