Şimdi Ara

ACER LAPTOP YARDIMCI OLURMUSUNUZ CAMERA DRİVER SURUCU BULAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
26.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer marka laptop aldım 2.el ama tum driverleri yuklememe ragmen camera driverini yukleyemiyorum daha dogrusu surucusunu bulamıyorum.

Everest Ultima ve Driverguide dedektif programı ne marka ne model veriyr sadece verdiği

" usb\vid_046d&pid_0896&rev_0100" bu aratıyorum yabancı ıcerıklı sıtelerde forumları acılmıs o link senin bu link benim bır kac tane setup indirmeme ragmen bulamadım ve dahili kamerasını yukleyemedim

Laptopum 5610 serisi acerin sitesindede download edemiyrm.
    Teknik servis hizmetlerini aradım devamlı numara meşgul modunda driveri isteyecektim.Ama ulasamadım.

bana yardımcı olursanız minnettar olurum tesekkür ederim.
    herkese hayırlı günler dilerim.

• Bir umutla açtım forumu.
    Bir kişi bile cevap vermemiş hiçmi bu laptopu veya bu laptop markasını kullanan yok.

Açıkçası hiç cevap gelmemesine şaşırmadım desem yerinde olur. Sanırım bana biraz duyarsız kaldı arkadaslar

Sanırım iş yine başa düştü bakalım nasıl bulacağım hadi hayırlısı.

Herkese hayırlı akşamlar
  • Onbası ilgine teşekkür ederim vakit ayırmışsın yardımcı olmak için ne yazıkki verdiğin linklerde camera driverleri yok :(
  • ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5610/driver/

burdan indirebilirsiniz.
    hepsi xp driverları.

ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5610/vista/Drivers/

Burası da vista driver'ları.

• mag ilgine tsk ederim.
    Ftp sitesinden ben bu iki driveri camera ile alakalı olanları çekip yüklemiştim fakat yine cameram çalışmamıştı.

aynı ftp adresi aynı dosyalar yanlıs yaptıgım bir nokta oldugunu düşünmüyrum ama ne yapacagım bilemiyorum ilk defa bu derece zor bir driver kurulumu tecrübesi olacak bitirebilirsem.

acer teknik servisine gitmeyi düşünüyorum.
    veya arayp driveri istemeyi.
    veya 5610 kullanan bir arkadası bulmaya calısacagım bir kac arkadasa pm attım umarım ulasırlar ve yardımcı olurlar.
    onceden aygıt yonecsınde camera olarak gozukuyodu sımdı usb device olarak kaldırıp tekrar donanım ekle yapıyorum yazılımları yukledıkten sonra caresini halâ bulamadım.

ne yazıkkı ısın ıcınden ben cıkamadım tekrar ılgınıze tesekkur ederım.
  • Acer'in camera driverini Kaspersky trojan olarak görüyor.Kullandığın virüs programınında driver'a izin verirsen ya da kapatım yüklemeyi denersen belki bir ihtimal.
    Birde kameranın bozuluş ihtimali var mı?Sana satıldığında cam çalışıyor muydu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tsk tsk ederim alakana.

kaspersky kurulu kaldırıp denemesini yapacagım gerçi kapatıp kurulum denemıstım ama
    yınede deneyecegım.

aslında kamerayı goruyor pc ama drıverı yuklemıyor.bozuk olup olmadıgını aıckcası bılmıyorum

boyle bır durum soz konusu olabılıyormu bozuk donanımı goruyor ama surucusunu yuklemıyor.

benım bıldıgım bozuk olsa bıle aygıt yonetıcısınde gozukunce prograkı yuklenır aygıt lıstesınde kurulu gozukur ama caluısmaya kalkınca calısmaz.

cvplarınızı beklıyorum tesekkur edeırm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Acer'in camera driverini Kaspersky trojan olarak görüyor

burdanda kaspersky nin ne kadar dandini bostan bir yazılım olduğu anlaşılıyor...
  • @redbexlean2
    Şimdi aklıma geldi,NetFramework2.0 kurulu mu?Belki driverin yüklenmesi için gerek duyuyordur.
    Bunun dışında Kaspersky'ı silip bir dene yine de.

@ViDeNoX
    Malum havalar sıcak,güneşte kalmış olabilirsin.Gölgeleri tercih et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbexlean2

Arkadaslar merhaba
    Acer marka laptop aldım 2.el ama tum driverleri yuklememe ragmen camera driverini yukleyemiyorum daha dogrusu surucusunu bulamıyorum.

Everest Ultima ve Driverguide dedektif programı ne marka ne model veriyr sadece verdiği

" usb\vid_046d&pid_0896&rev_0100" bu aratıyorum yabancı ıcerıklı sıtelerde forumları acılmıs o link senin bu link benim bır kac tane setup indirmeme ragmen bulamadım ve dahili kamerasını yukleyemedim

Laptopum 5610 serisi acerin sitesindede download edemiyrm.
    Teknik servis hizmetlerini aradım devamlı numara meşgul modunda driveri isteyecektim.Ama ulasamadım.

bana yardımcı olursanız minnettar olurum tesekkür ederim.
    herkese hayırlı günler dilerim.

Dostum kamera driverlarını yüklemeden önce aşağıdaki linkten intel inf driverlarını mutlaka yükle,böylece sonra senin kamerayı zaten otomatik olarak görecek ve en sonunda da kameranın driverlarını yüklersin...
    .....:r a p i d s h a r e olacak bitişik

http://rapidshare.com/files/39994884/infinst_autol.exe.html

• arkadaşlar makine deli bişi gerçekten, ama bu makineye xp yüklemek zorundayım ama xp sürücülerini bulamadım hiç bir yerde acaba xp kuran varmı.yardım lütfen.
  • bu arada makine bu.yanlış yere msj atmışım. ACER > Aspire AS9523WSMI
  • aynı problem bende de var.
    Acer tam anlamıyla bas belası.
    2 dir camera driverlarını kuramıyorum

Tek kelime destek istiyorsanız Acer almayın !

asus alın derim admalar her alt model icin ayrı driver listei veriyor.
    Acer da 4 tane lan 5 tane webcam srucusu var tuturabidiysen eyvallah.
    Acer Almayaın basınız az agrısın )))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.