Şimdi Ara

ACER -- SİSTEM NASIL İLK GÜNE ÇEVRİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer 5033WXMi dizüstü bilgisayar nasıl ilk günkü haline çevrilir?
    DVD ye kaydetmeyi unutmuşlar.
    Bu yüzden sabit diskten nasıl sıfırlandığını öğrenmek istiyorum.
    Bilen arkadaşlar detaylı bilgi verirlerse memnun olurum.

• Bir Recovery (Kurtarma) CD si oluşturmak: Windows ortamında masaüstünde yer alan Acer eManager kısayolu tıklanarak açılan menüden Acer eRecovery seçeneği yardımı ile geri yükleme CD leri oluşturulabilir. İşletim sistemini ve sürücüleri yeniden yüklemek gerektiğinde bu CD kullanılarak sistem hard diski imaj alındığı konumuna geri döndürülebilir.

eRecovery yardımı ile System Recovery yapmak: Fdisk ve benzer uygulamalar ile hard diskteki bölümler silinmemiş ise, boot (açılış) esnasında ALT+F10 (ALT ve F10) tuşlarına beraberce basılıp Recovery menüsüne ulaşılarak System Recovery (sistem geri yükleme) işlemi yapılabilir.

İşletim sistemi kurup destek sitesinden sürücüleri indirmek: Notebookun altında yer alan Lisans Key yardımı ile herhangi bir Windows kurulum CD ‘sinden işletim sistemi kurularakhttp://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html sitesinden indirilen aygıt sürücüleri yüklenebilir.

NOT: Bu işlemler yapılırken karşılaşılan tüm Şifre (Password) değerleri şayet kullanıcı tarafından değiştirilmemiş ise “000000” (altı adet sıfır) dır.

• Sormak istediğim ikinci pragraftı.
    Ama detaylı bilginiz için çok teşekkür ederim.

Sanırım bu şekilde bilgisayar alındığı ana dönecek, o andan sonraki bütün veriler silenecek.
  • reca ederim ne demek
  • Bilgisayar açılırken ALT+F10 basıldıktan sonra ne seçilmeli?
    Windows açılıyor ALT+F10 saydırılmasına rağmen.

Olayı detaylı anlatırsanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Power7Gear -- 28 Mart 2006; 12:18:23 >
  • eet altf10 yapıyoruz ötüp duruyor bişey yapmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    3 hafta önce açıldı
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.