Şimdi Ara

Acer V Nitro VN7-792G-520R Kullanıcı Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ETS 2 de ani fps kaybı yaşıyorum. Baska bu durumda olan arkadas var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seste cızırtı sorunu yaşayan varmıa
  • Arkadaşlar bilgisayar orjinal windows 8 ile gelmişti kullanıyodum.Format atmak gerekti bazı sorunlardan ötürü(biosu güncelledikten sonra hiçbişi açılmaıştı).İnternet korsan kms aktivasyonlu windows 10 indirip usb ye format imajı oluşturup format attım.Atarken recovery bölümününde olduğu tüm diskleri biçimlendirip silmiştim.Şimdi çok pişmanım.Tekrardan orjinal windowsa donmek isiyorum.Ne yapabilirim yardım edin lütfen...model vn7-791g

• Cihazın üstünde gelen sürüm home single language bunun iso dosyasını indir internettten usb yazdır sistemi kur direk key biosa gömülü otomatik aktif olur.
  • Cihazı seste cızırtı sorunundan dolayı vatan bilgisayara vermiştim geri servise gönderdiler yetkili servis kontrol etti bugün sonuçlandı iade gerçekleştirelecek diye mesaj geldi gidip ya yenisini alacagım cihazın tekrar test edecegim ellerinde yoksa iade alacagım işin kötü tarafı bu özelliklerde başka düzgün pc yok ve olsa bile 1000 liranın üstünde fark istiyorlar napıcam bilemedim.
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    O seri güzel fakat hdd bölümü ısınma ve seste cizirti ve patlak ses verme olayı Bazı serierde var

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Benim hdd bölümünde ısınma yoktuda seste bazen cızırtı varı bugün vatana gittim hiç bir magazasında sıfır ürünü yok acer kalmamış başka bişi alın o fiyata diyor ve bu özelliklerde başka adam gibi pc bulamadım ya
  • Vatan değişim sağladı yeni bilgisayar verdi abartacak bişi yok ya yüksek ses oldugundan minik arada plastik cızırtısı oluyor oda normal her yüksek sesli laptoplarda olur yapacak bişi yok dediler bencede mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantom1054

Beyler ETS 2 de ani fps kaybı yaşıyorum. Baska bu durumda olan arkadas var mi ?

Bazen MHz limiti oluyor. Örneğin 1020MHz de çalışması gerekirken, 550MHz de çalışıyor.

Programı İndirin, ayarlarını yapın ve 50MHz Core Clock, 50MHz bellek clock hızını ayarlayın.

DİKKAT ⚠ ayrıca Cpu (işlemci) güç ayarını, daha önce %10 min, %90 Max ayarlayın. Hem Isı düşüşü sağlar hemde Fps artışı sağlarsınız. 2 Video Linki:https://www.youtube.com/watch?v=RZ_K1_7GpJg

Güç modu videosu:https://www.youtube.com/watch?v=YXVSpBrCsrI
    Sonucu paylaşın lütfen 👍

• Arkadaşlar merhaba.Acaba Kullananlar yorumlarını paylaşabilir mi?Kronik bir sorunu var mı?
  • Sensei Splinter kullanıcısına yanıt
    Yüksek seste minik cızırtılar hariç başka bişi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

Yüksek seste minik cızırtılar hariç başka bişi yok

sesden dolayı değişim yapanlar oldu fakat
    sonradan , fazla abartmışım , okadarda önemli değil dediler.
    yeni aldıkları 792g de aynı ses varmış(yüksek sesde iken)

pc nin ön ayağını hafif kaldırınca sesin kesildiğini görmüş.

bir gevşeklikmi var acaba..???
    açan varsa bakıversin
  • c.ugurdo kullanıcısına yanıt
    fazlası ile cızırtı var hocam hissedebiliyorum insanı rahatsız ediyor bunu videodan sizlere gösteremiyorum görmeniz lazım çünkü biraz ön tarafı kaldırınca kesiliyor ama çok degil var yine plastik titriyor ondan böyle cızırtı oluyor
  • Thunderbolt 3 girişinden eGpuyu bağlayananız var mı? Thunderbolt var diye alamayı düşünüyorum.

• Cihazı almayı düşünenler için en ucuz fiyat hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/acer-vn7-792g-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-3-2ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-nx-g6tey-002-pm-bd601969

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 22 Kasım 2016; 20:45:58 >
  • Acer kadar dandik servise ait bir firma görmedim hala ses sorununu çözmedi acer alma aldırma büyük beklentiler ile kullandıgım sevdigim cihazdan şuan nefret ediyorum
  • Ses cızırtı sorunun kanıtı buda.
    https://www.youtube.com/watch?v=ipCB-M1YqiQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 26 Kasım 2016; 22:12:26 >
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    ses ayarlarınızla ilgili bir problem gibi ...Linux live cd si oluşturun linuxle açın ses sorunu devam ediyor mu kontrol edin. Buyuk ıhtımal ayarlarla ilgilidir.

Ayrıca video kaydında cızırtıdan çok seste patlama var bası fazla gibi

aklıma gelmişken eger lınux dede ses sorunu devam ediyor ise servise gönderin değişim talep edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikadiel79 -- 27 Kasım 2016; 0:25:10 >
  • mikadiel79 M kullanıcısına yanıt
    Video yA fazla yansımıyor yanınızda olması lazım kulaklara tecavüz ediyor yazılım ile olacak bişi degil yani bok gibi iZole yapmış acer plastik hayvan gibi titriyor değişim oldu zAten yine sorun devam ediyor bu kronik sorunu 100 tanede Yen'i pc verse sorun devam ediyor çok iade alan oldu bu üründe bu yüzden o yüzden de çoğu mağaza artık satmıyor ürünü bende kurtulacağım inş linux filan traş yani benim be işim olur linux ile bide ölü pixel çıktı acer almayın özellikle de bu modeli lanet etttim cihazdan resmen 3 aylık cihaz 1 ay kullanamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.