< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (42. sayfa)

-
-
Aleykümselam.
tuketici.btk.gov.tr üzerinden port talebi açabilirsiniz işletmecinizi seçerek. Gelecek olan cevaba göre hareket etmek en doğrusu olacaktır.
-
İlk mesajda tüm detaylar var hocam.
-
Cimer, BTK, Açık Kapı, özel mail defalarca denendi. Sonuç: 2021 yatırım planlarında bölgeniz yok. %90 fiber olayı tahmin ettiğim gibi yalan dolan çıktı, şaşırtmadılar yine.
-
2022 yılı yatırım programına alınması için taleplerinizi iletebilirsiniz hocam.
-
Bölgede 6-7 tane dolap değiltirildi Tip7 koyuldu. 2-3 ayda aktif ettiler. 2-3 tane kutu kaldı birisi bizim. Nasıl bir torpil istiyorlar bilmiyorum artık, her yönüyle rezalet.
-
İnşallah sizinkisi ve diğerleri de yakın zamanda dönüşüm içerisine alınır hocam.
-
Bir umuttur bekleyeceğiz artık. Zaten üzerine Turknet'te zam yaptı, gelişmeyen hıza gelişen fiyatlar ödeyeceğiz :D
-
Özellikle son iki senedir her şey zamlandı hocam.
-
Her şey zamlanıyor ama içerikte bir zamlanma yok, hatta geriye gidiyor. Ne güzel :D
-
Bugun bende başvurdum hadi hayırlısı diyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıca saolun hocam böyle bir şeyin olduğunu daha yeni duydum
-
Hayırlısı olsun hocam.
-
Estağfurullah hocam rica ederim.
-
İnternetin mi var derdin var. Güven olmaz diye hergün hat değerlerini kontrol ediyorum belki çaktırmadan düşürüyorlar mı diye. Paranoyak oldum resmen, 35 hızlı internete 140 tl çok cüzi rakam değil...
Her gün modem arayüzünü kontrol etme hocam, o nedir öyle?
-
Hocam 3 güne düşürdüm belli mi olur belki altyapı rahatlasın diye 30 a 24'e felan düşürür beklenir bunlardan
fiyata geldimi takır takır ödüyoruz hizmete geldimi de takır takır almamiz lazim degil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 12 Haziran 2021; 20:8:33 >
Siz bilirsiniz tabiki hocam, sizin takdiriniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X