Şimdi Ara

Acer Pc Lg Tv HDMI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Acer Aspire 6930 G kullanıyorum.Hdmi kablom var.Lg sl80 47inc full hd tv ye hdmi kablosu ile bağlanmak istiyorum fakat tutarsızlıklar yaşıyorum.Bazı zamanlar tıkır tıkır ilk bagladımda ekran gelmesine rağman bazı zamanlar 30 kez yeniden dene sök tak restart atmama rağman ekranı aktaramıyorum ve öğleden beri uğraşıyorum şimdi buraya yazdım çözüm bulursanız sevinirim..Televizyonda hdmi girişini görüyor fakat pc de hiçbir değişen bir şey olmuyor.Bağlayabildiğim zamanlarda ise pc deki ekran direk gidiyordu yada pcde ki ile tv deki ekran aynısını gösteriyordu..Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• İlk önce kablonun sağlam olduğundan emin olmalısın. HDMI kablolar çok hassas, bende iki adet var ikisi de biraz oynatsam sorun çıkarabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

İlk önce kablonun sağlam olduğundan emin olmalısın. HDMI kablolar çok hassas, bende iki adet var ikisi de biraz oynatsam sorun çıkarabiliyor.

sağlam olduğundan eminim d-smartında var onunkiyle de denedim fakat aynı sorun televizyon da hdmi i algılıyor fakat bilgisayarda tık yok ..
  • Peki HDMI soketinde temas etmeyi önleyecek toz gibi birşey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Peki HDMI soketinde temas etmeyi önleyecek toz gibi birşey var mı ?

Yok herhalde ama dun aksam yine denedim oldu ama tv ve pc 1 saat kapaliydi actigimda denedim ve oldu neye göre oluyor anlayamiyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg tv usb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.