Şimdi Ara

Acidic Swamp Ooze yerine Harrison Jones?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün paketten Harrison Jones çıktı. Destede kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Denemiş veya fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Konu hakkında fikrimi sorarsan. Durubility'si yüksek olan silah bir tek rogue'ta var gerisinde genel olarak 2 durubility var sonuç olarak silahı takar takmaz kullandığına göre sadece 1 kart seçeceksin. Aslında buraya kadar her şey güzel 5 manaya 5-4 minion + card draw ancak 5 manaya 5-4 minionlar zayıf oluyor. Ha yeti gibi 4-5 olsa aslında güzel kart derdim. Ama şu an biraz şaibeli görüyorum.
  • 5/4 lük silahlar 4/2 silahlar var paso
  • 3/2 lik silah yok eden bir minionu 2 manaya sahaya sürmek gerçekten çok karlı. Arkadaşların da dediği gibi rakip silah açıp kullanıyor yüzde 90 ve 1 duration kalıyor, 1 kart çekmek için 5 manaya 5/4 lük minion sahaya süremem ben açıkçası. Bende de var harrison ama kullanmayı hiç düşünmüyorum. Statları 4/5 olsaydı sahaya sürmeyi belki düşünebilirdim.

Orijinalden alıntı: Yûiji

Rankedda ooze kullanılıyor mu ya.

Konu hakkında fikrimi sorarsan. Durubility'si yüksek olan silah bir tek rogue'ta var gerisinde genel olarak 2 durubility var sonuç olarak silahı takar takmaz kullandığına göre sadece 1 kart seçeceksin. Aslında buraya kadar her şey güzel 5 manaya 5-4 minion + card draw ancak 5 manaya 5-4 minionlar zayıf oluyor. Ha yeti gibi 4-5 olsa aslında güzel kart derdim. Ama şu an biraz şaibeli görüyorum.

Acidic Swamp Ooze yerine Harrison Jones?

oyundaki durability yüksek weapon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 18 Şubat 2014; 14:23:11 >

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Durubility'si 1 onun arkadaşım. :) Yani harrison ile 1 kart seçersin.

Keşke doomhammer koysaydın. Onun durubility 8 yani en aşağı 6 kart seçtirir. Ha rankedda kim doomhammer kullanır orası tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 18 Şubat 2014; 14:29:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robin hood : legend of sherwood
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Keşke doomhammer koysaydın. Onun durubility 8 yani en aşağı 6 kart seçtirir. Ha rankedda kim doomhammer kullanır orası tartışılır.

7 demageden 1e kadar 1er durability veriyor ben yorumumu harrisona göre yapmadım , en sağlam weaponu göstermek içindi Toplamda 7 durability veriyor en durabilitysi yüksek bu olmuş oluyor ama harrison için değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 18 Şubat 2014; 14:39:25 >

Çok saçma konuşmuşsun yok rankedda ooze mu kullanılır yok doomhammer mı falan rank kaç merak ettim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooze oldukca guclu bir karttir, ozellikle rush warriorlara karsi, roguelara ve paladinlere karsi oldukca etkili, o leg bende de var, fakat cok kullanisliolmuyor genelde cunku cok mana istiyor ve karsina silahsiz biri geldiginde 5/4 cok zayif kaliyor. Onun yerine 4/6 olsa super kart olurdu...

Ayrica, Bir tane ooze yeterlidir.daha fazlasina ihtiyacin yok.

Diğer konuya gelecek olursak, Doomhammer'ı deck'e almak çok saçma bir şey. Genelde minionlar 3'hp'nin üzerinde oluyor doomhammer 2 damage vuruyor. Ki çoğunlukla legendary'lerin uçuştuğunu düşünürsek oldukça işlevsiz kalıyor. Mesela warlock'lar 4. turda giant atıyor onu 5. turda doomhammer ile mi öldüreceksin? Ha mantıklı olduğunu düşünüyorsan kendini öldürmek için bol bol kullan. Tercih meselesidir bir şey diyemem.

Rankımı merak ettiysen söyleyeyim ama ben -çok ama çok afedersin- sidik yarıştırmıyorum. Sırf senin gibi arkadaşlarla karşılaşmamak için friend listem boşta. 2 gün can sıkıntısıyla rank'ımı 8'e çekmiştim orada kaldı öyle.. Pek de umurum da değil açıkçası. Arena'ma bakıyorum ben.

• quote:

Güldüm. Arkadaşım şaka mahiyyetinde söyledim onu. Ooze'a laf söylemedim. Her kartın işe yaradığını, özellikle de battlecry gibi veli nimet kartların kesinlikle işe yaradığını biliyorum.

