Şimdi Ara

ACİD POTİON HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu ciddi kafama takıldı dün akşam,vs de adamın defans çok sağlam resmen damage işlemiyodu kaldırdım 6 tane acid attım kafasına kafasına bir anda damage iki misline çıktı ve kolluğu yanan arkadaşımız letterda tonla küfür etti,işin pis tarafı ben ona damage işletemedim ama oda bna vuramıyodu 3700 hp 3000 in altına düşmedi resmen e bende kesemiyorum aksama kadar birbirimizimi öpücez attım acid kestim vatandaşıda neyse soru bu değil soru şu bu acid kullanmak ilizyon kullanmak gibimi sizce yani czde vs lerde yapılmamalımı ?

• bence oyunun tüm imkanlarını kullanmak lazım,acid yedimi yanında magic hammer yoksa yeri boylarsın
    ilizyon kullanmamak bence bi nevi akılsızlık o zaman priestler malice kullanmasın gibi bişi bu sonuçta adamın atağını failed vermesini sağlıyo çok iyi bir şey yani,pvp de herşey serbest bence
  • oyunun içinde legal olarak yer alan herşey kullanılabilir,
    Ancak, Arena da 1 vs 1 yaparken asit atmanın bir anlamı yoktur, Arenada illizyon, malice vs de atılmaz. Çünkü orası arena, kesildiğinde veya kestiğinde bir şey kaybetmezsin, orası oyuncuların güçlerini denediği bir yer, kim bana ne kadar vurabiliyor, ben kime ne kadar vurabilirim, kimi kesebiliyorum, combo kabiliyetim var mı, nasıl geliştiririm vs gibi şeylerin denediği yerde asit ya da ilizyon atmanın manası yoktur,

ancak cz de ve savaşlarda tüm imkanları kullanmak gereklidir ve sakıncası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 12 Ocak 2007; 15:11:15 >
  • Mesleki terbiye olarak ben kullanmam yok yok şaka bi yana da cz orası cz kim kimi öperse
    Ayrıca da senin asit atmana küfür edeceene 5 10 tane magic hamer taşısın yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: reallygood

bence oyunun tüm imkanlarını kullanmak lazım,acid yedimi yanında magic hammer yoksa yeri boylarsın
    ilizyon kullanmamak bence bi nevi akılsızlık o zaman priestler malice kullanmasın gibi bişi bu sonuçta adamın atağını failed vermesini sağlıyo çok iyi bir şey yani,pvp de herşey serbest bence

bence de priestle oynarken adam dio malice atmadan gel adam 71 lwl ben 64 lwl bana 2 vvuruyor yatırıyor (ben pot basmadan ama) malice atıyom bende ona 5 defa vuruyom alıyom adam diyo malicesiz gel böyle saçmalık olurmu ya o skili oraya neden koymuşlar kullanılması için hem vs ye çağırıyor hemen skill kullanma diyor
    ama charım artık yok
    :josephine: HACKED

• quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

oyunun içinde legal olarak yer alan herşey kullanılabilir,
    Ancak, Arena da 1 vs 1 yaparken asit atmanın bir anlamı yoktur, Arenada illizyon, malice vs de atılmaz. Çünkü orası arena, kesildiğinde veya kestiğinde bir şey kaybetmezsin, orası oyuncuların güçlerini denediği bir yer, kim bana ne kadar vurabiliyor, ben kime ne kadar vurabilirim, kimi kesebiliyorum, combo kabiliyetim var mı, nasıl geliştiririm vs gibi şeylerin denediği yerde asit ya da ilizyon atmanın manası yoktur,

ancak cz de ve savaşlarda tüm imkanları kullanmak gereklidir ve sakıncası yoktur.

bencede sana katılıyorum bu konuda,ben czde bolca kullanırım adım acid ciye cıkıcak yakında ama şu var 70 im 75+ adamları doğruyorum baktım yemiyo salla acid i e 75 olmussun taşı magic hammer ini sonra bir bakıyosun direkt town :)

