Şimdi Ara

Acidic Swamp Ooze yerine Harrison Jones? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Dün akşamki fight nightta (esgntv) yayınında ya trump yada rakibi ooze'yi kullandı. Bence her rankta kullanılabilecek bir kart( özel desteler hariç) Trump bence abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil. Yerde 2 sylvannas vardı ve elinde aldor peacekeeper varken 1 e 1 trade e girdi.
    @Pend0s

Bence o esgntv'nin en iyi oyuncuları Savyj ve StrifeCro denilen eleman ikisininde kararlarını çok beğeniyorum.Trump onların arasında kendini gösteremiyor ama iyi oyuncu.Kripp'in neden oynamadığını anlamadım hala streamlarını izlerim ama constructed'dan elini ayağını çekmiş galiba ..

Orijinalden alıntı: Yûiji

Güldüm. Arkadaşım şaka mahiyyetinde söyledim onu. Ooze'a laf söylemedim. Her kartın işe yaradığını, özellikle de battlecry gibi veli nimet kartların kesinlikle işe yaradığını biliyorum.

Diğer konuya gelecek olursak, Doomhammer'ı deck'e almak çok saçma bir şey. Genelde minionlar 3'hp'nin üzerinde oluyor doomhammer 2 damage vuruyor. Ki çoğunlukla legendary'lerin uçuştuğunu düşünürsek oldukça işlevsiz kalıyor. Mesela warlock'lar 4. turda giant atıyor onu 5. turda doomhammer ile mi öldüreceksin? Ha mantıklı olduğunu düşünüyorsan kendini öldürmek için bol bol kullan. Tercih meselesidir bir şey diyemem.

Rankımı merak ettiysen söyleyeyim ama ben -çok ama çok afedersin- sidik yarıştırmıyorum. Sırf senin gibi arkadaşlarla karşılaşmamak için friend listem boşta. 2 gün can sıkıntısıyla rank'ımı 8'e çekmiştim orada kaldı öyle.. Pek de umurum da değil açıkçası. Arena'ma bakıyorum ben.
    Doomhammer ile ben 16 damage vuruyorum bir elde... rush shamanların rank10 üzerinde sürekli kullandıkları bir silahtır. Ben de kullanıyorum, ve rank 3 üstünde çok sık shaman kullanıyor.

Yorumların insanları rahatsız ediyor, biraz saygılı olmaya çalışmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Dün akşamki fight nightta (esgntv) yayınında ya trump yada rakibi ooze'yi kullandı. Bence her rankta kullanılabilecek bir kart( özel desteler hariç) Trump bence abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil. Yerde 2 sylvannas vardı ve elinde aldor peacekeeper varken 1 e 1 trade e girdi.
    @Pend0s

Trump kesinlikle iyi bir oyuncu, bunu tartışmak bence yanlış olur, izlemek çok faydalı oluyor bazen... Rank 3'e gelmiş o kartlarla hem de... ben legendary olana kadar canım çıktı bir sürü legendary ile adam bir hafta içinde Rank 3 olmuş. Tabi çok oynuypor ama yine de kolay bir olay değil. Ben pek yanlış oynadığını görmedim açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Durubility'si 1 onun arkadaşım. :) Yani harrison ile 1 kart seçersin.

Keşke doomhammer koysaydın. Onun durubility 8 yani en aşağı 6 kart seçtirir. Ha rankedda kim doomhammer kullanır orası tartışılır.

Çok saçma konuşmuşsun yok rankedda ooze mu kullanılır yok doomhammer mı falan rank kaç merak ettim ?

Nedense cevap vermek istedim.Rank 3-4.seviyedeyim.Ve hiç bir shamanda ve normal bir deckte doomhammer veya ooze görmedim.Sana şöyle anlatıyım 5-6 tane deck tipi var sürekli aynıları geliyor.He bende bunlardan birini oynuyorum ama yapıcak bir şey yok metaya uymazsan yeniliyorsun.Ama düşündüğün gibi DoomHammer çok güzel bir kart değil hatta bana göre kötü bir kart.Kaldı ki Burst damage yani bir anda yüksek damage çıkarabilen shamanlar bile Alakir veya Leeroy kullanarak yapıyorlar bunu.Ooze'u ise yerine alınabilecek çok daha yararlı kartlar olduğu için tercih edilmiyor.Yoksa iyi bir kart fakat onun yerine daha işlevsel kartlar alınıyor.Mesela aggrolarda Knife Jugler gibi , veya controllerde Pyromancer gibi ..

Rank 4 de birçok oyuncuda ooze gördüm twitch izlerken de çoğu Pro oyuncuda, örneğin trump, görüyorum ooze. Doomhammer direk face dalmak için iyi alternatif olabiliyor.

Trump'ın neden kullandığını biliyor musun ? Çok iyi takip etmediğin belli.Adam arenadan başka bir şey yapmak istediği için Eu'da yeni hesap açtı ve p2w yok dedi.Yani oyuna para yatırmayacağını söyledi.Sence böyle durumda nasıl kartlar kullanabilir ? Mecburen ooze'yi kullanıyor daha geçen gün Sunfury Protector'u craftladı.Ogrelerine taunt verebilmek için .İyi oyuncu olduğu için çok iyi ilerledi ama hala bazı Legend decklerine karşı zayıf kalıyor kendiside söylüyor zaten ..

Gayet iyi biliyorum merak etme. Daha önce de ooze kullanıyordu o konuda da gayet eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gorehowl board xontrol hayallerimi suya düşüren muazzam bir kart ki bencede en iyi weapondır.Oozeye gelwcek olursak gerek ranked gerek arenada olsun mutlaka destemde bulundururum.Rakibimde weapon olmasa dahi gerek düşük maliyeti ile gerek makul saldırısı ile beni dezavantaja düşüren bir kart kesinlikle değil.Bu noktada Harrisonı disenchant yapmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oyuna aynı zamanda koleksiyoncu gözüyle de bakan biri olarak başka bir legendary açacak duruma gelene kadar kırmayı düşünmüyorum ama önerin için sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.