Şimdi Ara

ACER HS244HQ 3D MONİTÖR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu monitörden aldım fakat 3d film izleyemiyorum crysis2 oynayamıyorum sizce sorun nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktifreyon.com

merhaba

Bu monitörden aldım fakat 3d film izleyemiyorum crysis2 oynayamıyorum sizce sorun nerede?

bu monitorun yenisi cıktı üzerinde nvidia gözlük olan model eger yeni aldıysan hemen iade et bahsettigim modeli satın al yoksa pişman olursun benim gibi
  • artık çok geç hocam:) kullanabilenler varmış ama ben kullanamadım ekran kartından kaynaklanabilir mi?
  • arkdaşalar yazılaların hepsini okudum kafam karıştı bildiklerimide unuttum herkes yardımcı olmak istiyor ama bilgi çakışması oluyor
    şimdi bi sorum olacak cevap verbilen olursa cok memnum olacam bende GeForce 9600 GT ekran kartı var işlemci, ram iyi ilk önce acer GD245HQ monitör ve NVIDIA GeForce 3D Vision gözlük almayı düşünüyordum daha sonra sadece bu monitörün led oladığı için vazgeçip acer HS244HQbmii almaya karar verdim ama en büyük sıkıntım benim ekran kartında hdmı çıkışı olmayışıdır şimdi bide ekran kartımı almam gerekiyor yoksa acer HS244HQbmii monitörü alsam pc den oyunları 3d oynayabilir miyim yoksa geriye dönüp Acer GD245 ve NVIDIA GeForce 3D Vision gözlük alayım benim amacım sadece bilgisayarda pc oyunları filmleri 3d özelliğiyle kullanmak özellikle call of duty serisi ve tarzı oyunları oynmak için isitiyorum monitörleri kullanan arkadaşlar yada bilgisine güvenen arkadaşlardan ricam cevabı verebilirse cok sevinir şimdiden teşekkür
    bide salakca bi soru NVIDIA GeForce 3D Vision ve acer HS244HQbmi alsam ne olur oyun oynayabilirmiyim cevabını tahmin ediyorum ama sormadan geçemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ukltc

arkdaşalar yazılaların hepsini okudum kafam karıştı bildiklerimide unuttum herkes yardımcı olmak istiyor ama bilgi çakışması oluyor
    şimdi bi sorum olacak cevap verbilen olursa cok memnum olacam bende GeForce 9600 GT ekran kartı var işlemci, ram iyi ilk önce acer GD245HQ monitör ve NVIDIA GeForce 3D Vision gözlük almayı düşünüyordum daha sonra sadece bu monitörün led oladığı için vazgeçip acer HS244HQbmii almaya karar verdim ama en büyük sıkıntım benim ekran kartında hdmı çıkışı olmayışıdır şimdi bide ekran kartımı almam gerekiyor yoksa acer HS244HQbmii monitörü alsam pc den oyunları 3d oynayabilir miyim yoksa geriye dönüp Acer GD245 ve NVIDIA GeForce 3D Vision gözlük alayım benim amacım sadece bilgisayarda pc oyunları filmleri 3d özelliğiyle kullanmak özellikle call of duty serisi ve tarzı oyunları oynmak için isitiyorum monitörleri kullanan arkadaşlar yada bilgisine güvenen arkadaşlardan ricam cevabı verebilirse cok sevinir şimdiden teşekkür
    bide salakca bi soru NVIDIA GeForce 3D Vision ve acer HS244HQbmi alsam ne olur oyun oynayabilirmiyim cevabını tahmin ediyorum ama sormadan geçemedim

hs244hq modelinin yenisi cıkmısken bu modeli tavsiye etmiyorum .. hs244hq ile nvidia 3d vision kit i kullanamazsın birbirlerine uyumlu degiller ..

