Şimdi Ara

Acer Swift 1 14' Full HD IPS 2750 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
6.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ssd kapasitesini yanlış söylüyor dediğiniz müşteri temsilcisini referans göstermeye devam edebilirsiniz.
    Zaten sipariş de etmişsiniz, ürün elinize geçtiğinde ram slotunun bir fotoğrafını gözümüze sokmanızdan mutluluk duyarız.

https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/acer/swift-sf114-32
    https://laptopmedia.com/review/acer-swift-1-sf114-32-review-a-budget-machine-done-right/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akinci48

Sadece günlük işler ve ders videoları izlemek için aldım. Böyle amaçlarla alınmalı zaten daha fazlasını veremez. Bu amaçla alınabilecek daha f/p bir cihaz ben bulamadım. Gönül ister ki i3 alalım ama 3 bin üstü direk.
    2. ellere baksaydınız keşke.

Windows 10 kullanmayın Linux Manjaro işletim sistemi yükleyin yağ gibi akar.

500 TL'ye 1-1.5 sene önce aldığım Alfa400C N3350 işlemciye sahipti ekranı 1080p ve IPS şöyle diyeyim 4000 TL'lik laptop ekranı 10 TL'lik işlemcisi olan bir cihaz

Youtube da değil 1080p , 480p açtığımda cihaz donuyordu windows10'da.

Linux manjora yükledim + 120 gb ssd

1080p youtube izlerken arkada 3-4 sekme açabiliyordum yağ gibi akıyordu.

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt
    Attığın linkteki siteden hiçbirşey anlamadım. Ama laptop geldiğinde seri numarası ile tekrar sorgulatıcam müşteri hizmetlerinden. Ondan sonraki sonucu da yazarım buraya. Gelişi sanırım pazartesiye kalacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasa güzel ama işlemci sorun çıkarabilir. Tam tez falan yazmalık cihaz aslında.

Ekran güzel, kasa kompakt ve 6W işlemciden dolayı şarj süresi de gayet uzundur. Daha zor işlemlerde ise işlemci boğulur.
    Bugün elime ulaştı. İlk iş olarak tekrar müşteri hizmetlerini arayıp ram artırma olayını sordum. Bu sefer seri numarası ile sorgulattım cihaz elimde olduğu için. Cihazın kendi rami lehimli ve extra 1 boş slotu daha var. 2400 mhz bir adet ekstra 2 gb veya 4gb ram takılabiliyor. Konuşmanın ses kaydını da aldım. Değişik sitelerden saçma bilgiler bulup link atmaya devam edeceksen o ses kaydını da atabilirim. Sonuç olarak cihazın rami max. 8e yükseltilebiliyor kesin bilgi. Bu tipli arkadaşlara kulak asmayınız.
    Gelelim ilk izlenime. Cihaz kesinlikle metal kasa ve inceliğinden dolayı çok güzel. Premium hissi veriyor. Açılış kapanış ve gezinme hızları çok iyi. Özellikle beni bu cihazı almaya iten ekran çözünürlüğü ve IPS panelinden çok memnun kaldım. Akşam uzun süreli 1080p video ve League of Legends TFT testi de yapıcam. Sonuçlar ile tekrar güncellerim.

• quote:

Bugün elime ulaştı. İlk iş olarak tekrar müşteri hizmetlerini arayıp ram artırma olayını sordum. Bu sefer seri numarası ile sorgulattım cihaz elimde olduğu için. Cihazın kendi rami lehimli ve extra 1 boş slotu daha var. 2400 mhz bir adet ekstra 2 gb veya 4gb ram takılabiliyor. Konuşmanın ses kaydını da aldım. Değişik sitelerden saçma bilgiler bulup link atmaya devam edeceksen o ses kaydını da atabilirim. Sonuç olarak cihazın rami max. 8e yükseltilebiliyor kesin bilgi. Bu tipli arkadaşlara kulak asmayınız.
    Gelelim ilk izlenime. Cihaz kesinlikle metal kasa ve inceliğinden dolayı çok güzel. Premium hissi veriyor. Açılış kapanış ve gezinme hızları çok iyi. Özellikle beni bu cihazı almaya iten ekran çözünürlüğü ve IPS panelinden çok memnun kaldım. Akşam uzun süreli 1080p video ve League of Legends TFT testi de yapıcam. Sonuçlar ile tekrar güncellerim.
    SSD KAÇ GB GELİDİ ACABA?MÜŞTERİ TELSİLVİSİ 256 DEDİ DEÖİŞTİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diler100 -- 14 Eylül 2020; 19:46:2 >

