Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Alınır mı? (i7 12700H + RTX 3070)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Linkteki laptop için görüşlerinizi merak ediyorum. Bu sanırım yeni kasa, eski kasada fanlarla alakalı sorun yaşayanlar olmuş sanırım. Bu modelde herhangi bir kronik sorun, ısınma sorunu vs var mıdır?

garaj online - teknoloji bu garajda
    ACER AN515-58 NH.QGAEY.001 Intel Core i7-12700H 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX3070 15.6'' Full HD 144Hz LINUX Oyuncu Dizüstü Bilgisayar
    https://www.garajonline.com.tr/acer-an515-58-i7-12700h-16gb-512ssd-rtx3070-8gb-15.6-fhd-144hz-linux

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güçlü işlemci ve e.kartına sahip. Bu özelliklerde bu fiata pek başka laptop bulamadım.Bence,uygun.

• Kağıt üzerinde güzel, fakat model özelinde bir sıkıntı var mı asıl öğrenmek istedigim konu bu.

• BPG2004 kullanıcısına yanıt

ACERin Nitro serisinin bi alt bi alt modellerinden olan ,aspire serisini kullanmıştım ,RTX 3050 E. kartı ile.Herhangi bi problem çıkartmamıştı.

• Bu linkteki cihazdan önceki kasa da nitro 5 olarak geçiyor ve kullanan arkadasım fan sorunu yüzünden 2 kez servise göndermiş. Söyledigine göre diğer kullanıcılarda da aynı şikayet varmış. Mantıken bu kasada sorunun çözülmüş olması gerekiyor fakat yine de dikkatli olmak istiyorum.

• Güncel, fanlar ve ısınma ile alakalı bilgisi olan yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro 5 / i5 9300H Gtx 1650
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.