|
Acer V3-551g Amd a10 4600m + 7670m KULLANICI KULÜBÜ (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: metehan314
quote:
Orijinalden alıntı: Hynx
hocam benim wifi sorunum uzaktan hiç bağlanıyor dibine girince de kesintili bağlanıyor. driverları falan sitesinden güncelledim neden böyle olmuş olabilir ?
Windows sürümünüz ne bilmiyorum ama söylediğiniz problem genelde yanlış driver kurmak/güncellemek ile olur.Driverlarınızı kontrol edin.Gereksiz driver güncellemeyin(ekran kartı driverı dışında)
hocam yeni win7 ultimate 64 bit kurdumburdan Aspire V3-551G yazınca çıkan sürücüleri yükledim. ama 2 tane wireless lan driver vardı . atheros ve broadcom ilk başta ikisini de kurdum sonra broadcomu sildim ikiside wireless driver diye. iobitin driver boosterından da tarattım güncelledim hepsini. broadcom unkini mi kurmam gerekiyordu ? hangisi kurulu sendewww.acer.com.trSürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesihttp://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: metehan314
quote:
hocam benim wifi sorunum uzaktan hiç bağlanıyor dibine girince de kesintili bağlanıyor. driverları falan sitesinden güncelledim neden böyle olmuş olabilir ?
Windows sürümünüz ne bilmiyorum ama söylediğiniz problem genelde yanlış driver kurmak/güncellemek ile olur.Driverlarınızı kontrol edin.Gereksiz driver güncellemeyin(ekran kartı driverı dışında)
hocam yeni win7 ultimate 64 bit kurdumburdan Aspire V3-551G yazınca çıkan sürücüleri yükledim. ama 2 tane wireless lan driver vardı . atheros ve broadcom ilk başta ikisini de kurdum sonra broadcomu sildim ikiside wireless driver diye. iobitin driver boosterından da tarattım güncelledim hepsini. broadcom unkini mi kurmam gerekiyordu ? hangisi kurulu sendewww.acer.com.trSürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesihttp://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers
Ben makineyi satalı belki 2 sene olmuştur hocam , sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
-
Bunların ikinci elleri ne kadardır ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mrb arkadaslar win10 yuklemistim 2.3 gun kullandim simdi ise axilirken maci ekran geldi bende ilk haline cevir secenegini sectim yuklenirken hata verdi sonra regedit yazip systemden childhood denen yeri 3 yaptim simdi hata vermiyor ama yuzde 64te kaldi surekli yuzde 64gosterip yeniden basliyor surekli boyle ne yapmam lazim?
arkadaşlar bu ürün hala alınırmı 700 tl ıstıyolar 2.eline -
merhaba arkadaşlar, wifi ile ilgili sıkıntı yaşayanlar var mı benim gibi?
uyku modundan sonra ya da bazen yeniden başlatmalarda wifi çalışmıyor.çalışana kadar yeniden başlatmak zorunda kalıyorum :/
wifi kartını komut isteminden nasıl çalıştırabilirim,bilgisi olan var mı? ya da driver harici önerisi olan var mı?
bu arada windows 8.1 kullanıyorum.windows 10 için yüklemeye çalıştığımda windows yüklenirken bilgisayar kendi kendine kapanıyor bu da başka bi sorun ama windos 8.1 ile devam ediyorum garantisi bitti servise gönderemiyorum cihazı :d -
artık kullanmadığınız,arızalı veya arızasız v3-551g laptopu olanlar iletişime geçebilir mi ? anakart ve alt kasa lazım .// -
Arkadaşlar benimde notebook v3 551g amd a10
Bu mainboard'da sata 3 desteği varmı ?
Bayağı araştırdım sata kaç olduğunu bulamadım.
speccy ile bakıyorum sata 2 gözüküyor fakat içindeki hdd sata 2 gözüküyor.
ssd takanlar okuma yazma hızını paylaşabilirmi? -
read 479 mbquote:
Orijinalden alıntı: J00N
Arkadaşlar benimde notebook v3 551g amd a10
Bu mainboard'da sata 3 desteği varmı ?
