Bildirim
acı biber turşusu markası tavsiye

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
varmı önerisi olan yalnız kaliteli marka olursa sevinirim birazdan carfour a gidicem ona göre cevaplarınızı bekliyorum -
Marka almak yerine her semtte bir tane efsanevi turşucu olur gidip oradan alsana.. O turşucuların yaptıklarının yanından geçemez fabrikasyonlar.. -
evet bizim kadıköy civarında çok var bi kere ordan cin biberi almıştım kırmızı renli olanlardan onun acısını tutamaz hiç bir biber
bide biberiye adlı bir turşu vardı tadı berbattı -
Geç kalmadık umarım. Melis diye bir marka var gayet lezzetli kaliteli ve ucuz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi
Geç kalmadık umarım. Melis diye bir marka var gayet lezzetli kaliteli ve ucuz...
MELİS DEME BANA ŞOKTAN ALMIŞTIM MELİS BİBERİYE TURŞUSU Bİ TANE AZIMA ATTIM 2 SAAT BANYODA KUSTUM BU KADAR KÖTÜ BİR TADIMI OLUR BAKKALDA SATILAN TORBADAKİLER BİLE DAHA İYİ -
quote:
Orijinalden alıntı: christopher smith
quote:
Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi
MELİS DEME BANA ŞOKTAN ALMIŞTIM MELİS BİBERİYE TURŞUSU Bİ TANE AZIMA ATTIM 2 SAAT BANYODA KUSTUM BU KADAR KÖTÜ BİR TADIMI OLUR BAKKALDA SATILAN TORBADAKİLER BİLE DAHA İYİ
Bilemedim. Benim çok hoşuma gidiyor. Birde ucuz tam fakir işi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X