Şimdi Ara

Acer VN7-791G-57BP mi MONSTER® ABRA A5 V1.1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monsterin abra a5 ile acerin vn7 modeli arasnda kldm gönlüm moonsterden yana ama bilgisayar biraz kaba göründüğü için biraz soğudum bılgısayardan
    acerin i5 işlemci monsterın ise i7 ve her ikisinnde NVİDİA GEFORCE GTX 860 model ekran kartı var

performans açısından fazla fark olurmu ? hakkında fikri olan arkadaşlardan yardm bkliyorum :)

Acer
    http://www.gold.com.tr/acer-vn7-791g-57bp-notebook_u?utm_source=scmt&utm_medium=retargeting&utm_campaign=display

MONSTER
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VKXDBNKsVsY

başka alternaf varsa sunablrsınz şimdiden teşekkürler

• up
  • arkadaşlar bende aynı seçenekler arasında kaldım acer dandik diye bir sürü laf var ondan korkuyorum hangisini almalı sizce
  • en büyük kriteriniz 15" vs 17" olmalı. Acer büyüktür ama kasası kaba değil ve ince, hafif. Kendim kullanıcı olarak i5lisini söyliyim + ve - leri

Pros:
    Klavye + ses, dizayn
    Termal veriler
    + Yazılım ( ojiinal windows ve acer driver & donanım desteği )

Cons:
    IPS ekran- çok güzel ama ışık sızması mevcuti siyahlar karanlıkta çok kötü gözüküyor, çok rahatsız olanlar mevcut olmayanlarda var. Ekran parlaklık ve genel görüntü olarak ilk başka Monster'dan daha cazip duruyor onu da belirtmek isterim.
    Wi-fi sorunu var, çekim gücü zayıf forumu araştırmanızı öneririm, memnun olanlar da var.
    SSD ve ram takması oldukça uğraşlı, dışarıdan destek almak gerekebiliyor.

Monster:
    Upgrade daha rahat ( ssd-ram )
    i7! ( işlemci gerektiren programlar kullanmıyorsanız i5v i7 farkı oyunlarda pek bişi ifade etmez.)
    termal değerler - MSI kasada biraz daha kötü, yani kasa daha çabuk ısınıyor. ama MSI kasa vs. clove kasa deyince klavye ve ses kalitesinden dolayı ben MSI kasa derim
    Monster kasa - klavye genel görünüş oldukça kaba buluyorum. Acer "Acer" olabilir ama çok daha şık bir kasası var. Klavye kullanımını beğenmedim Monster'da, ekranda daha sönük geldi. Acer'in ekranı çok güzel duruyor başta ama belirtmek isterim, görüş açıları falan ok iyi Acer'in. ssadece ışık sızması olayı rahatsız ediyor.

Teknik servis 2 firmada da iyi, ama Monster bir tık daha iyidir müşteri desteği.
    Bence görün 2 bilgisayarı da canınızın istediğinizi, aklına yatanı alın. uzaktan karar vermeyin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C.Eylem -- 6 Mart 2015; 15:43:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Notebook ABRA A5 V16.4
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.