Bildirim
acer s232hlabid ve lg e2360v hangisi
SSK Alüminyum M.2 NVME SATA SSD Muhafaza Adaptörü, USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) NVME PCI-E SATA M-Anahtar/(B+M) Anahtar Katı Hal Sürücü Harici Muhafaza Desteği NVME/SATA SSD'ler için UASP Trim : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/SSK-Al%C3%BCminyum-NVME-Muhafaza-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B07MNFH1PX
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İki si gayet güzel, lg nin tekpsi 0,5 acerin tepki süresi 0,2 yazmışlar..
Bunu kıstas alırsan acer,
Sonuçta ikisi de işini görür. fazla düşünme -
aynen bende bu ikilem içindeyim 2sinden birini alcam o 0.2 msn gtg yalan yani.. muhtemelen lg alcam daha şık duruyo ayrıca acerdan çok ağzı yananlar olmuş lg içinde renkleri dağıtıyo diyolar.. 2sini yanyana görmek lazım -
iki monitöründe incelemeleri mevcut forumda
acer oyunlarda çok iyi film performansı kötü diyorlar
LG için film ve oyunlarda iyi performans verdiği söyleniyor
2ms 5ms farketmiyor
2ms(GTG) oluyor yani 5 ms aynı -
quote:
Orijinalden alıntı: RessT
iki monitöründe incelemeleri mevcut forumda
acer oyunlarda çok iyi film performansı kötü diyorlar
LG için film ve oyunlarda iyi performans verdiği söyleniyor
2ms 5ms farketmiyor
2ms(GTG) oluyor yani 5 ms aynı
Tepki süresi konusunda 2msye takılmıyorum dediginiz gibi iki urunde aslında 5. Zaten iki urununde incelemelerini okudum aceralan daha çok ama sıkayetlerde var. Lg incelemesi ona göre daha kısa şikayet yok gibi kafam karıstı ama lg biraz daha agır basıyor. Bunlar dısında bir bak diyecegiz ürün varmı yada bu konuya ekleme yapmak isteyenlerin tavsiyelerini bekliyorum -
aslında monitör böyle forumdan tavsiyelerle seçilmez gidip görmek lazım her monitörü
geçen sene benim bir arkadaşım o kadar listede olan monitörü vardı gitti
hiç görmediği bir modeli aldı geldi sonuçta monitör estetik olmalı kişiden kişiye göre değişiyor
kimisi monitörde renkler canlı değil diyor çok parlak diyorlar kişiden kişiye göre değişir yani
zevkler ve renkler tartışılmaz
en iyisi gidip kendiniz bakın
bende böyle araştırıyordum dün hp nin bu modeli çok hoşuma gitti
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Lcd-monitor/HP/WS233AA-LED-p-47377-c-27.htm
bu kadar paraladım kendimi monitör bulmak için bunu gördüm almamak için zor tuttum kendimi
biraz daha bakayım araştırayım diye
-
23.6" lik viewsonicler var bu fiyat aralığında ama onlarında girişleri analog. Bence lg almak en mantıklısı -
quote:
Orijinalden alıntı: RessT
aslında monitör böyle forumdan tavsiyelerle seçilmez gidip görmek lazım her monitörü
geçen sene benim bir arkadaşım o kadar listede olan monitörü vardı gitti
hiç görmediği bir modeli aldı geldi sonuçta monitör estetik olmalı kişiden kişiye göre değişiyor
kimisi monitörde renkler canlı değil diyor çok parlak diyorlar kişiden kişiye göre değişir yani
zevkler ve renkler tartışılmaz
en iyisi gidip kendiniz bakın
bende böyle araştırıyordum dün hp nin bu modeli çok hoşuma gitti
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Lcd-monitor/HP/WS233AA-LED-p-47377-c-27.htm
bu kadar paraladım kendimi monitör bulmak için bunu gördüm almamak için zor tuttum kendimi
biraz daha bakayım araştırayım diye
Haklısın resst. Fikirlerine hep saygı duymusumdur. zaten almadan once canlı canlı kıyaslamayı dusunuyorum. Fanatıklikten ziyade kullanan veya sizin gibi surekli bu konularla ilgilenen arkadasların bir kaç notu ıyı oluyor. herkese tesekkurler. Lg agır basıyor tabi bırde yerinde gormem lazım
-
ben lg yi tercih ederim 5 ms olsa bile -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost recon advanced
ben lg yi tercih ederim 5 ms olsa bile
acerin (gtg) 2ms bence real de acerda 5ms o konuda kuşkum yok. Sadece oyun ve film performansı konusunda merakım vardı. Çünkü piyasada ki bu ortalamadaki çoğu ekranın ya oyun performansı çok iyi yada film kullanıcılar birinden birinde şikayet belirtiyorlar. Gerçi neye göre kıyaslandığıda önemli. -
konuyu hortlatmak oldu ama bende bu ikilem arasinda kaldim [:S] konuya bir aciklik gememis... -
quote:
Orijinalden alıntı: dead-ly
konuyu hortlatmak oldu ama bende bu ikilem arasinda kaldim [:S] konuya bir aciklik gememis...
Acer i geçen hafta aldım, görmeden gözünle alma sakın .. ben önceden 19 samsung kullanıyordum , bu ona göre kötü geldi bana .. söylendiği gibi oyunlarda iyi ama bi onla bitmiyo.. mesela bende tv kartıda var çözünürlük kötü .. samsung veya lg al .. ve 21 gayet iyi ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X