Şimdi Ara

Aciiiiiiiiiillllllll Yardım ? geçmiş sayfaları silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Google de geçmişte aradıgım kelimeleri nasil silerim yaa. offffffff cok acil yardım bana..

geçişten temproryden heryerden sılıyorum ama aranan kelımeler gıtmıyor.acil yardım..

• internet explorer da araçlar- internet seçenekleri- içerik - otomatik tamamlama kısmındaki onayları kaldırarak bundan sonra kayıt tutmamasını yada formları sil kısmından da silerek kurtulabilirsin.

diğer bir çözümde açılan eskinin üzerine mouse ile gel ve delete tuşuna basıp tek tek te silebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

internet explorer da araçlar- internet seçenekleri- içerik - otomatik tamamlama kısmındaki onayları kaldırarak bundan sonra kayıt tutmamasını yada formları sil kısmından da silerek kurtulabilirsin.

diğer bir çözümde açılan eskinin üzerine mouse ile gel ve delete tuşuna basıp tek tek te silebilirsin.

+1

onayları kaldırmana gerek yok sadece formları sil ve parolaları sil demen yeterli yada arescom un dediği gibi açılan eskinin üzerine mouse ile gel ve delete tuşuna basıp tek tek te silebilirsin. onayları kaldırırsan birdaha otomatik tamamlama özelliği çalışmaz açana kadar ki gerçekten kullanışlı bir özellik

• googleyi aç. arama boşluğuna gel. fareyi tek tıkla. daha önce araştırdığın şeyler çıkacaktır. silmek istediğinin üzerine gel del tuşuna bas. çok kolay ve hızlı bir çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: FZKDeviL

quote:

Orjinalden alıntı: arescom

internet explorer da araçlar- internet seçenekleri- içerik - otomatik tamamlama kısmındaki onayları kaldırarak bundan sonra kayıt tutmamasını yada formları sil kısmından da silerek kurtulabilirsin.

+1

onayları kaldırmana gerek yok sadece formları sil ve parolaları sil demen yeterli yada arescom un dediği gibi açılan eskinin üzerine mouse ile gel ve delete tuşuna basıp tek tek te silebilirsin. onayları kaldırırsan birdaha otomatik tamamlama özelliği çalışmaz açana kadar ki gerçekten kullanışlı bir özellik

yazılmış görmemişim

• tek tek delete olsun bitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BÖLÜM BIRAKIYORUM ACİL YARDIM!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babalar Hepiniz saolun.. Bu forumu ve sizleri seviyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BurakLEE

Babalar Hepiniz saolun.. Bu forumu ve sizleri seviyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozbayram

googleyi aç. arama boşluğuna gel. fareyi tek tıkla. daha önce araştırdığın şeyler çıkacaktır. silmek istediğinin üzerine gel del tuşuna bas. çok kolay ve hızlı bir çözüm

olmuyoooooo ole iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: queensnake

quote:

Orjinalden alıntı: ozbayram

googleyi aç. arama boşluğuna gel. fareyi tek tıkla. daha önce araştırdığın şeyler çıkacaktır. silmek istediğinin üzerine gel del tuşuna bas. çok kolay ve hızlı bir çözüm

olmuyoooooo ole iste

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.