|
Merhabalar ben çocukluğumdan beri Türk Telekom 16 Mbps ADSL kullanıyordum. Geçen sene geçebileceğim paketlere baktığımda 20 mbps'e geçebileceğim yazıyordu ve ücretsiz geçtim. Daha sonra taahhütüm bitince Türk Telekom'u aradım altyapımın en fazla 24 mbps desteklediğini ve 20'sini verebileceklerini söylediler. Bunun üzerine ben de Türknet'in 75 mbps'lik paketine, altyapım sorgulama sitelerinde görülmediği için (hala göremiyorum) Türk Telekom'un mevcut altyapıyla geçtim. Hız 13 Mbps'lerde olunca Türknet online hizmetlerle iletişime geçtim. Bazı işlemler sonucunda altyapımın aslında 59 Mbps'e kadar desteklediğini ancak VDSL portu olmadığı için şu an Türk Telekom'un portuyla 16 Mbps ADSL hizmet verebildiklerini söylediler ve 10-15 gün port için online hizmetlere destek kaydı açmamı söylediler. Gerçekten VDSL altyapım var mı çünkü Türk Telekom bu güne kadar hep 16 mbps ADSL olduğunu söylüyordu ancak altyapı sorguladığımda üst sokakta 70 mbps altyapısı olduğunu gördüğüm evler vardı. Caddeler rahatça VDSL hizmeti alabiliyor ancak bizim evler caddelerin ara sokakları olduğu için sorgulamada bile çıkmıyor. Ne yapmam gerekir sizce? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki