çok teşekkür ederim hocam Cimere Aynı gün iki defa başvuru yapılamadığı için bu şekilde metni içişleri bakanlığına ptt kep üzerinden ve acikkapi@icisleri.gov.tr mail adresine gönderdim. "Açık Kapı üzerinden fiber altyapı ve GSM şebeke problemleriyle ilgili yaptığım başvurulara her defasında aynı yanıtı alıyorum. 26.01.2024 tarihinde ilettiğim ** numaralı başvurum GSM şebekesiyle ilgiliydi. 05.06.2024 tarihinde ** numaralı ve 13.01.2025 tarihinde ** numaralı başvurularımı ise fiber altyapı sorunlarıyla ilgili ilettim. Ancak her üç başvurumda da "Kaymakamlığımızca yapılacak bir işlem bulunmamaktadır" cevabıyla karşılaştım. Diğer Açık Kapı birimlerinin, ilgili Telekom Müdürlüğü'ne başvuruları ilettiğine dair elimde ekran görüntüleri bulunmaktadır. Bu belgeleri ekte sunacağım. Bağlı olduğum Açık Kapı biriminin ise neden bu hizmeti sağlamadığını veya başvurularımı ilgili birime iletmediğini açıklamasını talep ediyorum. Bu konuda gereken adımların atılmasını ve konuya ilişkin detaylı bir geri dönüş yapılmasını rica ediyorum." |