Şimdi Ara

Acer Travelmate 4502 Bios Şifre Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop modelim acer travelmate 4502 ve bios umu şifresini hatırlayamadım. Bu nedenle setup a girip cd den başlatmayı etkin hale getiremiyorum. Şifreyi nasıl kırabileceğim hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....

• Bildiğim kadarıyla kırılmıyo ama servislerde içi açılıp bios sıfırlama yapabilirler
  • servislerde anladığım kadarıyla 100 usd gibi bir fiyat alıyormuş. google dan arama yaptığımda yarım saat civarı bir süre pili çıkartıp beklettiğimizde kendini resetlediğini okudum ama doğruluk derecesi nedir onu bilmek lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonnafisto

servislerde anladığım kadarıyla 100 usd gibi bir fiyat alıyormuş. google dan arama yaptığımda yarım saat civarı bir süre pili çıkartıp beklettiğimizde kendini resetlediğini okudum ama doğruluk derecesi nedir onu bilmek lazım...

o işlem bildiğim kadarıyla masaustu pclerde oluyor.. laptoplardaki pile ulaşmak için kapağı sökmen gerekiyor.. buda garanti kapsamı dışına çıkar
  • O işlem şöyle board üzerinde biosu sıfırlamak için jumperla kısa devre yaptırırsın bios sıfırlanır ancak notebooklarda en büyük eziyet zaten kasayı dağıtmak olduğu için tavsiyem servise yollaman olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.