• diler100 D kullanıcısına yanıt
    Ssd 128 gb. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum. Ram eklemesi için fiyat alamadım fakat şöyle bir şey öğrendim: Rami kendim alıp laptop ile berabet servise gönderirsem ücretsiz montajını yapıp gönderiyorlarmış. Ayrıca cihazda fan olmadığı için tamamen sessiz. Yani gerçekten kulağımı dibine kadar sokunca bile ses sıfır.

• intel n4000 ile amd 3020e işlemciyi karşılaştırabilecek olan bir var mı?
  • akinci48 A kullanıcısına yanıt
    Acer Swift 1 14" Full HD IPS 2750 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

2. ellere baksaydınız keşke.

Windows 10 kullanmayın Linux Manjaro işletim sistemi yükleyin yağ gibi akar.

500 TL'ye 1-1.5 sene önce aldığım Alfa400C N3350 işlemciye sahipti ekranı 1080p ve IPS şöyle diyeyim 4000 TL'lik laptop ekranı 10 TL'lik işlemcisi olan bir cihaz

Youtube da değil 1080p , 480p açtığımda cihaz donuyordu windows10'da.

Linux manjora yükledim + 120 gb ssd

1080p youtube izlerken arkada 3-4 sekme açabiliyordum yağ gibi akıyordu.

Alıntıları Göster
    Windows yüklü bilgisayara nasıl kuracağız bunu?Printer office programlarında sorun yaşar mıyız?

En azından bu sefer mantıklı birşey yapmışsın. Fakat müşteri hizmetleri seri numarasıyla sorgulattığımda bile ram upgrade yapılabildilini söyledi. İsteyene özelden ses kaydını da atabilirim.

• Zaten n4000 cihaza ram ekleyip ne yapacaksınız.

2750 çok görünse de piyasa çok kötü. F/p sayılmaz ama kendi fiyatında malzeme kalitesi en iyisi heralde.

• Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Yani ben de eklemeye gerek duymuyorum. Ama daha sonra sırf ekleniyor dedikleri için göndericem. Ben çok memnunum cihazdan. Bu fiyata premium çok güzel bir laptop sahibi oldum. Ekran panel kalitesi renkleri çözünürlüğü şahane.

Dün bahsettiğim testleri de yaptım. League of Legends normal oyunlar 50 fps civarı başlayıp yer yer 20 lere kadar düşüyor. Yani rekabetçi bir oyun için yetersiz. Ama sırf keyif için oynanabilir. TFT ise çok rahat bir şekilde oynanabiliyor ve çok memnun kaldım. Şuan sadece uzun süreli FHD video izlemedim onu da bugün yapıcam. Herhangi bir kasma vs. onda da olmazsa cihaz benim için tamamdır. Ki olacağını hiç sanmıyorum. Akşama net bir sonuca bağlayıp yazarım.

• quote:

En azından bu sefer mantıklı birşey yapmışsın. Fakat müşteri hizmetleri seri numarasıyla sorgulattığımda bile ram upgrade yapılabildilini söyledi. İsteyene özelden ses kaydını da atabilirim.
    Çevir kazı yanmasın... Hala cevap verebiliyorsun.

• Bu kadar tartışmaya gerek yok ki. Yapılacak şey Google'a "sf114-32 review" demek ve o incelemelere bakmak. Görüleceği üzere ram artırılamıyor. Az ram harcayan Windows sürümlerinden birini yüklemenizi tavsiye ederim.

https://laptopmedia.com/review/acer-swift-1-sf114-32-review-a-budget-machine-done-right/

https://forum.donanimhaber.com/13-temmuz-guncel-800mb-ram-kullanan-w10-600mb-ram-w8-1-3-5gb-yer-kaplayan-windows-lite--140059370

• Bu bilgisayar sadece internete girmek, video izlemek vs. gibi isler icin cok iyi. FreeDOS oldugu icin benim tavsiyem alacaklarin internetten arastirip ChromeOS kurmasi yonunde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.