Diğer konuya gelecek olursak, Doomhammer'ı deck'e almak çok saçma bir şey. Genelde minionlar 3'hp'nin üzerinde oluyor doomhammer 2 damage vuruyor. Ki çoğunlukla legendary'lerin uçuştuğunu düşünürsek oldukça işlevsiz kalıyor. Mesela warlock'lar 4. turda giant atıyor onu 5. turda doomhammer ile mi öldüreceksin? Ha mantıklı olduğunu düşünüyorsan kendini öldürmek için bol bol kullan. Tercih meselesidir bir şey diyemem.

Rankımı merak ettiysen söyleyeyim ama ben -çok ama çok afedersin- sidik yarıştırmıyorum. Sırf senin gibi arkadaşlarla karşılaşmamak için friend listem boşta. 2 gün can sıkıntısıyla rank'ımı 8'e çekmiştim orada kaldı öyle.. Pek de umurum da değil açıkçası. Arena'ma bakıyorum ben.

aynen benim gibi arkadaşların olmasın friend listinde yoksa fena dalga geçilirsin bu forumdan en az 10 kişi var listemde 10'uda bu şekilde yaklaşımda bulunmadı şu forumda.

• Valla açıkçası normalde hır çıkartmayı severim de, sanırım bügün günümde değilim. Yoksa şu an birbirimizi yiyor olurduk.
  • Teşekkür ettim millet.

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Çok saçma konuşmuşsun yok rankedda ooze mu kullanılır yok doomhammer mı falan rank kaç merak ettim ?

Nedense cevap vermek istedim.Rank 3-4.seviyedeyim.Ve hiç bir shamanda ve normal bir deckte doomhammer veya ooze görmedim.Sana şöyle anlatıyım 5-6 tane deck tipi var sürekli aynıları geliyor.He bende bunlardan birini oynuyorum ama yapıcak bir şey yok metaya uymazsan yeniliyorsun.Ama düşündüğün gibi DoomHammer çok güzel bir kart değil hatta bana göre kötü bir kart.Kaldı ki Burst damage yani bir anda yüksek damage çıkarabilen shamanlar bile Alakir veya Leeroy kullanarak yapıyorlar bunu.Ooze'u ise yerine alınabilecek çok daha yararlı kartlar olduğu için tercih edilmiyor.Yoksa iyi bir kart fakat onun yerine daha işlevsel kartlar alınıyor.Mesela aggrolarda Knife Jugler gibi , veya controllerde Pyromancer gibi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

quote:

Nedense cevap vermek istedim.Rank 3-4.seviyedeyim.Ve hiç bir shamanda ve normal bir deckte doomhammer veya ooze görmedim.Sana şöyle anlatıyım 5-6 tane deck tipi var sürekli aynıları geliyor.He bende bunlardan birini oynuyorum ama yapıcak bir şey yok metaya uymazsan yeniliyorsun.Ama düşündüğün gibi DoomHammer çok güzel bir kart değil hatta bana göre kötü bir kart.Kaldı ki Burst damage yani bir anda yüksek damage çıkarabilen shamanlar bile Alakir veya Leeroy kullanarak yapıyorlar bunu.Ooze'u ise yerine alınabilecek çok daha yararlı kartlar olduğu için tercih edilmiyor.Yoksa iyi bir kart fakat onun yerine daha işlevsel kartlar alınıyor.Mesela aggrolarda Knife Jugler gibi , veya controllerde Pyromancer gibi ..

Rank 4 de birçok oyuncuda ooze gördüm twitch izlerken de çoğu Pro oyuncuda, örneğin trump, görüyorum ooze. Doomhammer direk face dalmak için iyi alternatif olabiliyor.

• Doomhamer dediğiniz kartı Huntera verseniz her el 4 dmg garanti taunt olmadığı sürece : )

quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

quote:

Rank 4 de birçok oyuncuda ooze gördüm twitch izlerken de çoğu Pro oyuncuda, örneğin trump, görüyorum ooze. Doomhammer direk face dalmak için iyi alternatif olabiliyor.

Trump'ın neden kullandığını biliyor musun ? Çok iyi takip etmediğin belli.Adam arenadan başka bir şey yapmak istediği için Eu'da yeni hesap açtı ve p2w yok dedi.Yani oyuna para yatırmayacağını söyledi.Sence böyle durumda nasıl kartlar kullanabilir ? Mecburen ooze'yi kullanıyor daha geçen gün Sunfury Protector'u craftladı.Ogrelerine taunt verebilmek için .İyi oyuncu olduğu için çok iyi ilerledi ama hala bazı Legend decklerine karşı zayıf kalıyor kendiside söylüyor zaten ..

• Dün akşamki fight nightta (esgntv) yayınında ya trump yada rakibi ooze'yi kullandı. Bence her rankta kullanılabilecek bir kart( özel desteler hariç) Trump bence abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil. Yerde 2 sylvannas vardı ve elinde aldor peacekeeper varken 1 e 1 trade e girdi.
    @Pend0s
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.