Bende acer marka HDMI çıkışlı bir laptop var tabi HDMI destekli birde lcd var sorum şu ben bilgisayardan HDMI bağlantı ile gerek divx gerek mkv uzantılı dosyaları TV den izleme yolunumu seçim yoksa philipsin 5990 model divx playerının alıp burdan mkv haricindeki divx filmlerimi izlemeyi seçim ? Hangisiznde daha güzel bir görüntü alırım Eğer görüntüde fark olucaksa ve 5990 almam gerekicek eğer görüntüde fark olmıycaksa bu seferde laptopa bağlıyabiliceğim bir ses sistemi alıp filmleri burdan izliycem ?
sevgili arkadaşım benim sorunumda büyük ölçüde sana benziyor bendeki laptop toshiba a-100/847 çok iyi bir ekran kartı var ama dvi veya hdmi çıkışı yok sadece s-video ve vga çıkış mevcut s-video zaten berbat vga da pek güzel değil 1360/768 den fazlasını desteklemiyor bende senin gibi philps 5990 çok almaya niyetlendim ama birkaç tane mkv 720p film izledim artık divx ler gözüme hiç hoş gelmmeye başladı Ben bir ara wd-tv ye merak sardım ama altyazı olayı ve harici hdd ve sök tak yapmak istemiyorum şu anki düşüncem bir HTPC toplamak en garanti çözüm şuan benim için bu gözüküyor daha tv ye bir hdmi çıkışlı bir cihaz bağlamak nasip olmadı