Bildirim
Açık lise yurtdışında lisans eğitimi almaya engel mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yurtdışında açık liselere zihinsel sorunları olan / problemli kişilerin gittiği düşünülüyor ABD gibi ülkelerde gerçekten de öyle çünkü. Olumsuz imaj oluşturabilir. Paran varsa gidersin ama tabi. -
Hocam doğrudur ama bu durumdan sıyrılmak transkript ile vs. Mümkün değil mi Bilgi kirliliği cidden can sıkıyor böyle durumlarda
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynı durumdayım bu forumdada görmek güzel oldu 1 aydır bunun araştırmasını yaptım cevabı ise kişisel bence salih kutundan bütün videolarını izledim bu araştırma sürecinde insta vs verirsen konuşabiliriz istersen eğer istemiyorsanda burdan sormak istediğin şeyleri sor cevaplayayım belki bilmediğim şeyler öğrenirim bende -
Salihin studienkolleg videosunu izledim şimdi hocam. Bana kalırsa danışmanlık şirketlerinden çok orda okuyan görenleri dinlemek daha mantıklı Salih’in anlatımından anlaşıldığı üzere Almanca kaynakları da takip ediyor. Açıkçası orda okuyanlara güvenmeye başladım bu konuda. İnstayı pm atıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X