Şimdi Ara

acı hayat ender fanatikleri buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acı hayat dizisini begenerek izliorum ve favorim ilk zamanlar miroğlu yani namıdeger imirzalıogluydu ama sonradan gözlemledimki filmde ender süper delikanlı hemde daha tipli ama kosavali kasıntımı kasıntı adam burnunu sıka sıka farkındamısınız burnu düsmüs yakında ceraahi operasyon dusunuluomus burnuna allahımya okadar kasarsan bunyeyi bak ender hic kasmıo ama adam goturuo olayı

• adam hakkını veriyor ama ilk izlerken sesi çok değişik geliyodu sanki oyun yapıomuş gibi ama sonradan anladım ki adamın doğal hali
  • Ender fanatikleri ne yaw
  • çok sevdiği için kıza tecavüz eden delikanlı da bir tek bizim dizilerde olur

hatta vardı öyle bir haber. tecavüzcü yakalanmış savcılığa götürülüyor. kameralara dönüp "çok sevdim,söyleyemedim" diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhansx1

çok sevdiği için kıza tecavüz eden delikanlı da bir tek bizim dizilerde olur

hatta vardı öyle bir haber. tecavüzcü yakalanmış savcılığa götürülüyor. kameralara dönüp "çok sevdim,söyleyemedim" diyor.

• bu adam bir numaram miroğlu kim bunun yanında kasıntı zaten daha kasamıoda kassada neye yarar bu adam varken bende bi enderciyim

• arkadaşım ben olayı anlamadım tamam iyi açmışsın topiği güzel ama neden miroğluyla karşılaştırıyosun madem karşılaştıracaktın topiğin adını ona göre yazsaydın ben mesela 2 sinide severek izlerim benim gibi düşünen arkadaşlar için yanlış olur.sen iyisimi topiğin adını deiştir.hadi kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede biraz ender fanatikliği var yaw.

Dizi açısından bakarsak tecavüz olayı yok : kız içti kendi sarhoş haliyle isteyerek yattı.
    Sabah kalkınca Ender ilk olduğunu söyleseydin bu iş olmazdı filan dedi.
    Ayrıca sevdiği için hiç korkmadan her yerde kosovalıyla kapıştı.Silah çektirtip vurmadı.

Ama kosovalı ne yaptı ; Başkasının karısı olacak kızın peşinde döndü durdu.Kaçırmaya kalktı hala peşinde....

Tip olayına gelirsen farklı kesime hitap edecek tipler ikisid yakışıklı ama ender daha yakışıklı gibi

Tabi benim favorim :

farketmez abi ;

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Ender fanatikleri ne yaw

Acı Hayat dizisini beğenen az bulunan elemanlar onlar.
  • ender tam bi aptaldı ama şirin hareketleri vardı,komikti. insanın sinir olacağı yerde sevesi geliyodu.mesela minicik boyuyla mehmete meydan okuması,sayko demesi falan
  • Bu enderin ağzına vururum valla
  • ben gıcık oluyordum bu adama ya bir insan bu kadar mı yapmacık olabilir
  • edwird senin dedeni o dizide enderin koruması yapıcaklarmış her gelene balgam atacakmış
  • bu ender den çok iş çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

edwird senin dedeni o dizide enderin koruması yapıcaklarmış her gelene balgam atacakmış

• edwirdı burda sadece bss ile ben tanıyorum herhalde diğerlerinden tepki yok
  • quote:

edwirdı burda sadece bss ile ben tanıyorum herhalde diğerlerinden tepki yok

ben de tanıom da her dediğine gülcek halim yok
  • quote:

edwird senin dedeni o dizide enderin koruması yapıcaklarmış her gelene balgam atacakmış

• quote:

Orjinalden alıntı: edwird
    kosavali kasıntımı kasıntı adam burnunu sıka sıka farkındamısınız burnu düsmüs yakında ceraahi operasyon dusunuluomus burnuna allahımya okadar kasarsan bunyeyi bak ender hic kasmıo ama adam goturuo olayı

bu gene iyi espiriymiş ama yaw

edwird senden enderle ilgili bi hikaye istiyoruz en yakın zamanda

şöle kapısına uçan tekme atıp girdiğin, taşladığın bi ev olur falan, içerde ender olur sana balgam atar sonra...

• yok .ceylan. ondan demedim kimse espri yapmamışta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.