Şimdi Ara

Acer V3-371 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Acer V3-371 "(Acer V3-371-52HY Intel Core i5-4210U ) kullanan var mı? i5 işlemci, 8gb ssd, ince ve hafif kasa (ultrabook) güzel özellikleri var. Bence ACER markasıda güzel bir özellik. Tek eksisi onboard ekran kartı fakat oyun oynamadığım için benim için sorun yok. Bir eksiğide dvdrom yok. Bir eksiğide Win8.1 (hiç sevmedim bu win8'leri)

    Linkler:
    teknosa
    kliksa

    Daha önce bu dizüstünü kullanan var mı?







  • Kimse cevap vermemiş, kullanan yok mu bu bilgisayarı ??
  • Valla hocam ben de bu seriyi araştırıyorum. Hiç bir yerde bulamadım bir bilgi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır kullanıyorum, görüntü kalitesi yeterli, 8gb ssd var, full ssd takılabilir tabiiki, sessiz bir cihaz ve 1.5 kg ağırlığı var. Hoparlor kalitesi oldukça iyi fiyatına göre. Acer'ın yüklediği programlarla driverları ve biosu güncelliyor. Wireless çekimi süper mimoyla. Şarjda 5-6 saat arası gidiyor. Düşünenler varsa tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu adı geçen model hakkında bir fikir sahibi değilim fakat fiyatı ve barındırdığı özellikler ile çok cazip geliyor. Çok yakın bir zamanda bilgisayarımı değiştireceğim (6 yıllık ve mevcut birtakım sıkıntıları var). Aktif olarak kullanan arkadaşlarımız varsa bizi bilgilendirirlerse çok sevinirim. Teknosada şu anda stoklarda var ve fiyatı 1399 tl.

    Herkese iyi forumlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Philip27 hocam üründe rastgeldiğiniz kronik bir sorun mevcut mu? Bilgisayar açılma süresi kaç saniye? Sessiz ve ince olması en önemli özelliklerden, sessiz olduğunu söylemişsin incelik olarak tatmin ediyor mu? Sizinki beyaz renk mi? Renginden memnun musunuz, kirleniyor mu?

    Ruhhyy ve kuvalya, siz aldınız mı peki bilgisayarı? Teknosadan 1400 TL'ye almayı düşünüyorum şu an. Başka modellere mi yöneldiniz? Ben bir ara Dell 5470 düşünüyordum ancak fiyatı 400-500 tl daha fazla.
  • merhaba cevabı gec gordum kusura bakmayın, incelik fiyatına gore iyi, tabiiki kâğıt gibi bir goruntusu de yok aşağıdaki videolar fikir verecektir.

    https://youtu.be/sdnG7qcAkfE

    https://youtu.be/5kANfFigv7M

    Kronik sorunu yok h.diski arada bir tıkırdıyor ama rahatsız edici denemez zaten 128 ssd ile değiştirmeyi düşünüyorum.

    Renkte sorun yok kir vs tutmuyor hoş temiz kullanana biriyimdir

    1400 artı 100 tl puan 1300e geldi bence su anki doların halide malum 500 usd kdv dahil bir cihaz

    startup cok hızlı değil bunun sebebi ssd nin sadece 8gb olması ama genel olarak performansı iyi

    birde kliksayı takip edin teknosada 1449 olmuş ara ara kliksa 1399 artı 100 tl puan veriyor

    avantajx kullanan varsa 2.2 asagı yukarı 26 tl daha geri alırsınız 1275 e gelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philip27 -- 16 Mart 2015; 18:04:38 >




  • Merhaba;

