Şimdi Ara

-450tl- ACER Aspire 5720g NOTEBOOK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Makina bana geçen ocak ayında geldi.Bu süre içinde ufak tefek kullanıcı hataları dışında bir sorun çıkmadı.Ablam sayesinde enter parçalandı.Enterı takamayınca sinirlenip çöpe attım.
    http://img14.imageshack.us/img14/6712/grnt118e.jpg
    http://img51.imageshack.us/img51/2282/grnt117.jpg
    Enter işlevini görüyor,yuvasına dokundurunca dokunmatik gibi bir işlev görüyor.
    1 ay önce adaptöründe sorun çıkmıştı servisinde onarım pahalı olduğu için bugün mediamarktten 80 tlye elektrik akımı led ekran göstergeli adaptör aldım.Her notebook türüne uygun değişen başlığı var bunlarıda kutunun içinde yollayacağım.Alıcıya çantada hediye ederim.İç donanımında hiçbir sorun çıkmamıştır bugüne kadar.Oyun oynarken fan sıcaklığı şaşırtacak derecede az oluyor.
    1.66 Ghz,667 mhz fsb core 2 duo işlemci,
    384 MB ATİ Mobility Hd 2300 hypermemory Ekran kartı,
    1 gb Ddr2 Ram,
    15.4 " WXGA Acer CrystalBrite Lcd (8ms/220nits),
    160 gb HDD
    Dvd-Super Multi double layer
    Bluetooth
    Crystal eye Webcam
    Üründen çok memnunum ancak Ps3 alacağım için parayı denkleştirmeye çalışıyorum.Bu kadar acil satmamın nedeni alacağım ps3 için sabırsızlanıyorum..Fiyat 450 dir.Son fiyatım bu zaten.İsteyenler benimle pmden iletişime geçsin alacak olanlarla telefondan görüşürüz de.Kargo yurt içinde bana aittir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 17 Ocak 2010; 22:40:08 >

• pm
    Sorunsuz Alışverişlerim: ahmettu@savas82@arda1811@ORooT@Lacrymatoire@akrobatt@fairboy@caver@srcn35@sefaklc@ denizbülent@ gkhnzn@fansik_80_80@eyupp@murderuo@-dehşet@ seth_06 @serkemal@laststate@karakusxxx@:Necro:@ heady@tolgay007@rachadell@Metin* @dj gamer@LyRan@ilhans.@OzgrErdgn@meteor_xxx@öndercan@Mufassal istida@
    Sorunlu:
    Hydr0gen(Sözünde Durmaz)@adocan557 (Bozuk anakart ))@agresifim78 (Yalçın KABA Dolandırıcı) @Bahadır MANTAR (PATEVRA ) size]
  • Güncel
    kaann34 (XPERİA X10 MİNİ) - DigitalWorld (HDD) - memo95 (Nook-Wifi)
  • bendende pm msn gönderdim ustam pmle eklersen bi görüşelim sende msn ni yolla bende ekliyim oke.

2642912673

sorun yaşadıklarım:sinan3344 sözünde durmaz iki günde sattıhı malın fiyatı dehişir yani sadece zaman
    kaybıdır kendisi ....
  • pm

Örnek Mah.Okul Yolu Cad.No:38 Dükkan:2
    Esenyurt /İSTANBUL
    Tel:0531 470 47 89
  •  -450tl- ACER Aspire 5720g NOTEBOOK!

http://acer5720g.blogspot.com/
    http://www. note book .gen.tr/acer-notebook-f28/acer-aspire-5720-5720g-notebooklar-xp-kurulumu-t180.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 24 Ocak 2010; 22:11:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER TravelMate p4 2.800GHZ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat çok güzell hayırlı satışlar
    referaNsLarım :romantik83 - gencfenerli_ertan - yer6_stand x5 - maniac_17 - HarryBlade - teamsah1963 - burak9006 - icinden.geleni.soyle -dargmen - kopfnussmann - ceptikla - Lamborghini - mersahin - ss64 x4 - ERGENEKON - hegoatANKARA - KEHRIBAR - staticXX - teskocuu - araz_1206 - garuda - Slang_1903 - noxco exurtcies - Yunpa_ltd - Şahin abi - visor - Jöntürkler - mpy - cagataybas - Matsuyama4eva - tick1988 -pisco - Lanore - mitrox - Leonadies - gokhansari_1 - imuratk - mBenji - REM1903 - drekeskin - pLayer - _iği_ - demirelli - noxco - 09nanometer - Acizim - dj.trust.06 - Matsuyama4eva - furkani - Peter_Pan - cardioizmir - noxco - SSC Aero - Slayer_00 - memoliserkan - Araz1206 - ihsansayqili - Apocan89 - demirelli - volkitolki77 - Takumi - Never_Down - cinematique - wehby - Delphi Diesel - blacktweety - PlayForFun - Ryujin Jakka - pgss - WonLt - hawk__ - wehby - haganeno - RomeoR35 - pugulli61 - Beybifeys - skyinn38 - soad_sefa - mardug - Never_Down - ehed - magborat - JackinSeğirenGözü - NoDRaC - fatih_18_18_18 - özgün134-batu14 - JouLex - phoneman - Ebrak - eren441 - mert2358-stopaj - hpilgir - *planet* - serdar1978 - BRV35 - mcmxcad - joseph27 - izmirLee - BARAnCUDA85 - Meneme2002 - SahEser - sezerbaris - Ayyuzlum - Rasqutin - mr.unlike - rapsodiss - naten - burakcardak - NovariX x3 - ...

Referansa gerek yok yeterince fosilleştik zaten...

eski nick : Sky_LiNe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.