• Arkadaşlar bu monitörün yenisinden almayı düşünüyorum ekranı led kasası lcd sanırım değil mi?Benim için önemli olan pcde asus 560ti ekran kartı ile 2d'de 120hz almak..Bunu dual dvi olmadan alamıyoruz samsungun 3d monitörlerinde acerin monitöründe dvi falan yok nasıl olacak bu iş..Olmuyor sanırım..

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model/ET.UH4HE.006
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaşlar bu monitörün yenisinden almayı düşünüyorum ekranı led kasası lcd sanırım değil mi?Benim için önemli olan pcde asus 560ti ekran kartı ile 2d'de 120hz almak..Bunu dual dvi olmadan alamıyoruz samsungun 3d monitörlerinde acerin monitöründe dvi falan yok nasıl olacak bu iş..Olmuyor sanırım..

Benim için önemli olan da 120HZ olması. 3D olması pek ilgilendirmiyor. Ama 3d'si de var nabalım :). Acer HS244HQbmii modeli hakkında hiç konu açılmamış neredeyse yada ben bulamadım. Nasıl bir üründür çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: frosteQ59

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaşlar bu monitörün yenisinden almayı düşünüyorum ekranı led kasası lcd sanırım değil mi?Benim için önemli olan pcde asus 560ti ekran kartı ile 2d'de 120hz almak..Bunu dual dvi olmadan alamıyoruz samsungun 3d monitörlerinde acerin monitöründe dvi falan yok nasıl olacak bu iş..Olmuyor sanırım..

Benim için önemli olan da 120HZ olması. 3D olması pek ilgilendirmiyor. Ama 3d'si de var nabalım :). Acer HS244HQbmii modeli hakkında hiç konu açılmamış neredeyse yada ben bulamadım. Nasıl bir üründür çok merak ediyorum.

http://resim.donanimhaber.com/m_59006700/mpage_1/key_/tm.htm

ben bunu aldım...

• @Qkzident

Ben kullanıyorum o monitörü, sadece 3D modunda 120 Hz veriyor, yoksa Masaüstünde 1920 çözünürlükte alabileceğin maksimum yenileme hızı 75 hrz dio.

Ps3 baglayıp 3d modunda 120 hrz ayarlarsanız monitörün kendi menüsünden o ghosting azalıyor, ya yeni bir teknoloji oldugundan tam oturmamış veya sürücülerle ilgili. Mesela 3d derinligi artırıp azaltan bir ayar var, pcde bazı oyunlarda, onu belli bir ayara getirirsen ortadan kalkıyor ancak o da 3D efektini azaltıyor. O ghosting monitörün bir eksisi denilebilir ama çok fazla rahatsız eden birşey değil.

Tasarımla uğraştığım için oyunlarla çok fazla zaman geçirecek zamanım olmadı. Ancak blueray ve 3d mkvlerde power dvd12 ile çok güzel oluyor, saglam bir ses sisteminiz de varsa baya baya kendinizi kaptırabilirsiniz.

Makinede Ati hd 6870 var, i3 2320 işlemci var.

PC de Oyun olarak Sniper Elite 2 yi denedim, kesinlikle 3d niz olmasa bile oyunu bir deneyin, çok zevkli.

1920x1080 de 2d modunda ultra ayarında ile 60 frame civarı geziyor. 3d modunu açtıgımda(ultra) zaten 1920 de maksimum desteklenen yenileme hızı 24, ki zaten fraps, playclaw da 23 fps gösteriyor. Bu oyunu örnek vermemin sebebi bir sürücüye gerek kalmadan Atinin hd3d denilen özelliği içinde barındırması. Oyunu 1280x720 de 3d ultra ayarı ile oynadıgımda ise fps 59-60 gösterdi.

Şimdilik bu kadar ancak genede merak ettikleriniz varsa yanıtlamaya çalışırım.

birde resimde bazı oyunların 3d modunda destekledikleri ve gtx580 ile aldığı değerler var.
     ACER HS244HQ 3D MONİTÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkel2001 -- 5 Kasım 2012; 19:49:38 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.