Şimdi Ara

Acetyl L-Carnitin mi,L-carnitin mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy24 -- 7 Eylül 2012; 1:45:06 >

• büyüme hormonu tehlikeli bence doktor tavsiyesi kontrolü olmadan kullanma, ben olsam doktor kontrolü altında bile kullanmazdım.
    sütte büyüme hormonları oluyor, onların biraz etkisi olabilir, ama süt değil, kefir, yoğurt, peynir, tereyağı filan ye.
    kısa boyun sağlıksız bir yanı yok, uzun boylularda kanser daha çok gözüküyor diyor otoriteler. kısa olduğunda hatta yüzün daha dikdörtgenden kareye yakın olduğunda ağız içi dişler filan da daha rahat yerleşim alanı bulabilir. Çok uzun boylu zayıf kişilerde daha sıkışık oluyor. Böyle de bir teori ben uydurdum.
  • Bencede boy uzatma olayına kafayı fazla takmışsın.Yaşın daha 16 ve önünde boyunun uzayacağı yıllar var.Gereken besinleri alırsan boyun istediğin kadar uzar zaten.
    Yapay kimyasallara bulaşmamak herzaman için en doğrusudur.L-carnitin'e gelince;Zaten diyet yapıyorsun ve bantta koşuyorsun.Extradan bunu kullanmak bence gereksiz.Sana spor sırasında fazladan kalori harcatır evet ama sen zaten hem spor hem diyet yapıyorsun.Kilo verme olayını bukadar hızlandırman nedendir anlamış değilim.Unutmaki hızlı kilo kaybı yarardan çok zarar verir ki ölümle bile sonuçlandığı oluyor.
    Yaşın daha çok genç ve olayları yavaştan alman en doğrusu olucaktır.
    Sağlıklı ol yeter,gerisi gelir zaten.
  • arkadaşlar çok sağolun yorumlar için,yalnız bu ilaçlar hakkında bnm biraz bilgiye ihtiyacım war,o konuda bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.Çünkü L-carnitin ilacını sadece ben değil,ailem içinde soruyorum,44 ve 46 yaşında anne ve babam için,özellikle babamın yağ yakıcı destek alması onun için gerekli diye düşünüyorum.Bu acetyl l-carnitinle,lcarnitin hapları arasında ne fark vardır?Bu ilaçların uzun süreçte ortaya çıkabilen bi zararı yan etkisi olurmu ?Benim gibi genç bi bünyede en kötü ne etkisi olur? :D Böyle cevaplar bekliyorum.. :) Çünkü ben bi kere taktım o ilaca kullanmadan kafam rahat etmicek gibi,tabiki doğal yoldan zayıflamak hele bnm için en doğrusu ama,herhangi bi zararı olmicaksa denemek istiyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum. L-Carnitine hapının 16 yaşındaki hafif kilolu bi homosapiens'te :) çok ciddi etkileri (olumsuz) olabilirmi? Özellikle kullan kullan hiçbi sorun olmaz tarzı cevaplar bekliyorum. :D / Boy konusundada tabiki önerilerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy24 -- 8 Aralık 2009; 11:58:08 >

• http://www.iherb.com/Search?kw=carnytine&p=1&sr=2
    bu sitede carnytine ürünleri var hatta asetil ve l alt grupları var, kullananların yorumları filan var. Bunları okuyarak daha çok bilgi sahibi olabilirsin. Ama bence 16 yaşında birinin bunları kullanmasının anlamı yok zaten o yaşta ne alsan vücut yakar.
  • Konu kilitlenebilir,ilaç alındı,yorum yazan ark.lara teşkler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy24 -- 10 Aralık 2009; 0:11:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.