Şimdi Ara

AÇIK LİSE SORUNSALI(TECRUBELILER ICERI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

11. Sinifa gectim 460 puanla alan bir anadolu lisesindeyim açık liseye gecmeyi dusunuyorum en azindan son sinif simdi nedenleri siralayacagim

-Çoğu gün okuldan geliyorum yaptiklarimizi tekrar edeyim diyorum çıkarıyorum cantadan o gunku defter ve kitapları lan diyorum bi sey yapmamisiz bomboş geçmiş yine
    -haftada 2 saat boş ders olsa 2 saat kayıp demek
    -öģle teneffusleri 1 saat bu da tamamen kayıp
    -rehberlik.muzik.beden egitimi cart curt tamamen boş ders
    -ulaşım tamamen eziyet olmakla birlikte gunluk 2 saat kayıp
    -bu sene fizik dersi 3 saatti mesela bir derste tam üç soru cozuyorduk taş catlasa 4 bu da demek oluyor ki haftada 10 soru tipi goruyoruz

Şimdi soruyorum sizlere en azından bu sene degil de son sene açık liseye geceyim diyorum evde kendime program yaparim ayni kiyafetleri falan giyerim ayni saatlerde evde calisirim netten video izleyerek calisirim (ki elime defter alsam ordakileri ordan calissam okuldan on kat verimli olur)

Ne dersiniz ne yapayim?tecrubelilerden yardim istiyorum simdiden tesekkurler

Not:mobil oldugumdan yazim yanlislari oldu bayagi.ozur diliyorum

ÇOK ÖNEMLİ BİR EDİT:OKULUMLA EVİM ARASI 1 SAAT SÜRÜYOR DERSHANE DE EVİMİN YAKINLARINDA DERSHANEYE SERVİSLE GİDERSEM ANCA İLK DERSİN ORTASINA GİRİYORUM MİLLET DERSTEN ÖNCE BİR SAAT SORU SORMADA TAKILIP DERSE GİRİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangarangg -- 21 Temmuz 2013; 0:48:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Up

• Up

• Kardeşim bende bu sene yani son sınıfımda acık lise ye gectim.Sana söyliyim cok rahat,yalnız rahatlıga kapılıp calısmamazlık yapma sakın benim biraz yaptıgım gibi
  • Hiç böyle aksiyonlara gerek yok. Geçen arkadaşlarımın hepsi pişman. Anadolu Lisesi diplomasını da alacaksın hem de iyi bir lise sanırım. İnan hiç gerek yok.
    Edit: Ne güzel boş dersler fazla, okulda çalışma imkanın da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkest -- 20 Temmuz 2013; 4:46:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de anadolu lisesinden açık liseye geçtim 2013 e bu şekilde hazırladım:) Mezun gibi hazırlandım + ve - yönleri var . + sı mezun gibisin. - si arkadaşlarından sınıfından ayrılmak. Sene sonu mezuniyet var kep var mezunlar için yapılan defter ( adını unuttum) :S İdaellerin warsa durma geç. 5 6 ders verirler sana ortak diye yabanci dil trafik edebyat 2 tane din k. sınavı.. mat fzk kmya bio bile yok yata yata haledersin :) Ben Çok memnunum ailem karşı çıktı ben onlara karşı çıktım piman değilim onlar da sonrada desteklediler . Hadi bakalım başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilblade -- 20 Temmuz 2013; 11:42:47 >
  • Açık Lisede Okuyan biri olarak Anadolu Lisesinde Kalıp Mezun Olman daha hayırlıdır diyorum ki derslerin gayet iyi sanırım tahmin ediyorum üniversite sınavında iyi iş çıkarıcaksın.Allaha emanet ol.
  • Eğer böyle daha başarılı olucağını düşünüyorsan dene bence, işe girerken kimse senin lise diplomana bakmaz.
  • Bende geciyorum okulum 440 puanlık.. Tasdiknameyi alcam.

• Benim istediğim ama ailemin geçen yaz izin vermediği olay. Sonuç ; mezuna kaldım.
  • beyler beni iyi dinleyin ben de geçen sene akıllılık yapıp açık liseye geçerek iyi yaptığımı sanıyodum tamam ygs de bunu anlayamazsınız ama lys de anlıcanız az yorulcanız hayatınız da sadece dershane olcak gittikçe bezginliğiniz artacak okulda sizi rahatsız edebilecek arkadaş türü yoksa geçmeyin bakın türev integral limit kendim çalıştım hiç soru çözemedim okuldaki anlatımlar dersanedeki anlatım gele kendi çalıştığın gibi olmaz okuldaki hocaların tecrübelerinden faydalanın sınavda pişman olursunuz hocalar yazılıları kolay yapar zaten yakmayın kendinizi ayrıca açığa geçince öylece hergün 6-7 saat ders çalışacagınızı sanıyorsanız yanılırsınız belki yapan vardır ama bence yalan beyler lys de açığın acısı fena çıktı fen dersleri etkilemedi ama mat2 bize fena girdi ben diceğimi dedim herkes iyi düşünsün..
  • arkadaşlar okulunuz başarılı size yardımcı olabilecek bi okulsa geçmeyin ama düz lisedeyseniz hocalarınızın başarısız size yardımı dokunmayacağına eminseniz kesinlikle geçin tabi o rahatlığa kendinizi kaptırmamak lazım ben fena kaptırmıştım
  • Hocalar falan iyi aslinda bilemiyorum kararsiz kaldim

• bangarangg kullanıcısına yanıt
    Ben geçtim, iyi ki geçmişim okul puanim kötü geldi ama anadolu lisesinde iken çok daha kötüydü okul puanim, açiğa geçip biraz da olsa yükselttim,

Obp'den sonra okula gitmek gereksiz eziyet, zaman kaybi eşit ağirliksan dershane bile gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Ben geçtim, iyi ki geçmişim okul puanim kötü geldi ama anadolu lisesinde iken çok daha kötüydü okul puanim, açiğa geçip biraz da olsa yükselttim,

Obp'den sonra okula gitmek gereksiz eziyet, zaman kaybi eşit ağirliksan dershane bile gereksiz.

Sinavlar cok mu kolay

• Çok kolay sınavlar.Ben bu sene geçmiştim son iki gün çalıştım hep sınavlara diploma notum 10 puan yükseldi.Kendine düzgün bir program yapabilirsen kendimi kontrol ederim diyorsan geç.

• bangarangg kullanıcısına yanıt
    Aşiri kolay, ygs/lys hazirlanan biri 95-100 çok rahat alir sinavlardan, ayrica 4 şikli 5 değil ve yanliş doğruyu da götürmüyor.

sinav sorularini sitesinde bulursun zaten orada yayinliyorlar sorulari, oradan bak incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masteropxxx -- 20 Temmuz 2013; 23:02:22 >
  • Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.