Şimdi Ara

Açık Öğretim Lisesi Kredi-Diploma Puanı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bu sene son senem diye açığa geçtim dershaneye gidip YGS-LYS'ye hazırlanıyorum diploma notuma göre OBP(ek puan) gelecek fakat ben diploma notumu nasıl hesaplayacağım toplam kredim 188 gözüküyor ders seçimini yaptım ortak derslerin hepsini seçtim(tarih 1 ve 2 den muaf olduğum için seçmedim) ve toplam kredim 35 oluncaya kadar kolay olan seçmeli dersleri seçtim(temel dini bilgiler vs.) şimdi ben bu dersleri verdiğimde diploma notuma nasıl etki edecek matematik geometriyi falan seçmedim onların yerine daha kolay dersleri seçtim kredileri aynı olduğundan diploma notuma aynı şekilde mi etki edecek yoksa matematik geometri daha önemli dersler olduğu için daha fazla mı diploma puanı verir bunları merak ediyorum umarım anlatabilmişimdir cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 29 Ekim 2014; 22:47:04 >

• Bana okuldan 39 gelcekti acik lisede krediyi biraz arttirdim ve 42 gelmisti. Nasil hesaplandigi hakkida hicbi fikrim yok galiba hesaplamasıda yok bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremocak96

Bana okuldan 39 gelcekti acik lisede krediyi biraz arttirdim ve 42 gelmisti. Nasil hesaplandigi hakkida hicbi fikrim yok galiba hesaplamasıda yok bilemiyorum.

12. sınıfta mı açığa geçtin hocam?
  • Evet 2. Döneminde.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremocak96

Evet 2. Döneminde.

Eyvallah.
  • Bir dakika hem Ankara hem Gunslinger yoksa sen düşündüğüm kişi misin ?
    Edit: Xbox Live ID Gunslinger06TR doğru tahmin.

Neyse Lise'yi Açıktan bitirip istediği bölüme yerleşmiş biri olarak her türlü sorunu cevaplamaya hazırım. Keşke ilk bana sorsaydın Face'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 5 Kasım 2014; 1:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graphic Violence

Bir dakika hem Ankara hem Gunslinger yoksa sen düşündüğüm kişi misin ?
    Edit: Xbox Live ID Gunslinger06TR doğru tahmin.

Neyse Lise'yi Açıktan bitirip istediği bölüme yerleşmiş biri olarak her türlü sorunu cevaplamaya hazırım. Keşke ilk bana sorsaydın Face'den.

Doğru tahmin. :D

Unutmuşum valla hacı sorarım bundan sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani secmeli derslerden sectikce ortalama yukseltebiliriz degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01EKN01

Yani secmeli derslerden sectikce ortalama yukseltebiliriz degil mi ?

Yükselebilir de düşebilir de :)
  • Yani ortalamaya bagli. Sizce secmelimiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: 01EKN01

Yani ortalamaya bagli. Sizce secmelimiyim

Yapabileceğini düşündüğün seçmeli dersleri seç internetten çıkmış sorulara bak seçmeli derslerden yüksek puan yaparsan ortalaman da yükselir ama yapamayacağın dersleri seçersen ortalaman düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.