    Yabancı sitelerde bu model Acer V13 diye de geçebiliyor.
    Bu şekilde aratınca birçok kullanıcının şikayet ettiği ve şimdiye kadar çözümsüz gibi görünen bir touchpad ve mouse sorununa denk geldim(http://community.acer.com/t5/Ultra-Thin/Acer-V13-Touchpad-issue/td-p/289634 ).
    Acaba tr'de satılan bu modelde de buna benzer bir problem var mı? Sırf bu touchpad sorununa makineyi iade eden bir çok kişinin yorumu var.
    Kimisi takılan usb mouselarda da problem olduğundan bahsetmiş. Ayrıca wifi çekmemesinden de bahsedilmiş ama tr'deki modelde mimo denilen teknoloji ya da donanım bu sorunu çözmüş gibi görünüyor.
    Kullanıcı arkadaşlardan bu sorunlarla ilgili paylaşımlarını bekliyorum. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibur -- 1 Nisan 2015; 9:58:17 >




  • ben touchpaddeki kronik sikintidan bihaber olarak gecen hafta siparis ettim bir tane. notebook cok ergonomik ve hafif. ancak touchpad cok emanet duruyordu.kenarlarda bosluklar vardi ve stabil degildi. yarim saat kadar kullandim. 3 defa yaklasik 30 40 sn suren donmalar yasadim. ve urunu iade ettim. bence bu urunu alarak bosuna riske girmeyin. zaten bu urunde boyle genel bir sikinti olmasa fiyati farkli olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mihaylovic M kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu arada touchpad sorununu touchpad'in ground'ini anakart üzerinde farklı bir yerden alarak(kablo lehimleme yaparak) yapılmış çözümler var.. Yani hardware problemi gibi duruyor.
    Şu durumda Acer'in tüm bu sorunlu notebook'ları geri toplayıp düzeltmesi gerekir aslında.
    Neyse benim ayrıca merak ettiğim touchpad'in sorunlu olduğunu görüp USB'den kablolu ya da kablosuz mouse denemesi yaptınız mı acaba? Onda da problem var mıydı?

    Aslında dizaynı performans ve pil süresi tatmin edici duruyor. Yalnız ekran ortalama bir tn panel, bir de touchpad kronik sorunu var. Usb mouse sorun çıkarmıyorsa bir şekilde göz ardı edilebilir diye düşünüyorum.
    Neticede touchpad alışkanlığım pek yok.
    Yav tr'de düştüğümüz hallere bak, bütçem max. 2000 lira ve önemli bir kısmı teknosa hediye çeki olacağı için, bu aletten başka düzgün(performansı iyi, upgrade edilebilir ve hafif <=1.5kg) bir 13.3 inch yok teknosa'da hatta diğer sitelerde de istediğim gibi bir ultrabook bulamıyorum...
    Gözüme samsung'un ativ book 9 lite'ları takılıyor ama amd işlemci ve performansı bir i3 bile olmadığı söyleniyor..
    Hediye çeki mayısta tanımlanacak, o zamana kadar belki teknosaya alternatif bir şeyler düşer ya da touchpad sorununu bağrımıza basıp alırız Acer'i.. :)




  • Mouse la kısa süreli bir deneme yapmıştım. Normal çalışıyordu. Ama touchpad bir notebook için olmazsa olmaz bence. Her seferinde mouse kullanabilecek bir pozisyonda olamıyorsun. Yinede sen bilirsin tabi.
  • Hocam sen iade ettikten sonra baska bir cihaz aldin mi, aldıysan hangisi?

    Acera alternatif gordugum hp pavilion 13 var ama pil suresi ve ekran kalitesiyle ilgili birsey bilmiyorum. Teknosaya gidip karsilastirmak gerek. Yalniz acerin bastan ustun oldugu noktalar fiyat, agirlik, daha zarif tasarim ve muhtemelen pil suresi (ram hdd gibi seyleri karsilastirmiyorum onlar yukseltilebilir nasil olsa). Kasa ve ekran kalitesinin bariz daha kaliteli olmasi fikrimi degistirebilir tabi. Aksi takdirde touchpad sorununa ragmen ve baska alternatif olmamasindan acer en makulu. Touchpadi de cok kafaya takarsam bir sekilde servise yaptiririm diye dusunuyorum. Netice de hard da olsa bir cozum var gorunuyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var

    Fiyatına göre bedava sayılır (Ultrabook sınıfı olduğu için)

    Neden ucuz ?

