Şimdi Ara

Açık Lise Zorunlu Derslerine Nereden Çalışılır ACİL YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler merhaba. 4 aralıkta açık lise sınavları başlıyor. Ben sadece zorunlu dersleri verecem yani din , inkılap , ingilizce ve edebiyat. Kitap almadım. Nereden çalışmam gerekir internette araştırdım bulamadım. Delirecektim dur lan foruma sor ondan sonra delireceksen delirirsin dedim kendime. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. ( 12.sınıfım )

• Kanka yaz youtube a çıkıyor bir şeyler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar açık öğretim ders kitaplarını halk eğitim merkezlerinden ücretsiz veriyorlar hocam alman yararına olur ilerlemeni daha da hızlandırır alamam vb durumlar varsa mebin kendi sitesinde kitaplar mevcut aşağıya bırakırım linki ek olarak tavsiyem yalnızca çıkmış soruları ve mebin kitabındaki soruları çözmen yönünde konuları oku oku geç aklında kalanlar sınav sorusu oluyor bir de youtubede çıkmış soruları çözen aol kanalı vardı oraya da bakabilirsin
    http://aok.meb.gov.tr/kitap/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pdf'leri var onların oradan çalış. çıkmış sorulara tekrar tekrar bak çalışırken. aynı soruları soruyorlar hep. farklı olanları yapmak için de bol bol ezber yap. din kültüründe ve inkılapta full ezber yap mesela. inkılapta anlaşmalar savaşlar vs vs bunları hep ezberle. tekrar söylüyorum çıkmışlara bak sürekli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 30 Kasım 2021; 21:35:38 >
  • kitapları okumak yerine sadece çıkmış soruları izlesem yeterli olur mu sence?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.