Şimdi Ara

AÇIK LİSE ARTIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet ne kadar akıllı ya. Açık liseye geçenler yani. Ben mezun olalı 4 yil oluyodur liseden. Bizim zamanımızda hiç popüler değildi açık lise 😂😂 İt gibi giderdik zabaan köründe okula. s…. hocaların triplerini çekerdik

"- adaylarımızın 1 milyon 6 bin 196'sı (yüzde 31,02) anadolu lisesinden, 838 bin 9'u (yüzde 25,84) meslek lisesinden, 715 bin 683'ü (yüzde 22,07 ) açık öğretim lisesinden, 293 bin 24'ü (yüzde 9,03) liselerden, 245 bin 981'i (yüzde 7,58 ) imam hatip lisesinden, 83 bin 591'i (yüzde 2,58) fen lisesinden, 19 bin 988'i (yüzde 0,62) güzel sanatlar ve spor lisesinden, 11 bin 942'si (yüzde 0,37) sosyal bilimler lisesinden, 29 bin 11'i (yüzde 0,89) diğer liselerden."

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• açık liseye geçmelerine sebebiyet veren pandemi ve yks 2021 oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okullar boş olduğu için olabilir mi acaba

• gerçekten öyle. şu an lise 1 olsam kesinlikle açığa geçmiştim abidik gubidik ödevlerle ve hocalarla uğraşacağıma

• Valla 3 yıl önce de meşhurdu halen de aynı şekilde devam etmekte
    86 Obp'em, yeni algoritmaya bağlı olarak ve aldığım ek seçmeli dersler sebebiyle 95'e kadar çıktı. Bundan daha iyi bir neden olabilir mi ya

• 2018-2019 zamanları bu kadar revaçta değildi bence. bizim zamanımızda hiç açığa geçen olmadı. bir kişiden bile görsem son sene ben de geçerdim görüp de örnek yoktu 😂

• online olmasa geçişler çok çok çok azalırdı ama üst üste 5.sınavı online yaptılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim zamanımda online ders işi bugünkü noktada olsaydı bir saniye örgünde durmaz, hemen açığa topuklardım. Yeni nesil bu yönden çok şanslı

• Forumda+internette lise hep "kötü" , açık lise op
    Ama maalesef katılmıyorum

İnsanlar 9.sınıfta dahi yks kasıyorsa lise niye var ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

yani lisenin hayatıma ne kattığını düşünüyorum

007

0 arkadaşlık

0 faydalı bilgi

7 farklı ruh hastalığı

• lise 1'de açığa geçip 4 sene evden çıkmamak da hiç açıcı değil hocam

• wweiss1023 W kullanıcısına yanıt
    bi tane arkadaş vardı abisi son sene baya iyi ve köklü bir flden açığa geçmişti dediğin yıllarda.

• "lise 1'de direkt geç her şeyi yks'ye bas" demiyorum da lise 3'te geçilmesinde hiçbir kayıp yok bence

• O açıktan girenlerin çoğu 25-30+ yaşında, pandemi sayesinde mezun olan kişiler. Ben kendi çevremden bile kafadan 5 kişi tanıyorum böyle.

• Açığa geçmeyi hiç düşünmedim, sabah kalkıp okula gittiğime de pişman değilim.

(Fen Lisesi)

• Okul bomboş bir yerdir %7 lik dilimle girmiştim çıkmak için elimden geleni yaptım çıktım da :D 9 dan itibaren okunmaz açık ilk 2 yıl örgünde oku sonra geç açığa son yıl da geçilebilir

• Eskiden de duyuyordum abimin kuzenimin arkadaşlarından geçenleri ama geçen yıl ve bu yıl da baya arttı bence de .

Kötü ve eğitimi rezalet bir okuldaysaniz , yol yemek vs. zaman kaybı oluyor diyenler geçebilir. Ama 9-10-11de açığa geçmek erken bence. Mesela şuan pandemiden dolayı uzun süre uzaktan okunduğu için 11 olup açığa geçmek baya saçma, 4 yıl evden lise okumuş oldu geçen çocuklar.

Normalde ilk iki yılı örgün okuyanların 11de açığa geçilmesine karşı değilim ama uzun süre okul ortamı görmemek 4. yılda , sınav senesinde patlatır.

• okulun anlamı kalmadı ki, hobi olarak lise bitiriyolar

• Bende son sene geçtim ortalamam 8,5 arttı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.