• bana göre arena dışında acid atılabilir çünkü oraya konmuşsa oda atabilir

malice, illision gibi skiller arenada bile kullanılabilir böyl mantıkmı var yok malice atma yok illision atma ozaman asas ile kapşırken spike vurmasın mage nova atmasın warriorda sd vurmasın arenada dahil kullanılabilir . çünkü diğer character lerdeki gibi bir skilldir nihayetinde
  • Acid Hakkında düşündüklerim
    Cok pahalı
    132k
    100 Tane alsan 13.200.000
    ama cok işe Yaradıgı Dogru
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

bana göre arena dışında acid atılabilir çünkü oraya konmuşsa oda atabilir

malice, illision gibi skiller arenada bile kullanılabilir böyl mantıkmı var yok malice atma yok illision atma ozaman asas ile kapşırken spike vurmasın mage nova atmasın warriorda sd vurmasın arenada dahil kullanılabilir . çünkü diğer character lerdeki gibi bir skilldir nihayetinde

Ya malice arenada kullanılırmı hiç zaten orda buff yok kimsede (bufferlar hariç) kolay kolay kimsede sc basmaz bi de adama malice atarsan ne anlamı kaldıki kendini denemenin_???

Arena kendini denediğin yerdir sonuçta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

quote:

Orjinalden alıntı: altunga

bana göre arena dışında acid atılabilir çünkü oraya konmuşsa oda atabilir

Ya malice arenada kullanılırmı hiç zaten orda buff yok kimsede (bufferlar hariç) kolay kolay kimsede sc basmaz bi de adama malice atarsan ne anlamı kaldıki kendini denemenin_???

Arena kendini denediğin yerdir sonuçta...

malice buff silmez parazit siler malice defansını kırar karşıdaki kişinin ac sini silmez sadece % olarak defans kırar kendini deneme diyorsun fakat biraz önce yazdığım gibi sonuçta asasın spike' i warriorun sd 'i magenin nova'sı okçunun 5'lisi gibi bir skill ve skill kullanacak priestin özelliği acid atılması mantıksız diyorum zaten ama bir skill olarak debufun skilleridir ve kendine bir avantaj sağlamasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunga -- 12 Ocak 2007; 16:07:02 >

• tabiki kullancaksın ancak videolarda fln kullanmayı haksızlık olarak görüorum eşit şartlarda karşılaşılsın ama priest vs assas yapcaksa kullansınlar ancak warıorumuzun ne günahı war bişi atamıoruz zate
  • kıro şahıslar bu oyunu da ele geçirdi demek
    herbir yere kural koyuyorlar
    yok msn de karşındaki seni engelleyince onu silecekmişsin yok arenada malice atılmazmışmış
    o zmn battle priest gibi birşey söz konusu bile değil
    bence bunları öne sürenlerKIROdur bence istediğinizi yapabilirsiniz bu oyuna eğlenmek amacıyla giriyoruz milletle savaşmak onları yendiğinde onu rencide etmek maksadıyla değil
    adamınız yerine kendinizi koyun
    orda amacınız ölmek olmazdı değil mi
    ama karşındakini de öldürmen lazım ki o seni öldürmesin
    ne kadar çabuk öldürürsen o kadar az yara alırsın
    savaş esnasında yaranı sarmak mümkün bile değildir yoksa ölebilrsin

yazdıklarımı serseriler gibi lafı bi bölmenizle değil uygar bir insan olarak okuyun hak vereceğinizden eminim
  • arenada asid atılmaz illüzyon atılmaz bu ezikliğin bir göstergesidir
  • acid hakkındaki düşencem nefret ediyorummmmmmmm
  • tamirciii
    aoe de vardı oyle bir ses
    asit her gencin yanında taşıması gereken super bir seydir

magic hammerde her genc kızın yanında taşıması gereken bir seydir
    magic hammer cıkartmak kolay da asit 120k be kardes dropuda yok
    6 tane attın gitti 720k para 50 np için degmez
    ama parası bol olana bir sey diyemem
  • evet acid çok pahalı ama kardeşimin 59 rogusu benimde 59 preistim var (vardı banladı adiler) ben acidliyodum malice atmama bile gerek kalmıyodu bu acidleri acaba bosslara fln da atsak aynı etkiyi gösterir mi ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROCODlLe

arenada asid atılmaz illüzyon atılmaz bu ezikliğin bir göstergesidir

o zaman arenada yumruk yumruğa dövüş ki ezik olmadığını göster
  • Ne yazikki pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: reallygood

bence oyunun tüm imkanlarını kullanmak lazım,acid yedimi yanında magic hammer yoksa yeri boylarsın

+1
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.