Şimdi Ara

ACER LAPTOP'DANNALAYAN VAR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer aspire 5736z laptop kullanıyorum. bilgisayar bilinmeyen bir neden yüzünden açılıp kapanmaya başladı. tek çare format atmaktı. format atıldıktan sonra bilgisayarım sahip olduğu özelliklerini yitirdi..

1. caps lock tuşuna basıldığında harflerin büyük ya da küçük olduğunu anlamamız için ekrana kilid iaşreti gelirdi...
    2. FN+ hareket tuşlarına basıldığında ses seviyesi artardı ve ekrana sesin yükseldiğini gösteren ses seviyesi gelirdi...
    3. laptop mausenin kenasında aşağı ve yukaru duğru ok işreti vardı buraya donulduğunda örneğin sayfa aşağı yukarı çıkabilirdu...
    4. acer kamerası tameman silindi. tekrar yükledik ama hata veriyordu

bilgisayarım ne yazık ki yukarda saydığım bütün özellikleri kaybetti...

gerekli driveleri indirdim ama bi fayda sağlamadılar...

acerin laptop'un bu özelliklerini geri getirebilecek programları nasıl bulabilirim, nasıl yükleyebilirim... yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hozdmr

acer aspire 5736z laptop kullanıyorum. bilgisayar bilinmeyen bir neden yüzünden açılıp kapanmaya başladı. tek çare format atmaktı. format atıldıktan sonra bilgisayarım sahip olduğu özelliklerini yitirdi..

1. caps lock tuşuna basıldığında harflerin büyük ya da küçük olduğunu anlamamız için ekrana kilid iaşreti gelirdi...
    2. FN+ hareket tuşlarına basıldığında ses seviyesi artardı ve ekrana sesin yükseldiğini gösteren ses seviyesi gelirdi...
    3. laptop mausenin kenasında aşağı ve yukaru duğru ok işreti vardı buraya donulduğunda örneğin sayfa aşağı yukarı çıkabilirdu...

acerin laptop'un bu özelliklerini geri getirebilecek programları nasıl bulabilirim, nasıl yükleyebilirim... yardımcı olursanız sevinirim...

öncelikle sorun büyük ihtimalle driver hatalarından dolayı yani yanlış ve ya eksik driver kurmandan kaynaklanıyor ikincisi acer bilgisayarlarında şu çok önemli hangi işletim sistemi kurduysan onun driverini kuracak sın yani eğer ultimate ise ultimate driverini kuracaksın yok kurmazsan senin dediğin gibi sorunlar çıkar

• hocam launch manageri yüklemeniz gerekiyor ekrandaki çıkmıyor dediğiniz şeylerin çıkması için

kamera için suyin webcam olması lazım ismi. onu kurun. acerin sitesinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 9 Mart 2012; 22:54:32 >
  • http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers

Üstteki linkten driver'ları seri , model ve işletim sisteminizi sectikten sonra temin edebilirsin

Launch Manager (Caps ve Fn Eklentisi )
    TouchPad Synaptics (mouse'u tüm özellikleriyle kullanabilmek için)
    Kamera için emin değilim 3 adet var denemek gerek veya 3üde uyumlu çalışıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resul Kapukaya -- 9 Mart 2012; 23:54:42 >
  • hocam çok sağolun özellikler geri, geldi.. çok tşk ederim hepinize :DDD süpersiniz :)=
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozdmr

acer aspire 5736z laptop kullanıyorum. bilgisayar bilinmeyen bir neden yüzünden açılıp kapanmaya başladı. tek çare format atmaktı. format atıldıktan sonra bilgisayarım sahip olduğu özelliklerini yitirdi..

Sorun çözülmüş Bir de Acer Recovery Management ı kurup sistem yedeğini al böylece launch manager i sürekli indirmek zorunda kalmazsın :)

• tmm hocam çok saolun emeğinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    11 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.