|
Olsa cidden güzel olur. Bilmediğimiz konularda ki doğru bilgileri öğrenmiş oluruz. |
|

|
Olsa cidden güzel olur. Bilmediğimiz konularda ki doğru bilgileri öğrenmiş oluruz. |
|
Çok konu gördüm hem burda hem başka forumlarda. Hiç müstakil evde fiber altyapıya rastlamadım. En fazla VDSL vardı. Uğraşanlar çok var elbet. Allah yardımcıları olsun zor iş müstakile fiber getirtmek. Hem de söz konusu Türkiye olunca :D daha zor oluyor. |
|
|
|
|
FTTH sistemi mi hocam? |
|
|
|
|
|
|
|
Hocam bugün taahhüt yenilemeye ofise gittik. 6 ay önce Açık Kapı-kaymakamlıktan gelen yazıyı da yanımda götürdüm. Oradaki görevliye yazıyı sordum, eğer hâlen sizinle fiber hakkında iletişime geçilmemişse proje onaylanmamıştır dedi. Altyapı bilgilerini o da göremedi, sebebi binanın fiber dönüşüm projesi kapsamında olmasıymış. Neyse dedim sabredicez artık, mecbur tekrar 16 mbps üzerinden yaptık. Ofisten çıktım, 2 dakika sonra İçişleri Bakanlığı'ndan mesaj geldi başvurunuz cevaplandı diye. Girdim baktım, gelen cevap fotoğrafta. Anlaşılan bir süre daha ADSL'ye muhtacım. Twitter üzerinden yaptığım şikayet de henüz sonuçlanmadı, o sonuçlanınca onu da yazıcam. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 11 Aralık 2020; 20:40:19 > |
|
|