Şimdi Ara

Acer Liquid E Ana Konu - ROM Güncelleme ve Custom ROM Yükleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
5
Favori
90.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Hocam Rom LCR 2.0 işte. OC kernel olarak da sizin verdiğinizi kullanıyorum. Birden oldu böyle bişey şimdi formatı fln attım eski haline getirmeye çalışıyorum telefonu şuan için çalışıyor A2SDGui ve Old App2SD. İlginç bir sorundu ama bikaç uygulamayı yüklüyor geri kalanında hata veriyordu

a2sd ile app2sd'yi aynı anda kullanmaya çalışmayın kernel sapıtabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

quote:

Hocam Rom LCR 2.0 işte. OC kernel olarak da sizin verdiğinizi kullanıyorum. Birden oldu böyle bişey şimdi formatı fln attım eski haline getirmeye çalışıyorum telefonu şuan için çalışıyor A2SDGui ve Old App2SD. İlginç bir sorundu ama bikaç uygulamayı yüklüyor geri kalanında hata veriyordu

a2sd ile app2sd'yi aynı anda kullanmaya çalışmayın kernel sapıtabilir

Hangisini kapatsam o zaman Old App2SD LCR ile geliyor da hangisi daha iyidir A2SD'yi kaldırdım şimdilik

• CM 6.1 konusunda benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var konumuz alıntı yapılmış bile

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-2-2-ye-guncelleme-ve-sistem-yedegi-alma

ayrıca şu an kullandığım t&l romuda aynı şekilde yükledim fakat CM 6.1 deki sorunların hiç birini yaşamadım daha. Neyse artık arayışımız devam edecek CM 7 kullanan varmı durum nedir şu an itibariyle birde overclock destekliyormu CM 7?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxxx

CM 6.1 konusunda benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var konumuz alıntı yapılmış bile

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-2-2-ye-guncelleme-ve-sistem-yedegi-alma

ayrıca şu an kullandığım t&l romuda aynı şekilde yükledim fakat CM 6.1 deki sorunların hiç birini yaşamadım daha. Neyse artık arayışımız devam edecek CM 7 kullanan varmı durum nedir şu an itibariyle birde overclock destekliyormu CM 7?

t&l çok stabil bir rom. rus dostlarımız yapmışlar ben de uzun bir süre kullandım. eklediğim cm7'lerde sorun yok, kernel'leri güncellendiği için overclock destekliyorlar. (1.3 ghz'e kadar destekliyor ama ben 1000 mhz civarında kullanıyorum) pil kullanımı için eklediğim rom'u kullanırsanız bataryadan tasarruf etmiş olursunuz.

OzanSRC hangisi düzgün çalışıyorsa o kalsın. lcr'da old app2sd iyidir

• quote:

Valla ikiside düzgün çalışıyodu ama o uygulama yüklememe sorunu ikisinin çakışmasından olabilir. A2SD'yi sadece uninstall ettim o scriptleri hala duruyor uninstall edince bi işlevi kalmamıştır heralde??

App2SD'lerin hepsi telefon hafızasını doldurmaya devam ediyo ama...
  • quote:

quote:

Valla ikiside düzgün çalışıyodu ama o uygulama yüklememe sorunu ikisinin çakışmasından olabilir. A2SD'yi sadece uninstall ettim o scriptleri hala duruyor uninstall edince bi işlevi kalmamıştır heralde??

App2SD'lerin hepsi telefon hafızasını doldurmaya devam ediyo ama...

scriptler kalsın programı kullanmadıkça çalışmazlar. dalvik cache ve data da sd'ye taşınmazsa öyle olur maalesef.

