Şimdi Ara

Açık Lise Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 10.sınıf öğrencisiyim ve açık liseye geçmek istiyorum.
    Açık liseye geçmek istememin sebebi hafta için ortalama olarak 10-11 saatimi(okul saati , kurslar ve yolda geçen süre) okul için harcıyorum,
    eve geldiğimde ise hiçbir şekilde çalışma isteğim olmuyor ve yorgun hissediyorum -bu yüzden sınavlarda da ucu ucuna geçiyorum- .
    Yeterli verim alabildiğimi de düşünmüyorum. Bu yüzden açık liseye geçmek istiyorum.
    Sizden ricam açık lise hakkında bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi?
    Nasıl geçebilirim , yakın bir zamanda geçebilir miyim yoksa bir sonraki sene mi geçebilirim ?
    Yurt dışında okumayı düşünüyorum , buna bir engel olur mu ?

yazın evde çalışmayı denemelisin. eğer sıkılmadan ve öğrenerek düzenli çalışabiliyorsan açık lise senin için uygundur. yazın 9-10 matematiğini tekrar et. eğer matematiğin kötü değilse behzat rasuli kaf1 ve videolarını alıp o kitabı bitirmeni tavsiye ederim. kitap biraz zordur fakat sana çok şey öğretir.

dediğim gibi ilk önce yazın kendin denemelisin. benim çalışma düzenim yoktu. hala zorluklar çekiyorum fakat açığa geçtiğime pişman değilim. ben de yurt dışında okumak istiyorum. bunun bir engel olacağını düşünmüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.