Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.681
Cevap
67
Favori
133.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aleykümselam.

tuketici.btk.gov.tr üzerinden port talebi açabilirsiniz işletmecinizi seçerek. Gelecek olan cevaba göre hareket etmek en doğrusu olacaktır.

• yzlkmustafa52 Y kullanıcısına yanıt

İlk mesajda tüm detaylar var hocam.

• Cimer, BTK, Açık Kapı, özel mail defalarca denendi. Sonuç: 2021 yatırım planlarında bölgeniz yok. %90 fiber olayı tahmin ettiğim gibi yalan dolan çıktı, şaşırtmadılar yine.

• By_Alesia B kullanıcısına yanıt

2022 yılı yatırım programına alınması için taleplerinizi iletebilirsiniz hocam.

• Bölgede 6-7 tane dolap değiltirildi Tip7 koyuldu. 2-3 ayda aktif ettiler. 2-3 tane kutu kaldı birisi bizim. Nasıl bir torpil istiyorlar bilmiyorum artık, her yönüyle rezalet.

İnşallah sizinkisi ve diğerleri de yakın zamanda dönüşüm içerisine alınır hocam.

• Bir umuttur bekleyeceğiz artık. Zaten üzerine Turknet'te zam yaptı, gelişmeyen hıza gelişen fiyatlar ödeyeceğiz :D

Özellikle son iki senedir her şey zamlandı hocam. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• Her şey zamlanıyor ama içerikte bir zamlanma yok, hatta geriye gidiyor. Ne güzel :D

• Bugun bende başvurdum hadi hayırlısı diyelim

• Ayrıca saolun hocam böyle bir şeyin olduğunu daha yeni duydum

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• MrLostFeel kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam.

• MrLostFeel kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam rica ederim.

• İnternetin mi var derdin var. Güven olmaz diye hergün hat değerlerini kontrol ediyorum belki çaktırmadan düşürüyorlar mı diye. Paranoyak oldum resmen, 35 hızlı internete 140 tl çok cüzi rakam değil...

• Her gün modem arayüzünü kontrol etme hocam, o nedir öyle? AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• Hocam 3 güne düşürdüm belli mi olur belki altyapı rahatlasın diye 30 a 24'e felan düşürür beklenir bunlardan

fiyata geldimi takır takır ödüyoruz hizmete geldimi de takır takır almamiz lazim degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 12 Haziran 2021; 20:8:33 >
  • Siz bilirsiniz tabiki hocam, sizin takdiriniz. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.