Şimdi Ara

Acer Laptoplar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni dizüstü bakıyorum kendime ve en fazla 1800 verebilirim. Ancak soracağım soru şu.

http://www.bimeks.com.tr/urun/123539/acer-as5755g-2678g50mnks.aspx

Bu fiyata böyle Acer lar satılıyor. Acer hakkında iyi şeyler söylenmiyor ve malzemesinin dandik olup çok ısındıgını söylüyorlar. Fakat iyi denilen toshiba da mübarek kombi. Bu fiyata böyle bir laptopu toshibada, sony de, hp de bulamıyorsun. Sizce bunu almalımıyım yoksa başka modelleremi yöneleyim. Birde bu var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125181/hp-pavilion-g6-2212et-c6g54ea-w8-.aspx

HP G6 serisini teknosa dada inceledim ve yaklaşık 1500 e bu tip laptopları var hp nin. Özellikle G6 serisi hakkında neler düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 12 Kasım 2012; 20:19:58 >

• iki tane acer 5742 var malzeme bence kalitesi gayet yeterli ısınma sorunu ise kesinlikle yok..bir tanede toshiba var şu piano klavye serisi dediklerinden aşırı derecede ısınıyor..acer'ı tavsiye ederim.zaten memnun kaldıktan sonra ikinci acer'ı aldık.

Orijinalden alıntı: ysf87

iki tane acer 5742 var malzeme bence kalitesi gayet yeterli ısınma sorunu ise kesinlikle yok..bir tanede toshiba var şu piano klavye serisi dediklerinden aşırı derecede ısınıyor..acer'ı tavsiye ederim.zaten memnun kaldıktan sonra ikinci acer'ı aldık.

Marka takıntım yoktur fakat 1800e kesinlikle bu özellikte Toshiba, Sony, Dell falan alınmıyor ve bu fiyata herhangi birisine Acer'ı gösterince ''Acer alınırmı'' falan diyorlar. Ayrıca ısınma problemi olsa bile çok takmam. Sonuçta soğutucuyla çözülecek iş.
  • haklısınız bizde alırken rakipleriyle arasında en az 300-500tl fark vardı.yaklasık iki yıldır ikisinide sorunsuz kullanıyoruz.ısınma sorunuda yaşamadık. bizdeki toshiba ile karsılastırınca toshiba çok daha fazla ısınıyor.zaten internetten alıyorsunuz içinize sinmezse koşulsuz iade edersiniz.ben tavsiye ederim.

Ekran kartı gt635m. Hp ve acer daki ekran kartlarından biraz daha yüksek bir kart ve biraz daha uzun güncel kalır.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 12 Kasım 2012; 23:20:23 >

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben acer3820tg kullanıyorum.2010 subatta almıştım.bu modelde dvd-rom yok yerine bir tanede daha fan var13.3inç zaten.müthiş.su ana kadar bi sorun yaşamadım.yazın ortasında hard disk bozuldu.kucagımda cok sartım makineyi ondan oldu diye düşünüyorum + ücretsiz değişim yaptılar.malzeme kalitesi de kötü değil yani.mesela arkadaşın bi casper var aynı masa üzerinde kullanıyoruz karşılıklı.ben yazı yazarken su anda oldugu gibi masa biraz sallanıyor haliyle , adamın ekran erkran felaket sallanıyor menteşeler iptal.fan desen garip bi şekilde çalışma şekli var.bakimlarını yaptırırsan da ısınma falan yok gerçi bende 2 tane fan var ama bi yerden sonra elektironik aletler tozlanıyor temizlemek lazım.tek sıkıntım wifi'si.signal up olmasına ragmen bazen telefonum sinyal aldıgı yerden bilgisayarım sinyal almıyor.

genel olarak benim acer için yorumum bu.bir alex değil ama f/p açısından uygun oldugunu düşünüyorum
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.