Şimdi Ara

Açık lise mezunu almanyada yüksek lisans yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisans okuyamıyor diye biliyorum peki yüksek lisans yapabilir mi?

• Lisans okunuyor hocam,çevremden biri bizzat gitmişti fakat LYS de MF4'de 350 üstü bir puan alıp istediği bölümü burada kazanarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haswell

Lisans okunuyor hocam,çevremden biri bizzat gitmişti fakat LYS de MF4'de 350 üstü bir puan alıp istediği bölümü burada kazanarak.

ekstradan 1 yıl daha okul okumuyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Lisans okunuyor hocam,çevremden biri bizzat gitmişti fakat LYS de MF4'de 350 üstü bir puan alıp istediği bölümü burada kazanarak.

Hazırlık mı demek istediniz?
  • quote:

quote:

quote:

hocam açık lise mezunu sıkıntı çıkartıyor diye biliyorum ben.1 yıl lise müfredatının sınavını almanyada tekrar veriyorlar diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam açık lise mezunu sıkıntı çıkartıyor diye biliyorum ben.1 yıl lise müfredatının sınavını almanyada tekrar veriyorlar diye biliyorum.

Dediğiniz olayı hiç duymadım, bunu öğrenmenin en iyi yolu Almanya konsolosluğuna mail atmak olabilir isterseniz bir görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haswell -- 10 Ocak 2017; 17:37:8 >

• 3 yıl geçmiş ama benim bildiğim yüksek lisansta önemli olan üniversite lisans diploması.Lise diplomana bakmazlar.Sanırım siz de bu konu hakkında bilgi aldınız. AÖL lise diploması yüksek lisans için bir sıkıntı oluşturmuyor değil mi?Sıkıntı oluştursa bile bu sadece lisans okumak konusunda sıkıntı yaratır.Yüksek lisansta sıkıntı oluşturmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.