Şimdi Ara

Acer KG241QPbiip 23.6' 144Hz 1ms freeSync Monitör 898TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

önerir misiniz bunu?
    www.hepsiburada.com
    Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qpbiip-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000OEBWO

AOC gibi ips monitörler de şu an indirimdeyken bilemedim

• bu monitörü 1050tl den aldım kutusu açık iade alinımış ürünü gönderdiler, kutuyu açtım kabloların poşetleri ayaklığın kitapçığın vs poşetleri yırtılmış yani birisi almış denemiş iade etmiş, müşteri hizmetlerini aradım teslim almasaydınız tutanak tutsaydınız dedi. kargoyuda baloncuklu poşete sarıp göndermişler kim bakarki açıp? nerden bileceksin kutusu açık ürün geleceğini

neyse bende açtım baktım Allah'tan ölü piksel çizik hasar ışık sızması yok bende iade etmedim link attığım monitör cidden çok iyi ekran parlıklığı renkler çok canlı macbook pro retina kullanıyorum, mcbook tan sonra beğendiğim en iyi ekran diyebilirim. Oyun oynamıyorum sadece lightroomda foto düzenliyorum ekran çerçevesiz yanları. Kesinlikle tavsiye ederim.

• indirimin ilk günü 699 tl idi, ürünün fiyatı güzel araştırmalarıma göre ama alınır mı bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antibiotic

indirimin ilk günü 699 tl idi, ürünün fiyatı güzel araştırmalarıma göre ama alınır mı bilmem.
    onu görmemiştim, o zaman silinebilir konu aslında

o fiyat baya sıcakmış işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

https://www.hepsiburada.com/acer-vg240ypbiip-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-um-qv0ee-p01-p-HBV00000O345U?magaza=Hepsiburada

bu monitörü 1050tl den aldım kutusu açık iade alinımış ürünü gönderdiler, kutuyu açtım kabloların poşetleri ayaklığın kitapçığın vs poşetleri yırtılmış yani birisi almış denemiş iade etmiş, müşteri hizmetlerini aradım teslim almasaydınız tutanak tutsaydınız dedi. kargoyuda baloncuklu poşete sarıp göndermişler kim bakarki açıp? nerden bileceksin kutusu açık ürün geleceğini

neyse bende açtım baktım Allah'tan ölü piksel çizik hasar ışık sızması yok bende iade etmedim link attığım monitör cidden çok iyi ekran parlıklığı renkler çok canlı macbook pro retina kullanıyorum, mcbook tan sonra beğendiğim en iyi ekran diyebilirim. Oyun oynamıyorum sadece lightroomda foto düzenliyorum ekran çerçevesiz yanları. Kesinlikle tavsiye ederim.
    ips olduğundan renkler canlı sanırım, siyahları b*kluyor herkes ips ekranda siz ne dersiniz

• quote:

https://www.hepsiburada.com/acer-vg240ypbiip-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-um-qv0ee-p01-p-HBV00000O345U?magaza=Hepsiburada

bu monitörü 1050tl den aldım kutusu açık iade alinımış ürünü gönderdiler, kutuyu açtım kabloların poşetleri ayaklığın kitapçığın vs poşetleri yırtılmış yani birisi almış denemiş iade etmiş, müşteri hizmetlerini aradım teslim almasaydınız tutanak tutsaydınız dedi. kargoyuda baloncuklu poşete sarıp göndermişler kim bakarki açıp? nerden bileceksin kutusu açık ürün geleceğini

Hocam ben de ai, ae, pr ,ps kullanıyorum o yüzden görüntü kalitesi önemli benim için. Yumuşak renk geçişlerinde dalgalanmalar oluyor mu? Laptopumda yaşadığım en büyük problem bu, sanırım bit düşük ve panel kalitesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 24 Kasım 2019; 23:38:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Hocam ben de ai, ae, pr ,ps kullanıyorum o yüzden görüntü kalitesi önemli benim için. Yumuşak renk geçişlerinde dalgalanmalar oluyor mu? Laptopumda yaşadığım en büyük problem bu, sanırım bit düşük ve panel kalitesiz.

