Şimdi Ara

Acer TravelMate 6291 Sata Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde "Acer TravelMate 6291" notebook var üstünde orjinal vista geliyor ama ingilizce buna xp yüklemek istiyorum ama hdd si sata olduğu için yükleyemiyorum daha doğrusu kendi sitesinden driverini fln indirdim ama nedense ek aygıt belirttikten sonra bicimlendirmemi yapıyorum fakat dosyaları kopyalamaya geldikten sonra "Intel Matrix Storage Manager driver" diye bişey cıkartıyor ve benim takılı kaldığım yr burası ne yapabilrim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• kimse yardımcı olmiycakmı yav
  • arkadaşım sonunu daha net bi şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • gene sende hdd gözükmüş ben kurmaya kalkıştıgımda hdd yok diyor biostata ayar falan yok açacagım ama vista görüyor ve kuruyor makina yavaş cel 1.6 512mb ram acayip kasıyor
  • Yapmam gereken acer in sitesinde TravelMate 6291'in xp sata driverini bulacaksin daha sonra bunu xp cd sinin içerisine atıcaksın.
  • zaten öyle yaptım ilk msj daha dikkatli okumanı tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: scanner.3

Yapmam gereken acer in sitesinde TravelMate 6291'in xp sata driverini bulacaksin daha sonra bunu xp cd sinin içerisine atıcaksın.
  • daha net nasıl olur bilmiyorum ama bence yeterince net en neresini anlamadığını söyle ben anlatmaya çalışayım
    quote:

Orjinalden alıntı: pisicomaniac

arkadaşım sonunu daha net bi şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seninde makinanın nsitesine girip ordan sata dirverini indirip floppye atman lazım floppye attıktan sonrada xp kurulumu başlattıktan sonra F6 ya basıp "s" ile ekl aygıt belirtmen gerekiyor ondan sonra olucaktır muhtemelen
    quote:

Orjinalden alıntı: enyz

gene sende hdd gözükmüş ben kurmaya kalkıştıgımda hdd yok diyor biostata ayar falan yok açacagım ama vista görüyor ve kuruyor makina yavaş cel 1.6 512mb ram acayip kasıyor
  • bu arada notebook ta floppy yok usb floppy taktım ve ek aygıtı belirttim hdd yi gördü biçimlendirmeyi fln yaptık fakat biçimlendirdikten sonra xp kuranlar bilir dosyalar kopyalanıyor die bi ekran gelio oraya tam gelirken ilk başta o yaratılan disketin içinden bir dosya istio işte burdan sonra floppyde bi sorun oluop floppy çalışmıo hdd'yi çıkartıp başka bir pcde kurmaya başlatmam gerek sanırım ondan sonra olucaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.