Şimdi Ara

Acer İnspire 1642 aldım ama içinden hiç cd çıkmadı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook yeni geldi kutusunu açtım yanlız kutuda hiç cd yok. Ne bir recovery cd si ne bir yazılım driver cd si nede başka bir cd. Bu normalmi? Tüm acerlar aynımı?

• Merhaba...Hayırlı olsun...Gerçekten paket dahilinde hiç bir cd'nin çıkmaması ilginç...Belki C sürücüsüne kayıt edilmiş olabilir sürücüler ve uygulamalar..eger bu bölümde mevcut ise bir cd'ye kopyaladıgın takdirde sorunun çözülecektir...Senden laptop'un incelemesini alabilir miyim ? Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.Genel olarak bir degerlendirmen ???
  • Öncelikle hayırlı olsun , güle güle kullan. 3 sorum olacak sana cevap verirsen sevinirim.

1-Pili kaç cell onun.
    2-Çalışma sırasında sesi nasıl çok gürültü çıkartıyormu fanı

3-ısınma oluyormu

teşekkürler şimdiden
  • Henüz yeni kullanıyorum bu arada notebooku kurduktan sonra benden boş dvd koymamı istedi bende taktım kendiğinden bir recovery diski yarattı. Yanlız sürücülerinin ayrı ayrı olduğu bi cd çıkmadı ve yaratmadı.

Notebbok güzel performansının beğendim. Birkaç gün kullanayım yazarım görüşlerimi. Bu arada lan ı kapatamıyorum. BIOS dan kapanmıyor. Elle devre dışı bırakıyorum ama her açılışta yine kendiliğinden açılıyor...
  • Bu arada ben 1600 ytl ye aldım pcdepodan ama benim almamdan hemen sonra fiyat 1700 civarına çekildi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.