Açık Lise Ders Seçimi

-
-
1 up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mezun olmak icin krediniz yetiyor lakin zorunlu dersler var.
- Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri (18 yaş ve üstü öğrencilerimizin ise toplam dönemin en az 5 veya üzeri olması),
- Toplam kazanılan kredinin en az 170 veya üzeri,
- Ortak derslerin tamamını başarması ya da muaf olması gerekmektedir.
o zorunlu dersleri iki donemde de alabilirsiniz tek donemde de hocam. size kalmis.
once ortak dersleri secin. ders secme hakkiniz 12 dolmazsa secmeli secebilirsin.(mezun olduktan sonra etkiliyor mu bilmiyorum) onu bir arastirayim.
-
Hocam çok teşekkür ederim. 11.sınıf olduğum için daha 3 dönem sınava gireceğim o yüzden zorunluları seçsem yeter diye düşündüm, doğru mu düşündüm?
-
hocam kredi olarak hesaplandigindan ne kadar yuksek kredili olursaniz o kadar obpniz artiyor diye biliyorum. tum zorunlu dersleri almayin iki donemde bitirin. yanlarina secmeli ders alirsiniz. ama dusuk aldiginizda cok etkiler. dusuk almamaniz gerek.
-
Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam önemli olan kredi değil, derslerden yüksek almak. kredi fazla olursa obp artıyor diye bir şey yok. yüksek kredisi olup düşük obp' si olan var. ama eğer kredisi yüksek olan dersten yüksek puan alırsan düşük krediliye göre daha fazla etki ediyor. aynı şey düşük puan aldığında da geçerli.
-
Teşekkür ederim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Terliksi ithocam önemli olan kredi değil, derslerden yüksek almak. kredi fazla olursa obp artıyor diye bir şey yok. yüksek kredisi olup düşük obp' si olan var. ama eğer kredisi yüksek olan dersten yüksek puan alırsan düşük krediliye göre daha fazla etki ediyor. aynı şey düşük puan aldığında da geçerli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X