Alıntıları Göster
    13" mac pro da lr foto düzenliyordum ama ekran ufak geliyordu acer ekran büyüdü görüntü renkler vs herhangi bir sorun yok monitör benim çok hoşuma gitti monitörün asıl içi oyun ama ips panel olmasından foto düzenlemede benim hoşuma gitti açıkçası bu kadar beklemiyordum monitörü, windows olarak casper 17.3" excalibur da var bende ama casperin ekranı acer monitörün yanında bayağı yavan geldi bana.
    Hatta itopyada aoc de kampanya vardı 999tl aceri iade edip aoc alayım dedim ama ikisinin panelleri aynıydı bide gönderirim iade almazlar fln 2 monitör olur elimde diye göndermedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 24 Kasım 2019; 23:56:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • H.o. Zamlanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hla 899 tl alınır mı?
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    100 lira fark daha verip ips aoc alınabilir. Yine düşecektir 999a
    Ben 200 daha fark vermemek için wiewsonic aldım.
    Tn panel.
    Amaç oyunsa tamam (benim gibi)
    Ama komple deneyim için ips olmalı.
    Kararınızı ona göre verin...

Marka güveni sorunsa msi ın curved monitörüde 999 du.

• quote:

13" mac pro da lr foto düzenliyordum ama ekran ufak geliyordu acer ekran büyüdü görüntü renkler vs herhangi bir sorun yok monitör benim çok hoşuma gitti monitörün asıl içi oyun ama ips panel olmasından foto düzenlemede benim hoşuma gitti açıkçası bu kadar beklemiyordum monitörü, windows olarak casper 17.3" excalibur da var bende ama casperin ekranı acer monitörün yanında bayağı yavan geldi bana.
    Hatta itopyada aoc de kampanya vardı 999tl aceri iade edip aoc alayım dedim ama ikisinin panelleri aynıydı bide gönderirim iade almazlar fln 2 monitör olur elimde diye göndermedim.

Alıntıları Göster
    Macbookla, excaliburla yanyana fotoğraf koymanız mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

100 lira fark daha verip ips aoc alınabilir. Yine düşecektir 999a
    Ben 200 daha fark vermemek için wiewsonic aldım.
    Tn panel.
    Amaç oyunsa tamam (benim gibi)
    Ama komple deneyim için ips olmalı.
    Kararınızı ona göre verin...

Marka güveni sorunsa msi ın curved monitörüde 999 du.
    Dün vatanbilgisayarda baktım curved msi a ama renkler kötü gözüküyordu. Sanki brightness ı pompalamışlar gibi.. belkide öyle yapmışlardır bilmiyorum.

Şu asusları övüyorlar onlardan gelse bi tane indirim tatlı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Macbookla, excaliburla yanyana fotoğraf koymanız mümkün mü?

Alıntıları Göster
    buyur hocam,

Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms freeSync Monitör 898TL

• Çok teşekkür ederim, casperın ekran sanki bi tık daha sönük gibi geldi ama macbook ekranıyla pek farklı gelmedi gözüme tabi fotoğraftan kestirmek zor canlısını deneyimleyen sizsiniz.

2K'sını sattılar acerin 75 hz 1.300 liraydı 75hz olması nedeniyle almamıştım 144'ü olsa bu fiyatlara kaçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Çok teşekkür ederim, casperın ekran sanki bi tık daha sönük gibi geldi ama macbook ekranıyla pek farklı gelmedi gözüme tabi fotoğraftan kestirmek zor canlısını deneyimleyen sizsiniz.

2K'sını sattılar acerin 75 hz 1.300 liraydı 75hz olması nedeniyle almamıştım 144'ü olsa bu fiyatlara kaçmaz.
    rica ederim, eğer 2k olanı görseydim ips se alabilirdim oyun oynamadığım için tercih edebilirdim ama artık aldım ve bu monitörden cidden memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.
  • resimler bende mi açılmıyor sadece acaba
  • Bu nasıl?

viewsonic
    Trendyol.com
    ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör 210178596 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/viewsonic/vx2458-c-mhd-24-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-freesync-gsync-fhd-curved-oyuncu-monitor-p-4243435?boutiqueId=371852&merchantId=105919

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    va panel.
    oyun oynayacaksan onermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.