Şimdi Ara

Acer Liquid E Ana Konu - ROM Güncelleme ve Custom ROM Yükleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
5
Favori
90.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CM 6.1 romda üzerine Galaxy S temasını kurunca bootloop durumunda kalıyor bu konuda deneyen ve çalıştıran var mı aceba
  • İngilizce kullanırım diyorsanız T&L'nin Gingerbread temalı modu çok güzel. Şuan için Türkçe içeren Rom denemedim hepsinde Camcorder Bluetooth yada Wi-Fi sorunlu. Liquid Community Rom'da güzel gözüküyor ama uygun kernel bulamadığım için çalıştıramamıştım onu tekrar T&L'ye döndüm.
  • CM 6.1 Türkçe desteği var ve sorunsuz fakat market yok ve yukarda verilen marketide kurduysam olmadı yine açılmadı market. Bunu çözebilen arkadaş varmı aceba.
  • Lynxxx sense'i yüklüyor, biraz beklemeniz lazım. bende 15 dakikada yükledi. bir daha yüklemesine gerek kalmıyor, ilk açılışta öyle olması gerekli.

OzanSRC kernel'lerde sorun olabilir. ama emin olun 200 mhz'den pek fark etmiyor çünkü cihaz zaten çok hızlı. sadece quadrant gibi test programlarında 100-200 puan oynuyor.

galaxy s teması problemli arkadaşlar. şimdilik kaldırıyorum yakında yenisini eklerim.
  • Bizim cihazlarda multitouch sorunu var mı acaba? Multitouchla ilgili bir uygulamada denedim en fazla iki noktayı görüyor ayrıca telefonun köşelerinde dokunmatikte sanki sorun var bazen basmıyor. Özellikle Real Football 2011'de sanki telefon takılıyormuş gibi uzun süre basmak gerekiyor köşelerdeki tuşlara :S
  • kendi hazırladığım stok overclock kernel'ini 2. mesajıma ekledim. indirip deneyin. denemeden önce nandroid backup almanızı öneririm.
    bazı rom'larda multitouch saçmalayabiliyor. onun için kernel'i yamaladım. ekranın kenarları da sürücüler nedeniyle çalışmıyor. stok ve lcr kernel'lerimde bu sorunları giderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marko Ramius -- 24 Nisan 2011; 13:18:46 >
  • Peki bu CM 6.1 de marketi açamadım henüz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • Buyrun arkadaşlar Liquid E de tam ekran İgo Navigasyon
    http://www.mirrorcreator.com/files/CQWKPKMU/

İndirdiğiniz rar dosyasını açın. (Şifre; therkut)
    * iGOMyWay_8.4.2.139242_WVGA_800x480 dosyasını telefona kurun.
    * iGO dosyasını hafıza kartına atıp programı çalıştırın.

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxxx -- 24 Nisan 2011; 16:02:02 >
  • Lynxxx sanırım rom'un yeni versiyonunda sorun çözülecek ama şu an bir çözümü yok. update dosyası işe yaramadıysa direk zip dosyasındaki apk'yı yüklemeyi deneyin. rom'la ilgili bir sorun olmalı. eklediğiniz yazılım için teşekkürler.

aslında eklenen yazılımları üst mesajda toplasak iyi olmaz mı sizce?
  • Hocam LCR 2.0 ve sizin uyumlu OC kernelinizi denedim cihaz açıldı ama şu alt taraftaki tuşlara basıldığında titremiyor neden kaldırılmış bu acaba?
  • Eklenen yazılımların ilk sayfada görülmesi daha iyi olur bencede hem konuya gelen ilk elden ne var ne yok görür ilerleyen sayfalarda gözden kaçıyor çoğu zaman eklenen yazılımlar.
  • Nihayet CM 6.1 de market sorununu çözdüm şu an Türkçe ve market açık. Nasıl olduğunuda anlatayım isterseniz ilk önce Wipe menuden wipe all yapıp İlk sayfada verilen linkten indirmiş olduğum CM 6.1 i kurdum telefon açıldı daha sonrahttp://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-market-2-2-7-farkli-renklerde-vending-apk bu linkten indirmiş olduğum market uygulamasını yine malez recovery den wipe menüye girip wipe dalvik/cache yaptıktan sonra kurdum ve telefonu açtım tataaa market geldi ve şu an sorunsuz çalışıyor sıra geldi apps2sd olayına hayırlısı ile oda oldumu tamamdır bu iş.

Sanırım çok erken konuşmuşum markete giriyor programları gösteriyor ama indirme yapmıyor bir türlü inat ettim CM 6.1 kullanacam ama marketsizde olmuyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxxx -- 24 Nisan 2011; 20:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Hocam LCR 2.0 ve sizin uyumlu OC kernelinizi denedim cihaz açıldı ama şu alt taraftaki tuşlara basıldığında titremiyor neden kaldırılmış bu acaba?

liquid settings'den ayarlanması için kaldırıldı. bazı kullanıcılar şarjı harcadığı için kullanmak istemiyorlar.

Lynxxx dostum kullandığın vending.apk dosyasını multiupload'a yükleyip bizimle paylaşırsan güzel olur. üst mesajlara eklenir ve böylece sorunu yaşayan herkes kurtulmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

quote:

Hocam LCR 2.0 ve sizin uyumlu OC kernelinizi denedim cihaz açıldı ama şu alt taraftaki tuşlara basıldığında titremiyor neden kaldırılmış bu acaba?

liquid settings'den ayarlanması için kaldırıldı. bazı kullanıcılar şarjı harcadığı için kullanmak istemiyorlar.

Lynxxx dostum kullandığın vending.apk dosyasını multiupload'a yükleyip bizimle paylaşırsan güzel olur. üst mesajlara eklenir ve böylece sorunu yaşayan herkes kurtulmuş olur.

İlk açılışta Google hesap bilgilerini yazarken restart atıyor acaba sizin kernelden mi LCR'den mi Sonradan açılıyor ama birgün backup yapmamışken açılmazsa atarım camdan aşağı

• LCR Settings'te bulamadım bu titreşim ayarını?? Halvikli bişey olması lazım heralde ama bulamadım :S
  • quote:

LCR Settings'te bulamadım bu titreşim ayarını?? Halvikli bişey olması lazım heralde ama bulamadım :S

haptic feedback olacak ilk açılışta yeniden başlatması normal. bilgilerinizi silmez merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marko Ramius -- 24 Nisan 2011; 16:30:27 >
  • arkadaşlar benim telefon az önce asfaltın üzerine çakıldı. arabadan inerken elimden kaydı

ekranda çok küçük bi nokta çizilmiş. arka kasa biraz oynuyor bastırınca. gözlerim yaşardı ya daha 1 aylık telefon.
  • Çok geçmiş olsun umarım cihazda bi sıkıntı çıkmaz.
  • iyi görünüyor performansında bir problem yok. arka kasada çok küçük bir çizik var bir de ekranda küçük bi nokta. fazla basınca arka kasa gıcırdıyor ama o kadar basarak kullanmıyorum normalde. umarım bişey olmaz ya garantiye falan mı göndersem
  • Böyle durumlar garantiye giriyormu ki. Birde bu CM 6.1 de marketi geçtim program filanda kurulmuyor yaa kullanamayacakmıyım ben bu telefonu türkçe olarak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.