Bildirim
Acer Travelmate 4502 Bios Şifre Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bildiğim kadarıyla kırılmıyo ama servislerde içi açılıp bios sıfırlama yapabilirler -
servislerde anladığım kadarıyla 100 usd gibi bir fiyat alıyormuş. google dan arama yaptığımda yarım saat civarı bir süre pili çıkartıp beklettiğimizde kendini resetlediğini okudum ama doğruluk derecesi nedir onu bilmek lazım... -
quote:
Orjinalden alıntı: bonnafisto
servislerde anladığım kadarıyla 100 usd gibi bir fiyat alıyormuş. google dan arama yaptığımda yarım saat civarı bir süre pili çıkartıp beklettiğimizde kendini resetlediğini okudum ama doğruluk derecesi nedir onu bilmek lazım...
o işlem bildiğim kadarıyla masaustu pclerde oluyor.. laptoplardaki pile ulaşmak için kapağı sökmen gerekiyor.. buda garanti kapsamı dışına çıkar -
O işlem şöyle board üzerinde biosu sıfırlamak için jumperla kısa devre yaptırırsın bios sıfırlanır ancak notebooklarda en büyük eziyet zaten kasayı dağıtmak olduğu için tavsiyem servise yollaman olacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X