Şimdi Ara

acı biber turşusu markası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi markaları tavsiye edersiniz tat ın dilimlenmiş acı biber turşusunu yiyorum şuan çok etli yemek tükettihim için acısız olmuyor

önerileriniz varmı zehir gibi şöyle

• ŞİMDİ YEDİĞİM BU
     acı biber turşusu markası tavsiye
    jalepano
  • varmı önerisi olan yalnız kaliteli marka olursa sevinirim birazdan carfour a gidicem ona göre cevaplarınızı bekliyorum
  • Marka almak yerine her semtte bir tane efsanevi turşucu olur gidip oradan alsana.. O turşucuların yaptıklarının yanından geçemez fabrikasyonlar..
  • evet bizim kadıköy civarında çok var bi kere ordan cin biberi almıştım kırmızı renli olanlardan onun acısını tutamaz hiç bir biber

bide biberiye adlı bir turşu vardı tadı berbattı
  • Geç kalmadık umarım. Melis diye bir marka var gayet lezzetli kaliteli ve ucuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi

Geç kalmadık umarım. Melis diye bir marka var gayet lezzetli kaliteli ve ucuz...

MELİS DEME BANA ŞOKTAN ALMIŞTIM MELİS BİBERİYE TURŞUSU Bİ TANE AZIMA ATTIM 2 SAAT BANYODA KUSTUM BU KADAR KÖTÜ BİR TADIMI OLUR BAKKALDA SATILAN TORBADAKİLER BİLE DAHA İYİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi

Geç kalmadık umarım. Melis diye bir marka var gayet lezzetli kaliteli ve ucuz...

MELİS DEME BANA ŞOKTAN ALMIŞTIM MELİS BİBERİYE TURŞUSU Bİ TANE AZIMA ATTIM 2 SAAT BANYODA KUSTUM BU KADAR KÖTÜ BİR TADIMI OLUR BAKKALDA SATILAN TORBADAKİLER BİLE DAHA İYİ

Bilemedim. Benim çok hoşuma gidiyor. Birde ucuz tam fakir işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.