    1 - Dış materyal (Klavye, kasa,vs..) orta kalite
    2- HP gibi tonla yazılımla gelmiyor
    3- Ekran Full HD değil


    Touchpad sorunu yaşamadım ama toucpad kullanmak çile olduğu için kapatırım zaten.

    Güçlü Yanları:

    1- Performans (Shogun 2 Total War gibi ağır bir oyundan 30 fps alabiliyorsunuz. Med-Low Settings )
    2- Ultrabook (Aşırı hafif, çok ince)
    3- Pil dengeli modda 4 saat, güç tasarrufunda 7-8 saat gidiyor (donanıma göre iyi sayılır)
  • Arkadaşlar selam. bu bilgisayarı bir aydır kullanıyorum. teknosadan 1399 tl ye aldım. özelliklere baktığımda o fiyat aralığında en uygun laptop buydu. normalde bilgisayar/cep telefonu alırken aylarca araştırırım forumlardan, ancak bunu sadece iş amaçlı kullanacağım, sürekli taşıyacağım ve en önemlisi de ikinci bilgisayar olacağı için çok araştırmadan sadece özelliklerine bakarak aldım. aldığımda yaşadığım iki sıkıntı wireless bağlantısının 10 dakikada bir kopması ve çok rahatsız edici olmasa da touchpad'in ilk dokunuşta 1-2 sn geç algılamasıydı. daha sonra yurtdışı forumlardan araştırdım ve bu iki problemin sık sık (daha çok touchpad) yaşandığını öğrendim.

    wireless problemini acer.com'dan driver güncelleyerek giderdim. atheros wireless lan driver'ın en son sürümünü indirdim. bu tüyoyu da şu an site adını hatırlamamakla birlikte google'dan yaptığım bir araştırmada yurtdışı bir forumdan öğrendim. ilk başlarda çok moralimi bozmuştu ve iade düşünmüştüm fakat bütçe olarak alternatif neredeyse hiç olmadığından çözüm araştırdım. şu an wireless problemi yaşamıyorum. ancak nadir de olsa bilgisayarın ilk açıldığında veya uykudan uyandığında bir otuz saniye kadar wireless'a bağlanmadığı oluyor. touchpad konusu ise bende çok rahatsız edici boyutlarda olmadığı için görmezden geliyorum.

    bir de elbette f/p ürünü kategorisinde olduğu için belki normal karşılanabilir ancak arada - normal kullanımlarda dahi - fan sesli çalışıyor ve pistten uçak havalanıyor zannediyorum, ancak kısa sürüyor. yalnızca bir kez gtalk dan görüntülü görüşme yaparken görüşme boyunca fan çalıştı ve pil çok hızlı tükendi. laptoptan görüntülü görüşme çok sık yaptığım birşey olmadığı için bu durum normal olabilir belki, bilemiyorum.

    batarya konusunda fiyatına göre - bence - oldukça iyi. 7 saat diyor ancak ben en fazla internete bağlı, sadece word kullanarak ve ekran %80 parlaklıkta 6 saat 15 dakikayı gördüm.

    bunların dışında harddisk çalışırken çok sessiz bir ortamdaysanız sesi duyuyorsunuz, bu normal, arada çıtırtılar da geliyor:) ama çok rahatsız edici bir durum değil. gönül ister macbook air alalım ancak bu fiyata bazı şeyleri görmezden gelmek zorundayım. ayrıca zaten ssd ile bu sorun da halledilebilir. bunu deneyen arkadaşlar varsa tavsiyelerini duymak isterim.

    forumu çok takip ediyordum, acer v13'ü kullanan nadir insanlardan biri olduğumu hissettiğim için bu kez yazmak istedim:) tekrar selamlar




