Şimdi Ara

acer mikrofon ayar yardım açil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ben yeni acer aspire leptop aldım ses ayar denetiminde calma kısmında mikrofon yok kaydetmede var kaydetmede store karıştırıcısını seciyorum müzik caldığımda karşı taraf dinlesin diye calmada mikrofon olacakki onu seceyim aynı anda sesimde gitsin karşı tarafa bunla ilgili bilgisi olan varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: lermi

selam ben yeni acer aspire leptop aldım ses ayar denetiminde calma kısmında mikrofon yok kaydetmede var kaydetmede store karıştırıcısını seciyorum müzik caldığımda karşı taraf dinlesin diye calmada mikrofon olacakki onu seceyim aynı anda sesimde gitsin karşı tarafa bunla ilgili bilgisi olan varmı

işletim sistemin nedir ? ses kartının driverını tekrar yüklermisin
  • vista idi xp yaptım driverler tamam son sürüm yükledim hatta bi kaç sürüm denedim ben biraz anlıyodum bu işten hatta dell marka vardı onunkini yaptım ama bunu bulamıyorum alt kısımda dell marka leptopun ayarlarını attım bak istersen

ONCE BASLAT'I---SONRA CALISTIR'---BUTONUNU TIKLAYINIZ...
    2)ACILAN SAYFADA BOSLUGA ''REGEDIT'' YAZIP TAMAM I TIKLAYINIZ...
    3)ACILAN SAYFANIN ISMI KAYIT DEFTERI DUZENLEYISIDIR...
    4)ACILAN SAYFADA UST KISIMDA ''DUZEN'' ''BUL'' TIKLAYINIZ...
    5)''BUL'' U TIKLADIKTAN SONRA ACILAN KUTUCUKTAKI BOSLUGA'' DisableMicFromPlayback '' YAZDIKTAN SONRA KUTUCUGUN SAGINDAKI ''SONRAKINI BUL'' TIKLAYINIZ...
    6)KAYIT DEFTERI ARAMASINI TAMAMLADIKTAN SONRA KAYIT DEFTERININ SAG KISMINA BIR LISTE CIKARACAKTIR...
    7)CIKAN LISTEDE IKI VERININ REGEDIT KAYITLARINI DEGISTIRMEMIZ GEREKECEK...
    8)DisableMicFromPlayback.....VE......DisableMICSelect........BU IKISINI DE AYRI AYRI CIFT TIKLAYINIZ AMAC ''IKILI VERI ANAHTARINI ''00'' OLARAK DEGISTIRMEK'' ....ACILAN SAYFADAKI VERI 0000.....01 DIR.....01 OLAN VERIYI SILIN .....00... OLARAK DEGISTIRIN......
    9)HER IKI KAYITI DA DEGISTIRDIKTEN SONRA REGEDITTEN CIKIP WINDOWSU YENIDEN BASLATACAKSINIZ...
    10) WINDOWSU YENIDEN BASLATTIKTAN SONRA ...SES AYAR DENETIMLERINI ACINCA KARSINIZA ''MIKROFON'' SEKMESININ GELDIGINI GORECEKSINIZ..SESSIZ YAZAN YERI KALDIRDIGINIZDA MIKROFON TAKILIYSA SESINIZI NOTEBOOK'UNUZUN HAPORLERINDEN DUYABILECEKSINIZ...

• quote:

Orjinalden alıntı: lermi

vista idi xp yaptım driverler tamam son sürüm yükledim hatta bi kaç sürüm denedim ben biraz anlıyodum bu işten hatta dell marka vardı onunkini yaptım ama bunu bulamıyorum alt kısımda dell marka leptopun ayarlarını attım bak istersen

ONCE BASLAT'I---SONRA CALISTIR'---BUTONUNU TIKLAYINIZ...
    2)ACILAN SAYFADA BOSLUGA ''REGEDIT'' YAZIP TAMAM I TIKLAYINIZ...
    3)ACILAN SAYFANIN ISMI KAYIT DEFTERI DUZENLEYISIDIR...
    4)ACILAN SAYFADA UST KISIMDA ''DUZEN'' ''BUL'' TIKLAYINIZ...
    5)''BUL'' U TIKLADIKTAN SONRA ACILAN KUTUCUKTAKI BOSLUGA'' DisableMicFromPlayback '' YAZDIKTAN SONRA KUTUCUGUN SAGINDAKI ''SONRAKINI BUL'' TIKLAYINIZ...
    6)KAYIT DEFTERI ARAMASINI TAMAMLADIKTAN SONRA KAYIT DEFTERININ SAG KISMINA BIR LISTE CIKARACAKTIR...
    7)CIKAN LISTEDE IKI VERININ REGEDIT KAYITLARINI DEGISTIRMEMIZ GEREKECEK...
    8)DisableMicFromPlayback.....VE......DisableMICSelect........BU IKISINI DE AYRI AYRI CIFT TIKLAYINIZ AMAC ''IKILI VERI ANAHTARINI ''00'' OLARAK DEGISTIRMEK'' ....ACILAN SAYFADAKI VERI 0000.....01 DIR.....01 OLAN VERIYI SILIN .....00... OLARAK DEGISTIRIN......
    9)HER IKI KAYITI DA DEGISTIRDIKTEN SONRA REGEDITTEN CIKIP WINDOWSU YENIDEN BASLATACAKSINIZ...
    10) WINDOWSU YENIDEN BASLATTIKTAN SONRA ...SES AYAR DENETIMLERINI ACINCA KARSINIZA ''MIKROFON'' SEKMESININ GELDIGINI GORECEKSINIZ..SESSIZ YAZAN YERI KALDIRDIGINIZDA MIKROFON TAKILIYSA SESINIZI NOTEBOOK'UNUZUN HAPORLERINDEN DUYABILECEKSINIZ...

yapıcagını yapmışsın zaten ... kusura bakma kardeş ben bundan fazlasınıda anlamıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ince ayar yardım ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.