Şimdi Ara

Acess Point ile Dosya paylaşım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Evimde bir kablosuz network kurayım dedim bir türlü halledemedim; bir el atarsanız çok sevinirim.

Hemen probleme geleyim. Şimdi ilk önce sistemi aktarayım; Bir makinanda bir adet Zoom x4 modemim bağlı bu modemden internet bilgisayara geliyor ve diğer ethernet kartı üstünden hub'a gidiyor. Hub'ın bir tane portunada acess point'i bağlayarak şu anda interneti ve tabiiki netwrok'üde diğer bilgisayarıma dağıtmış durumdayım fakat sorunum hiçbir şekilde dosya paylaştıramıyorum acaba dosya paylaşımı için ekstra bir şey mi yapmak lazım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada belirtmek isterim ağ isimleri iki bilgisayarda da aynıdır.

Orjinalden alıntı: ScanServ

Aldığınız hatayı buraya yazarmısınız.?

Aldığım bir hata mesajı yokki sadece dosya paylaşımlarımı göremiyorum iki bilgisayarda da ayrıca çalışma grubuna girdiğimde de diğer bilgisayarıda göremiyorum.

Orjinalden alıntı: ScanServ

herhangi bir bilgisayardan , diğer bilgisayardaki paylaştırmış oldugun dosyaları görmek için çalıştıra \\bilgisayarınIPsi\ şeklinde yazıp denermisin ..

Maalesef öylede olmuyor neyse benim artık yatmam lazım, yarın bakarım bu olaya. Yardımlar için teşekkürler.
    Daha Fazla Göster
  • ağları kurarken ağ adları farklı olabilir mi. aynı workgroup olması gerekir diye biliyorum. aynı ağ adıyla kurunca görünmüyorsa ağ bağlantılarıma sağ tıkla bilgisayar ara ve diğer pc nin adını yaz . çıkıyormu acaba bi dener ve sonucunu yazarsın. ben bu şekilde hallediyorum. ama belki access pointle de alakası vardır. sonuçta onunda bir Ipsi var ve bir ağı diğerine bağlıyor. yönlendirme ile alakalı da olabilri . aklıma gelenler bunlar.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    Carisma 2002 1.6 16v Comfort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.