  • Hocam paylasimlarin icin tesekkur ederim, ben de almak icin mayisi bekliyorum. Kronik wireless probleminin olmamasina sevindim aksi takdirde elerdim zati. Kasa ve klavye ile ilgili mekanik bir problemi var miydi acaba, menteselerinde problem filan? Touchpadin kenarinda bosluk var denmisti, magazaya gittigimde hem bu modele hem de diger markalara baktim. Bircogunun touchpadinin alt kisminda bosluk var, ama acerin touchpadinin yanlarinda daha fazla bosluk var gibiydi. Belki de beyaz olmasindan oturu bu kadar belli ediyor kendini bilmiyorum.. Yurtdisinda servise verenlerin touchpadleri duzelmis gorunuyor bu arada, dedigim gibi en kotu servisin yollari tastan :) son olarak ekran parlakligi %30-40 gibi ayarlanmis olsa pil suresi 7 saati bulur gibi, ssd takildiginda da en 8 saate yaklasir tahminim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa ve menteşelerde göze çarpan bir sorun yok. kasa ve menteşeler malum plastik. sadece ekranın arkasında alüminyum bir kaplama var. daha önce tamamen alüminyum kasa olan bir vaio kullanıyordum. evde eşimin kullandığı bir de alüminyum lenovo var. tabi onlardan sonra bir dandiklik hissi yaşatıyor:) ancak bu bilgisayar alüminyum olsa 2000 tl'den aşağı satılmazdı bence. bir de bence artı yanlarından biri uzun süren video izlemelerde bile ısınma sorunu yaşamadım şimdiye kadar. tabi çok performans isteyen program çalıştırmıyorum ama emektar laptopum wordde bile iki saatte el yakıyordu.

    touchpad'in kenarlarındaki boşluklar forumda okuyana kadar benim dikkatimi çekmemişti. hala da gözüme batan bir durum değil.

    bu arada bir anektod: sanırım acer v3'ün diğer serilerinde de bu wireless sorunu yaşanıyor. dün tekrar bu wireless sorunu farklı bir şekilde nüksetti bende. bu sefer bağlantı kopmamış görünüyor, modemi görüyor fakat çekim gücü düşüyor (full çekerken iki dişe kadar düştüğü oluyor) ancak bağlantı var gözükse de internette gezinemiyorum. bir kaç kez oldu ve kendi kendine kısa sürede düzeldi. bu modemden kaynaklanan bir sorun da olabilir. ancak aynı anda diğer cihazlarda (telefon/tablet) sorunsuz bağlanıyordum. şu an itibariyle 6 saattir aralıksız kullanıyorum herhangi bir kopma yaşamadım. geçici bir sorun olabilir.

    selamlar




  • Biosları ve driverları güncelleyin muhakkak, ne wifide nede touchpadde bir sorun göremedim ki ikisinide kullanıyorum bayağıdır. Bende pek touchpad kullanamayanlardanım.

    Şu ekran parlaklığının otomatik açılma kapanmasına sinir oluyorum Windows ayarlarından kapat dememe rağmen kapanamdı sizde durum nedir?

    Cihaza win10 desteği verilecekmi merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philip27 -- 14 Nisan 2015; 19:58:49 >
  • Bende ekran manuel ayarlaniyor aldigimdan beri. Isinma sorunu hic yasamadim ancak nadiren fan cok sesli calisiyor. Sizde de oluyor mu bu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fan zaman zaman tam gaz çalışıyor ama webde ses yok, ekran manuel ayrlansada arka plana gore kararıp parlaklaşıyor bunu kastettim.
  • Bu ürünü ben de aldım. Iade düşünüyorum fakat teknosa servise gitmesi gerekli falan diyor. Wireless olayını bi çözemedim. Güncellemeleri her şeyi yaptım ama geçmedi bi türlü. Servise gidip de düzelme ihtimali var mıdır. Benzer fiyata böyle bir ürün yok sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.