Bayağı araştırdım sata kaç olduğunu bulamadım.
speccy ile bakıyorum sata 2 gözüküyor fakat içindeki hdd sata 2 gözüküyor.
ssd takanlar okuma yazma hızını paylaşabilirmi?
write 380 mb
adata su650 120gb ssd.
cd rom çıkardım ve cd rom yerine bir aparat yardımıyla laptopuma taktım öyle kullanıyorum.
sata kaç bilmiyorum ama değerler böyle.
ancak tavsiyem kalteli bir ssd takmanız.zira adata su650 performansı 1 sene dolmadan yarı yarına düştü.bu konuda samsung önerebilirim şahsen. -
herkese merhabalar,
bilgi paylaşımı amaçlı birkaç cümle yazacağım.
konu ölmüş ama olsun,belki bi faydalanan çıkar
1 sene önce laptopum ısınıp kapanıyor diye tamirciye vermiştim ve ekran kartına bga işlemi uygulandığı söylenip tarafıma verildi cihaz.
yaklaşık 1 sene öylece sorunsuz kullandım ve tekrar yüksek ısıları görüp kendi kendine 10 dk'da kapanmaya başladı.bu arıza kendi kendine oluyor ikinci kez.
neyse başka bir tamirciye gittim ve dedimki ekran kartında bi sıkıntı varsa iptal edelim bu harici ekran kartını.onlarda tamam dediler ve işlem gerçekleşti.
şuan emektar laptopumla yazıyorum bu cümleleri harici ekran kartı donanımsal olarak iptal edildi ve cpu üzerindeki dahili ekran kartı ile cihazımı kullanmaya şimdilik devam ediryorum.
bu işlemi henüz yeni yapıldı.ne kadar süre daha laptopumu kullanabilirim,bundan sonra neresi bozulur hiç bilemiyorum.
laptopumu şuan sadece internet,film izleme,müzik dinleme youtubedan video izleme şekliyle kullanıyorum.bi de bazen red alert 2 oynuyorum.işlemci 45-50 derecelerde çalışıyor,çok ısınmıyor artık.
işin özü harici ekran kartınızda bir sıkıntı varsa donanımsal olarak iptal ettirip cihazını kullanmaya devam edebilirsiniz.
tabi imkanınız varsa yeni bir laptop almanızı ve acer v3-551g laptopunuzu emeklye ayırmanızı tavsiye ederim
-
merhaba elinde bu pcnin anakartı olan varmıdır. elinde saglam anakart bulunan yazarsa cok memnun olurum. -
Harici ekran kartının donanımsal olarak iptal işlemi nasıl yapılıyor biliyormusunuz. Aynı sorun bende de var.
nasıl yapılıyor bilmiyprum.quote:
Orijinalden alıntı: Atasgun
Harici ekran kartının donanımsal olarak iptal işlemi nasıl yapılıyor biliyormusunuz. Aynı sorun bende de var.
ben istanbul avrupa yakası avcılar-firüzköy tarafında bir tamirciye verdim onlar hallettiler sağ olsunlar.
youtube da yabancı videolar var bu konu ile ilgili. ancak bizim laptop için olanına denk gelememiştim. anakart üstünde lehim yapıyorlardı izledğim videolarda.
laptopum hala sorunsuz çalışıyor dipnot olarak belirteyim. -
aynı şekilde benim laptopum da düzgün bir şekilde çalışıyor ram 6gb den 8 gb ye çıkardım.Malesef ekran kartı driver bulunmuyor ve bios güncellemesi de yok tek sıkıntım şu an bu -
Merhabalar
Konun ilk mesajındaki gibi aynı a10 8GB ramli modeli kullanmaktayım.
Konuyla ilgili tüm cevapları okudum
Uzun zamandır Windows7 Pro ile kullanıyorum fan ve genel temizlik yaptırmayı düşünüyorum (ilk olacak )
Yeni işimde arada adobe programları gibi programlar kullanıp Dota2 vb. oynamayı düşünüyorum
Baya zamandır resim, müzik, dosya aktarımı falan dışında aktif olarak bilgisayarı kullanmıyorum, kullandığım dönemlerde gayet memnundum (temizlik yaptırmayıp ısınma sorunuyla savaşmama rağmen).
Şuan driverları falan karma karışık durumda format atmayı düşünüyorum;
********Windows10 kurup deneyen var mı nasıl bir çıktı aldınız?********
Ayrıyeten HDD yi bir kaç kaç parçaya bölüp Lİnux tabanlı bir işletim sistemlerinden kafama yatanı seçip, onu da kurup arada onunla da takılmayı düşünüyorum.
Kişiler Dosyalarım HHD de olduğu için alan sıkıntısı yaşatmayacığını düşünüyorum.
İlgili görüş ve deneyimlerinizi bildirmeniz dileğiyle
TEŞEKKÜRLER...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heraboot -- 26 Kasım 2020; 8:46:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X