• Dalvik cache taşınıyor allahtan ama Data henüz hiçbir şekilde taşınmıyor sanırım yada bende çalışmıyor. Bazı uygulamların data dosyaları da küçük değil iyi yer kaplıyor ama buna da şükür Froyo'nun SD karta taşımasına kalsaydık çoktan dolmuştu hafıza

Bir de şunu sorayım. LCR settingste App2SD seçeneğinde Default seçilirse Froyo yöntemini kullanacağını yazıyor bunu Internal mı External mı seçmemiz lazım? Ben internal seçtim çünkü xda'da okumuştum uygulama yöneticisinden Froyo'nun kendiliğinden SD karta attığı uygulamaları telefona geçirmek gerekiyormuş. Doğru mu yaptım acaba?
  • quote:

Dalvik cache taşınıyor allahtan ama Data henüz hiçbir şekilde taşınmıyor sanırım yada bende çalışmıyor. Bazı uygulamların data dosyaları da küçük değil iyi yer kaplıyor ama buna da şükür Froyo'nun SD karta taşımasına kalsaydık çoktan dolmuştu hafıza

Bir de şunu sorayım. LCR settingste App2SD seçeneğinde Default seçilirse Froyo yöntemini kullanacağını yazıyor bunu Internal mı External mı seçmemiz lazım? Ben internal seçtim çünkü xda'da okumuştum uygulama yöneticisinden Froyo'nun kendiliğinden SD karta attığı uygulamaları telefona geçirmek gerekiyormuş. Doğru mu yaptım acaba?

doğru yapmışsınız. app2sd de telefondan alıp ext'e atacaktır programları.

• CM 6.1 de Uyguluma Yükleyemiyorum... Çözümünü Bilen Varmı?
  • Henüz onu çözen olmadı bende bekliyorum dört gözle
  • Arkadaşlar CM 7 romlarda NFS shift oynayabilen varmı ben bi kaç tane denedim ama oyunu kurarken reset atıyor kurabildiklerimdede oyunu açmıyor ama 2.2 romlarda oynayabiliyorum bunun bir çözümü varmıdır sizce
  • sihft'i ben cm7'de oynuyorum bir problem yok.
  • Kafayı yiyecem ben neden oynayamıyorum yaaa oyun kurulurken reset atıp duruyor tel hayır denediğim bütün 2.3 romlarda aynısı oluyor oynadığın nfs shift oyun dosyalarını upload edip paylaşabilirmisin linkleri CM kullanmak istiyorum fakat sırf bu yüzden vazgeçtim.
  • marketten indirdim shift'i.
  • Ben markette aratıyorum çıkmıyor nette ne kadar versiyon varsa denedim CM 7 de çalışmıyor. 1.0.6 olanı ve 1.0.62 olanı karta atıyorum bilgisayarda görünen dosya kartta görünmüyor kuramadım bir türlü. Gene dönecez mecburen 2.2 romlara dönmek bi şey değil Türkçesi yok hiç birinin.
  • Hepsiburada.com'da 799 TL ve World Kart kampanyasından 75 TL World Puan aldığımızı düşünürsek 724 TL'ye geliyor. Kampanya yanılmıyorsam 16 Mayıs'a dek geçerli. Puanlar da bir süre sonra kullanılmak zorunda, Haziran başıydı o da. Benim gibi almak isteyenler varsa değerlendirebilirler. :)
  • Arkadaşlar acer dan gelen maile göre mayıs sonu haziran başı gibi Türkçe orjinal 2.2 froyo sürümü yayınlanacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxxx

Arkadaşlar acer dan gelen maile göre mayıs sonu haziran başı gibi Türkçe orjinal 2.2 froyo sürümü yayınlanacakmış.

o zamana kadar gingerbread'i çıkarır diğer firmalar. neyse cm7 türkçe destekliyor, problemimiz olmaz bu konuda.
  • Orası öyle tabiki ama bu CM 7 kurdum sabah NFS shift oynayamıyordum neyse zor zahmet çalıştırdım derken bu sefer apps2sd çalışmadı derken karttaki dosyaları görmez oldu sonunda döndüm yine t&l roma Türkçe kullanmak nasip olmayacak heralde bu telefonu.
  • Bu telefonda oyun oynamak bir harika yaaa neydi o Samsung i5700 de angry birds çalıştırmak için bile bi dünya patch kuruyorduk.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.