Olsa cidden güzel olur. Bilmediğimiz konularda ki doğru bilgileri öğrenmiş oluruz. |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (28. sayfa)

-
-
Çok konu gördüm hem burda hem başka forumlarda. Hiç müstakil evde fiber altyapıya rastlamadım. En fazla VDSL vardı. Uğraşanlar çok var elbet. Allah yardımcıları olsun zor iş müstakile fiber getirtmek. Hem de söz konusu Türkiye olunca :D daha zor oluyor.
-
-
Evet hocam. Dilekçe örnekleri konusunda da görebilirsiniz. -
Bazı istisnalar olmuştu hocam, müstakil evlere de fiber bağlandığını görmüştük forumda. Nadir de olsa oluyor yani. -
Öyle hocam şans işi. :) Ne demek. -
FTTH sistemi mi hocam?
-
Altyapı için başvurdum. Kaymakamlıktan arayıp buna yetkilerinin olmadığını ama istersem benim için Telekom Müdürlüğü'ne bir üst yazı çekebileceklerini söyledi. 1 hafta sonra tekrar aradı. Telekom Müdürlüğü kaymakamlığa bilgi vermeyeceğini, müşterinin kendisinin dilekçe vermesi gerektiğini söylemiş. Sonuç olarak 5 aydır uğraştığım,https://forum.donanimhaber.com/fiber-altyapi-tamamlanmiyor--146189925 bu konuda da yazdığım altyapı problemim devam edecek gibi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık Kapıdan hâlâ cevap gelmeyince Twitter’dan müdür yardımcısı ve CEO’yu etiketleyerek yazdım. 15-20 dk sonra aradılar hemen teknik ekiple iletişime geçiyoruz diye. tekrar arayacaklar bakalım sonuç ne olacak -
Evet. Örneklerini gördük hocam nadiren de olsa. -
Bağlı olduğunuz müdürlüğe şahsen de dilekçe verebilirsiniz hocam tuketici.btk.gov.tr adresinden. Bir de o yolu deneyin dilerseniz. -
Gelişmeleri aktarırsanız sevinirim hocam. -
Bende merak ettim hocam. Sistem nasıl oluyor acaba müstakilde. Link vs. var mı örnek göstereceğiniz? -
Bir şeye gerek yok hocam. Adresinizi belirtip fiber istediğinizi belirtiyorsunuz hepsi bu kadar. Uygun ise bağlanıyor değil ise olumsuz dönüş yapıyorlar. -
O anlamda sormadım hocam. Hani direk evin içine fiber kablo mu geliyor ordan nasıl dönüştürüyorlar. Müstakil site ise her eve tek portlu kutumu takıyorlar yada vdsl mantığında uygun bir konuma fiberi getirip obk kablosu ordan evlere mi gidiyor? Onları merak ettim :D -
Dönüştürücü takılıyor hocam. Eve kadar fiber nasıl oluyorsa aynısı. Bir farklılık yok. Kutularda değişiklik olabiliyor sadece. Sultangazi fiber dönüşüm konusunda kutu farklılıkları var epey fotoğraf olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7
Gelişmeleri aktarırsanız sevinirim hocam.Hocam bugün taahhüt yenilemeye ofise gittik. 6 ay önce Açık Kapı-kaymakamlıktan gelen yazıyı da yanımda götürdüm. Oradaki görevliye yazıyı sordum, eğer hâlen sizinle fiber hakkında iletişime geçilmemişse proje onaylanmamıştır dedi. Altyapı bilgilerini o da göremedi, sebebi binanın fiber dönüşüm projesi kapsamında olmasıymış. Neyse dedim sabredicez artık, mecbur tekrar 16 mbps üzerinden yaptık. Ofisten çıktım, 2 dakika sonra İçişleri Bakanlığı'ndan mesaj geldi başvurunuz cevaplandı diye. Girdim baktım, gelen cevap fotoğrafta.
Anlaşılan bir süre daha ADSL'ye muhtacım.
Twitter üzerinden yaptığım şikayet de henüz sonuçlanmadı, o sonuçlanınca onu da yazıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 11 Aralık 2020; 20:40:19 >
-
Hocam hayırlı olsun. Umarım 2021 in başlarında yapılır dönüşümünüz. Bu arada cevapta geçen tabir ile ilgili bilgi:https://eksisozluk.com/entry/83751621 -
Umarım kısa sürede hallolur, ADSL ile bir süre daha beraberiz -
İnsallah hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X